mischicka Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Nechceš si založit vlastní téma? Tvé příspěvky tam rád přesunu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 já už mu to říkal ale on je teď zamilovanej žejo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
řidič Lukyn Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 No tak tedy ano dejte prosím téma Scout dojmy a zkušenosti ne?????to nezní špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 No tak tedy ano dejte prosím téma Scout dojmy a zkušenosti ne?????to nezní špatně Zkušenosti se dávaj sem, ale ne typu "včera jsem jel za 9 l, dnes za 8,9 Na to si vážně založ vlastní téma, a pokud nevíš jak, založím Ti ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 založ mu ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Už jsem mu ho založil, 36 příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 neviem, ci to tu uz bolo pridavane .... ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 tak to je zatím nejhezčí policejní auto, který jsem kdy viděl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Je fakt, že vypadá brutálně...skoro to až budí dojem tanku, u takovýho auta bych si přimejmenším dvakrát rozmyslel, jestli má smysl ho (ne)respektovat, narozdíl od 1.4kovejch fábulí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 samozřejmě hned po Otesánkovi hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 vorlajz: Copak, Otesánek vstoupil do "Pomáhací a chránící" sekty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 ja ked som ho zbadal, zapacil sa mi na prvy krat . Dokonca ked by mi po piatich rokoch dali pokutu takito "scoutici", tak by ma tesilo aspon to, ze to boli zeleny truhlikovia na peknom aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 tak to je zatím nejhezčí policejní auto, který jsem kdy viděl! Viděl jsi tohle?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 jo to je pěkný... ale jinak na autíčka moc nejsem... už jsem velkej kluk, víme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Viděl jsi tohle?? Abrex sa chystá robiť aj O2 RS. Ale zatial len lift. V mierke 1:24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 To se chystaj už roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Jj, pořád slibovali 1:18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Ve čtvrtek jsem narazil na křižovatce na jednoho skautíka a zaujaly mě kolečka...sice vícepaprsky moc nemusím, ale tyhle bych aji skousnul ...ale ty stříbrný hagusy asi ne, je to jak pěst na voko, zlatý černý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Mě se zas nezdaj tak divný - ty plasty na nárazníku jsou taky stříbrné, takže to celkem ujde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Ve čtvrtek jsem narazil na křižovatce Kurim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Ol@f: Máš bod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 (editace) opat sa mi podaril pekny "kusok" ... sice mimo-tema, ale stoji za to Editováno: 8. Prosinec 2008, autor: wagoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 dobrééé..., ale větší respekt budí ten policejní Scout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 a jeden čumáček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 (editace) mne sa osobne Scout paci podstate viac . Ale ked Supa porovnam s bavorakom za nim, tak Sup je uuplne niekde inde Editováno: 8. Prosinec 2008, autor: wagoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.