Červenec 17, 200817 r No tak tedy ano dejte prosím téma Scout dojmy a zkušenosti ne?????to nezní špatně
Červenec 17, 200817 r No tak tedy ano dejte prosím téma Scout dojmy a zkušenosti ne?????to nezní špatně Zkušenosti se dávaj sem, ale ne typu "včera jsem jel za 9 l, dnes za 8,9 Na to si vážně založ vlastní téma, a pokud nevíš jak, založím Ti ho.
Říjen 14, 200816 r Je fakt, že vypadá brutálně...skoro to až budí dojem tanku, u takovýho auta bych si přimejmenším dvakrát rozmyslel, jestli má smysl ho (ne)respektovat, narozdíl od 1.4kovejch fábulí
Říjen 15, 200816 r ja ked som ho zbadal, zapacil sa mi na prvy krat . Dokonca ked by mi po piatich rokoch dali pokutu takito "scoutici", tak by ma tesilo aspon to, ze to boli zeleny truhlikovia na peknom aute
Listopad 27, 200816 r Viděl jsi tohle?? Abrex sa chystá robiť aj O2 RS. Ale zatial len lift. V mierke 1:24
Prosinec 7, 200816 r Ve čtvrtek jsem narazil na křižovatce na jednoho skautíka a zaujaly mě kolečka...sice vícepaprsky moc nemusím, ale tyhle bych aji skousnul ...ale ty stříbrný hagusy asi ne, je to jak pěst na voko, zlatý černý.
Prosinec 7, 200816 r Mě se zas nezdaj tak divný - ty plasty na nárazníku jsou taky stříbrné, takže to celkem ujde...
Prosinec 8, 200816 r opat sa mi podaril pekny "kusok" ... sice mimo-tema, ale stoji za to Upraveno Prosinec 8, 200816 r od wagoo
Prosinec 8, 200816 r mne sa osobne Scout paci podstate viac . Ale ked Supa porovnam s bavorakom za nim, tak Sup je uuplne niekde inde Upraveno Prosinec 8, 200816 r od wagoo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.