Sumlir Vloženo 24. Říjen 2007 Vloženo 24. Říjen 2007 Mám Fabii combi 1.4 MPi a všiml jsem si, že mi začaly klesat otáčky při jízdě na neutrál jen na cca. 1000 ot./m - což předtím nedělalo. Při zastavování (rychlost menší než cca. 5 km/h) otáčky najednou klesnou na správných cca. 850 ot./m. Dělá to jak při teplém tak při studeném motoru. V servisu z VAGu nic nezjistili jen mi vyresetovali čítače motoru a že prý je to normální. Reset nepomohl a normální to není. Na jiných Fabiich jsem ověřil, že při vyřasení rychlosti otáčky postupně klesnou na cca. 850 a tam zůstanou. Nevíte, kde by mohl být problém? Citovat
misom Vloženo 24. Říjen 2007 Vloženo 24. Říjen 2007 Mám Fabii combi 1.4 MPi a všiml jsem si, že mi začaly klesat otáčky při jízdě na neutrál jen na cca. 1000 ot./m - což předtím nedělalo. Při zastavování (rychlost menší než cca. 5 km/h) otáčky najednou klesnou na správných cca. 850 ot./m. Dělá to jak při teplém tak při studeném motoru. V servisu z VAGu nic nezjistili jen mi vyresetovali čítače motoru a že prý je to normální. Reset nepomohl a normální to není. Na jiných Fabiich jsem ověřil, že při vyřasení rychlosti otáčky postupně klesnou na cca. 850 a tam zůstanou. Nevíte, kde by mohl být problém? neviem my mame taku istu sluzobnu a robi to tak isto ako tebe. A dal si to do zleho tematu tu to asi malokto najde a odpovie nakolko mas fabiu. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.