Kašpi Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Zdravím hoši koupil jsem diody a stale mi ta sufitka svitri i kdyz vyylezu z auta a nevim jak to odstranit jo a ještě když zmáčknu levou lampičky tak to cely problikne jako kdyby tam byl zkrat ale u pravý to nedělá co s tím někdo radu ? Prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 vie mi niekto povedat ze preco mi slabo svieti led sufit v stropnom svetle vzdy pocas jazdy? ked auto vypnem tak ziarovka nesvieti iba pocas jazdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 vubec to neres ! jelikoz LED dioda ma jiny odpor nez zarovka tak proto jakoby neustale sviti ale je to jenom jaky zbytek proudu,.... nic to rozhodne NEVYBIJI ! jenom proste dobiha ten zbytek proudu co tam ve vedeni je a defakto tam bude porad a jak sem psal, KLASICKA ZAROVKA toto dokaze pojmout LED DIODA bohuzel ne,...... POKUD BY SI TO CHTEL ODSTRANIT, ALE PODLE ME TO JE ZBYTECNY MUSEL BY SI PRED DIODU NAPAJET PRISLUSNY ODPOR KTERY BY TO DOKAZAL POHLTIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 dik za info:) ... tak potom to asi riesit nebudem )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Lukasone nebo přece stačí koupit LEDku s odporem a nic svítit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 tak kdyz koupi ledku s odporem tak je to jasny ale hledej ledku ktera ten odpor uz ma nehlede na to, ze pro me to je uplne sumak jestli neco malo sviti ci ne aspon to ma tokovej efekt prisvecovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymt Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 zdravím vás, je to toho veľmi veľa preto sa spýtam rovno niekoho, kto sa tu vyzná, kde nájdem niečo o podsvietení palubnej dosky? rozmýšľam totiž o podsvietení na modro a červených ručičkách na F1. či sa to vobec dá, a ak áno tak ako... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 jeden z hlavnich paj mistru zde na foru je S-TALKER napis mu a uvidis on ti vysvetli reseni podsvitu,... ale nic jednoduchyho to pro laika urcite neni vsude kam se podivas,... jak na ovladace tak budiky jsou napajeny diody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Stačí k ledkové sufitce paralelně připojit jakoukoliv 12v žárovku, třeba úplně tu. malinkatou, která se používá k osvětlení kontrolek a dioda při zhasnutí zhasne úplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 hej todle me mega stve. nejaky osel tam natahal led pasky dal ho do osvetleni interieru pod zrcatka a pod dvere. kdyz vyndam klicek rozsviti se to a sviti dokud se auto nezamkne. pak to sviti asi minutu a zhasne. kdyz odemknu zase se rozsviti atd. no a ja si nemu tou lampickou posvitit,protoze to je nejak debilne zapojeny,elektrice prd rozumim,takze do puvodniho stavu to asi nedam. fakt me to ale pekelne stve. nevim jestli timto nejak nerozdrbal to,ze mi nefunguje signalizace zaplych svetel. to je asi cele prekopane ta elektrika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky_CV Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Zdravím lidičky, měl bych na toto téma jeden dotaz, na přiložené fotce je vidět, že mi odpadl hlavní spínač osvětlení interiéru, ted to neskutečně blbne a samozřejmě mi nesvítí když otevírám dveře, což mě večer celkem štve.Zkoušel jsem panel vyndat abych se mrknul jak to tam přidělat zpět, případně koupil nový, ale když jsem odendal tu průhlednou plastovou lištu a vyndal dva křížové šroubky, u kterých jsem měl za to, že drží celé osvětlení, tak mi panel stále nejde ven a nechci to páčit ani nic podobného abych tam nic nikde neurval, nějaké držáky nebo na čem to pořád drží, můžete mi pls někdo poradit co s tím? Předem moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Odšroubuj šroubky a musíš to vypáčit. Lampička drží na takových plíškách které jsou napružené. Nic se neboj a tahej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky_CV Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Oki zkusím to znova, každopádně to chce asi novej panel celej vid, to asi zpět nezadělám, když to nejspíš bude utržený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 nic neutrhnes,... v tapecu strechy je kovovy ramacek,... mezi svetlo a trop,... vraz plochy tlusty srouboval a uvidis .......... nic vic nic min,... ani nejak urvat to snad nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Straka Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 (editace) Zdravím všechny, nevíte někdo jaká žárovka je v osvětlení nad zadními dveřmi na Fabii 1 a také jestli se dá světlo nějak rozdělat a žárovka vyměnit? V návodu se píše, že výměnu má provádět servis Škoda :-) Chtěl bych tam dát do interieru LEDky, ale tohle jsem nikde nenašel. Díky moc. Editováno: 8. Únor 2014, autor: Michal Straka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FabiaSK Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Zdravím chcem vedieť presne to isté ako Michal Straka len dopredu že aká ide žiarovka ale hore čo je v strede nad vodičom a spolujazdcom my to prestalo svietiť skúšal som kúpiť novú aj my pasovala ale neviem či som dal dobrú lebo my nesvieti. THX za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Myslíš co je nahoře nad zadními dveřmi?Je tam sufitka,a montáž?To se mi taky nepovedlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Pánové, nedodělával jste někdo osvětlení interiéru dozadu do krátké F I. Mám na mysli světla jako jsou v combi verzi, jestli by šla namontovat do stropnice vzadu, dost mě štve ta tma co je na zadních sedadlech. Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 (editace) ahoj, najdeš to tady http://forum.skodahome.cz/topic/74211-čtecí-lampičky-vzadu/?p=1542952 sám jsem si to dodělával před pár týdny, manželka cestu cca 3h pouze jen chválila, a malošek řádil "v klidu" možná založím téma, nenašel jsem to tu přímo pro F1 zajdeš na vrakoviště, obě lampičky jsem sehnal za 200Kč NEZAPOMEŇ vzít i ty kovové rámečky v tapecu, vyrvi je, pak je vyrovnáš.. světýlko uštípni včetně konektoru a kousku kabeláže... udělám samostatné téma http://forum.skodahome.cz/topic/127685-vnitřní-osvětlení-zadní-části-vozidla-zadní-stropní-lampičky/ ale kam dát návod? do FABIA I-→ Interiér .. .a nebo do Instalačních manuálů??? Editováno: 7. Březen 2014, autor: starman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Moc pěkné. Měl jsem obavu, aby se tam vešly "na hloubku". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 vejdou, ale napřed jsem odhadl hranu střechy, jestli chceš, můžu poměřit vzdálenost od bílého těsnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aloof Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Dobrý den, našel by se někdo z okolí Č. Budějovic, kdo by mi do Fabia I HB namontoval někam do středu střechy, za přední sedačky stropní světlo se čtecími lampičkami. Stejné jako se dává dopředu. Co sem pochopil tak ten hliníkový rámeček tam nemá cenu dávat. Lampičku sehnat není problém, ale kabely a letování na tu přední je pro mě nepřokanetelný problém. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rouby Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 (editace) zdravím vás, je to toho veľmi veľa preto sa spýtam rovno niekoho, kto sa tu vyzná, kde nájdem niečo o podsvietení palubnej dosky? rozmýšľam totiž o podsvietení na modro a červených ručičkách na F1. či sa to vobec dá, a ak áno tak ako... Dobrý den, změnit podsvícení palubní desky není až tak těžké spíš jeto titěrná práce takto jsem si o udělal já jeto bíle posvícené s modrými ručičkami palivové oko a voda nesvítí protože jsem to nechtěl příjdemito hezčí večer a klimu musím dodělat. v tlačítkách v interiéru jsou normální ledky vyměníš za ledky taky ale s odporem aby se nespálili a v klimě a palubovce jsou takový čtvercouví světla celkem drahé jsou ale už nevím coje to zač. Editováno: 28. Červen 2014, autor: Rouby 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 uff když se do něčeho pustím tak to udělám na 100%, takhle sis vyrobil nepodsvícením vody a paliva zbytečnou závadu na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Pěkný až na ty budíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.