jaykay Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 prosim radu, dal jsem misto ...799 ...799B, vse maka, jen mi nejde otevrit vystrelovakem kufr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 asi máš špatné DO.Napiš číslo DO.Musí začínat na 1j0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaykay Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 asi máš špatné DO.Napiš číslo DO.Musí začínat na 1j0 1J0 959 753 DA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 divné.A držíš prostřední tlačítko cca 2-3 sec,?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaykay Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 divné.A držíš prostřední tlačítko cca 2-3 sec,?? tyjo ted si me dostal, to jsem netusil, ale myslim, ze jsem to zkousel a nic jinak mam 2 komfortky obe ...799B a nevim z ceho jsou, ale kdyz jsem zkousel tu 2., tak se zase kufr oteviral sam a porad dokola, jakmile jsem ho zabouchl, tak se zase sam hned otevrel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radan Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Ahoj, scháním řj. 1j0 959 799B kdyby si o nějake funkčni vedel tak prosim napis moc děkuju. ozimy@seznam.cz divné.A držíš prostřední tlačítko cca 2-3 sec,?? tyjo ted si me dostal, to jsem netusil, ale myslim, ze jsem to zkousel a nic jinak mam 2 komfortky obe ...799B a nevim z ceho jsou, ale kdyz jsem zkousel tu 2., tak se zase kufr oteviral sam a porad dokola, jakmile jsem ho zabouchl, tak se zase sam hned otevrel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaykay Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Ahoj, scháním řj. 1j0 959 799B kdyby si o nějake funkčni vedel tak prosim napis moc děkuju. ozimy@seznam.cz divné.A držíš prostřední tlačítko cca 2-3 sec,?? tyjo ted si me dostal, to jsem netusil, ale myslim, ze jsem to zkousel a nic jinak mam 2 komfortky obe ...799B a nevim z ceho jsou, ale kdyz jsem zkousel tu 2., tak se zase kufr oteviral sam a porad dokola, jakmile jsem ho zabouchl, tak se zase sam hned otevrel zkus: http://sgs-servis.cz/kontakty.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaykay Vloženo 30. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 uz to slape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 uz to slape A co si s tym mal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaykay Vloženo 31. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 uz to slape A co si s tym mal? Ale nic, sem si myslel, ze kdyz zmacknu prostredni tlacitko na ovladaci, ze odskoci kufr, ale on vlastne nema jak. Uz vim, jak to ma fungovat a tak to taky funguje. Pri zamcenem aute, pri delsim stisku prostredniho tlacita se odemkne pouze kufr a po jeho zavreni se sam zase zamkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Hlavne si tam nesmis zapomenout klice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.