Galaxy64 Vloženo 15. Říjen 2007 Vloženo 15. Říjen 2007 Jaky je rozdil mezi radiem s 4krat 50W MOSFET a 4krat 50W neMOSFET, Jedna se o starsi Pioneer vs novejsi Panasonic. Ten Panasonic umi MP3, tak bych jej vymenil za muj starsi Pioneer, ten ma ale dost dobrej zesilovac, takze jestli si pohorsim tak zustanu radsi u klasiky CD. Nemam moznost ho vyzkouset tak se ptam. Citovat
Planeta Vloženo 18. Říjen 2007 Vloženo 18. Říjen 2007 Jo dobra otazka taky by me to zajimalo.Taxem mrknul na wikipedii a vypadlo mi thole : http://cs.wikipedia.org/wiki/Tranzistor Ale jestli to stim ma neco spolecneho a hlavne naco to ma vliv opravdu netusim Citovat
Galaxy64 Vloženo 22. Říjen 2007 Autor Vloženo 22. Říjen 2007 Jo dobra otazka taky by me to zajimalo.Taxem mrknul na wikipedii a vypadlo mi thole : http://cs.wikipedia.org/wiki/TranzistorAle jestli to stim ma neco spolecneho a hlavne naco to ma vliv opravdu netusim Nikdo nevi? Citovat
blizard Vloženo 23. Říjen 2007 Vloženo 23. Říjen 2007 už to tak bude, sleduji to také bedlivě a pořád nic. Citovat
Galaxy64 Vloženo 23. Říjen 2007 Autor Vloženo 23. Říjen 2007 už to tak bude, sleduji to také bedlivě a pořád nic. Sem myslel, ze treba zdejsi prodejci autohifi, chjo. Citovat
mikl Vloženo 23. Říjen 2007 Vloženo 23. Říjen 2007 už to tak bude, sleduji to také bedlivě a pořád nic. Tak to nás to sleduje víc. Toto jsem našel v nějakém lexikonu Blaupunkt.. MosFet-tranzistory Tranzistory s vrstvou speciálních oxidů kovů řízené polem. Zajišťují mimořádně efektivní využití energie (menší tepelný ztrátový výkon) a umožňují rychlejší spínání, nezajišťují však bezpodmínečně zvukově lepší výsledky oproti normálním bipolárním tranzistorům. Optimální je jejich použití ve spínacích napájecích dílech výkonových zesilovačů pro zajištění konstantního a vysokého napájecího napětí. Citovat
Peterer Vloženo 23. Říjen 2007 Vloženo 23. Říjen 2007 už to tak bude, sleduji to také bedlivě a pořád nic. Tak to nás to sleduje víc. Toto jsem našel v nějakém lexikonu Blaupunkt.. MosFet-tranzistory Tranzistory s vrstvou speciálních oxidů kovů řízené polem. Zajišťují mimořádně efektivní využití energie (menší tepelný ztrátový výkon) a umožňují rychlejší spínání, nezajišťují však bezpodmínečně zvukově lepší výsledky oproti normálním bipolárním tranzistorům. Optimální je jejich použití ve spínacích napájecích dílech výkonových zesilovačů pro zajištění konstantního a vysokého napájecího napětí. Díky za info. Tak když pořídím Alpine bez Mosfetů, může na tom být kvalitou klidně lépe než třeba Panasonic s Mosfet zesilovačem. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.