Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

....me se teda moc nechce, porad doufam, ze se jeste otepli, ale dnes uz u nas taky padal snih s destem....

....me se teda moc nechce, porad doufam, ze se jeste otepli, ale dnes uz u nas taky padal snih s destem....

jedu si příští pátek pro plecháče do garáže z tátovýho leonka, nový gumy jsou doma takže to pak nechám nazout a asi to rovnu hodím na auto na besídku přijedu na plecháčích

Mě se dotoho vůbec nechce vyměnit krásný 17" za sociální 15" hliníky :aggressive: ,ale zima se prej nějak blíží no uvidíme od úterka se má oteplovat tak to chci vydržet do konce měsíce :p

Taky jsem začal přemýšlet že už vytáhnu plechy ze sklepa.

Já ani nezouval a dnes se to vyplatilo :)

Vcera se nahodily.Sice to vypada hrozne ,ale v sobotu se jede na hory ,takze jsem to radeji prehodil nez dostat smyk a znicit auto.A 14 dni navic se gumy nesjedou.

No vzhledem k tomu ze mam jet v pondeli brzo rano do Jablonce k Andremu, tak uz taky premyslim ze prezuju...

Uvidime v nedeli, ale nejak se mi nechce

ja uz je tam mam tyden a dneska se mi vyplatily blba vysocina je tu 2cm snehu :palec2: :palec2:

• Autor
No vzhledem k tomu ze mam jet v pondeli brzo rano do Jablonce k Andremu, tak uz taky premyslim ze prezuju...

RE: No na testovani by to bylo mozna lepsi, ve smrzovce je chladneji jak u nas a to mame stejnou nadmr. vejsku asi jako LBC ...bude tam i Reesha aby ti udal soft ? ..nebo pojedes za nim do Chomutova...

RE: No na testovani by to bylo mozna lepsi, ve smrzovce je chladneji jak u nas a to mame stejnou nadmr. vejsku asi jako LBC ...bude tam i Reesha aby ti udal soft ? ..nebo pojedes za nim do Chomutova...

Nene Reesha tam asi nebude, nebo o tom nevim...Soft bude muset zatim pockat...A Andree rikal ze to zatim muze tady s tim softem zatim behat (je tam nejaky chip, tatik to pred tim nez sem s ni zacal jezdit nechal chipnout v autosalonu kde sme ji kupovali)... Az sezenu nejaky trysky tak pak az to chipnu od Reeshy

Dneska přezuto!!!

• Autor

Nene Reesha tam asi nebude, nebo o tom nevim...Soft bude muset zatim pockat...A Andree rikal ze to zatim muze tady s tim softem zatim behat (je tam nejaky chip, tatik to pred tim nez sem s ni zacal jezdit nechal chipnout v autosalonu kde sme ji kupovali)... Az sezenu nejaky trysky tak pak az to chipnu od Reeshy

DEj tam S764 nebo lepsi, aby se moje byvale turbo neflakalo :)

DEj tam S764 nebo lepsi, aby se moje byvale turbo neflakalo :)

Neboj, v nejblizssi dobe mu nejake dobreju

Ja prezouval vcera k veceru. :p

Zdar chlapy.ja uz dostal strach tak sem radsi prezul,i kdyz teda s tema cernejma plechacema je to humus.. :aggressive:

já ještě chvíli počkám. na ledu je jedno jaké máš gumy, letní pořád odvádí vodu lépe než zimní a sněhu není tolik (jenom na horách) a jestli jde o kouzelný bod +7° C tak rozdíl tvrdosti a přilnavosti mezi letníma a zimníma poznám až tak při - 30°C, ale to už bude přezuto.

Zatím neprezuto, ale chystám se na to příští víkend.

No, bolo by na čase, ale zatiaľ ešte nie... Som fandom "veľkých" kolies. ;)

Dneska všecko přezuto, poklice rulezzzz :D

já ještě chvíli počkám. na ledu je jedno jaké máš gumy, letní pořád odvádí vodu lépe než zimní a sněhu není tolik (jenom na horách) a jestli jde o kouzelný bod +7° C tak rozdíl tvrdosti a přilnavosti mezi letníma a zimníma poznám až tak při - 30°C, ale to už bude přezuto.

Nemáš pravdu , zimní odvádí vodu lépe. :p A rozdíl je znát ihned pokud nejezdíš na Debikách z Penny. lol lol

Upraveno od prtko5

Taky se tomu bráním to auto na těch 17"-kách je prostě hezčí :) počítám tak až začátkem listopadu :aggressive:

Nemáš pravdu , zimní odvádí vodu lépe. :p A rozdíl je znát ihned pokud nejezdíš na Debikách z Penny. lol lol

na zimnich debicach jsem mel obutou felicii a muzu rict ze nikdy zadnej problem /rozjezdy,brzdeni,zataceni/ vse bez problemu,na octavku bych je nedal ale mala felda fakt parada a bez problemu

jinak prezuto vcera rano

V sobotu přezuto.Na Vysočině už hrozí sníh.

Ted jsem byl v Polsku a tam v Horach uz je snehu :)

Ještě jsem nepřezul, kochám se zatím pohledem na Alu, ale asi mi nic jiného nezbude :feve: . Do konce týdne na to hopnu :) .

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.