Aloof Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 (editace) Tak lampička nad zadní sedačky Fabia I HB je hotová, hlavně díky Lukasonovi, který přijel a namontoval. Nakonec sem jí musel přilepit, protože packa která jí měla držet nám upadla. Nevypadá to zle a 2 LED panely parádně svítí. Až bude čas a pamět si vzpomene tak nafotím a vložím foto. Takže Lukáši ještě jednou díky. Editováno: 12. Srpen 2014, autor: Aloof Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 Rad pomuzu, takze v poho nedekuj a nahod foto, jak si to pak vyresil do predni lampicky by se taky hodil aspon jeden led panel, sviti opravdu fakt moc tak aby si to mel osvetleno i vepredu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Zdravim, dufam, ze mi niekto bude vediet poradit. Chcel by som sa opytat ohladom vystrazneho svetla na dverach. Kde moze byt chyba ak mi svieti len vtedy ak dam dnuka kluc, nastartujem a ked vypnem motor a otvorim dvere. Ked je kluc vytiahnuty tak vobec nezapne. Napriklad ked DO otvorim auto, nasadam dnuka, tak nesvieti. Nastartujem, prejdem z bodu A do bodu B, otvorim dvere pri vysadani a svieti. Vytiahnem kluc, uz nesvieti. A ked svieti, svieti aj na spolujazdcovej strane, aj napriek tomu, ze dvere ma zavrete. Stretol sa uz niekto s niecim takym. Ak ano, prosim o radu. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Pro příště - dotaz stačí položit jen jednou! Představ si, že by to takto dělal každý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 precetl sem tvuj problem asi trikrat a porad nevim co je teda pricina. kdyz otevres dvere u ricide ci spolujezdce, po odemknuti auta, rozsviti se ti svetylko nebo je zhasnute,... btw.: otevri nejdriv dvere ridice,... pokud bude svitit tak zavri, prejdi na druhou stranu a otevri spolujezdce, pokud bude svitit tak je vsechno OK. odzkousej a dej vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Ked odomknem DO auto a otvorim dvere, tak nesvieti ani na jednej ani na druhej strane. Ale ked si sadnem, zavriem dvere, dam kluc do zapalovania - dostane prud, otvorim znova dvere, kontrolka sa rozsievieti. Ale na oboch stranach. Ide oto, ze to svieti len ak je kluc v zapalovani. Ked nie je, tak to vobec nerozsvieti. A rozsvietia sa na oboch stranach, aj ked su otvorene len jedny dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Pro příště - dotaz stačí položit jen jednou! Představ si, že by to takto dělal každý... sorry, ale az pozdejsie som nasiel tuto temu a videl som, ze ju sleduje viac ludi. Tak ma napadlo, ze tu sa mi skor niekto ozve. Ale zmazem to z tej druhej temy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 trochu zvlastni, ale tedka me teda vubec nic uz nenapada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymt Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Dobry vecer, Ako prosim vas vyberem/zdemontujem/rozoberem/vymenim ziarovku na lampickach nad zadnymi sedackami na fabii combi 1? Trosku som to aj pacil srobovakom ale sa bojim,ze tam cosi zlomim a budem musiet kupovat nove :-D Pozeral som manual a mam tam krasne nakreslene ako vymenit kazdu jednu ziarovku v aute,dokonca aj tu v odkladacej schranke, ale tieto lampicky tam nie su,chapete? :-D :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 Zkus páčit dál, ale s citem, hezky to podeber a vezmi si co nejslabší šroubovák. A zkus dílenskou příručku a ne manuál, tam by to mělo být také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Žádné páčení! To světýlko má z jedné strany kovovou pojistku. Bohužel si nepamatuji ze které. Vezmi malý šroubováček, a zatlač pod světýlko třeba vepředu. Tím se zmáčkne ta pojistka, a světýlko jde v podstatě samo ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Chamaco a to ti zacalo takto samo od seba? Mne to pride ako keby si to mal zapojene cez spinane + na zapalovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa88 Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 zdravim, nemá tu někdo návod na změnu podsvícení budíků u fabie I? prohledal jsem celý forum a nenašel jsem..ještě by mě zajímalo zda je možný udělat ručičky zeleně podsvícený ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Špatně jsi hledal. Svůj dotaz napiš SEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.jesko Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Zdravím vás robil niekto osvetlenie zadných sedadiel, svetlami z fabie combi? Riešilo sa to tu dosť krát ale nenašiel som odpoveď ci sa to v lezie do hatchbacku vďaka za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Do dvojkove se to vleze tudiz i do jednicky by to melo jit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 ... u Combi pujdou asi jen ty postranni lampicky u madel na stropni, u HB pujde to co je na prilozene fotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 I u HB jdou namontovat světla z combi. Sám jsem to dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Ano, to je samozremost tak to zustava stejne,... od poloviny zadnich dveri smerem dozadu se uz HB a combi pochopitelne lisi A svetla z combi to nejsou, mela to moznost za priplatek jak verze HB, Combi tak i pochopitelne Sedan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dornier23 Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Zdar všetci. Neviete mi poradiť či pasuje stropné svetlo zo superba 1 do fabie 1? Mám možnosť kúpiť za dobrý peniaz. Len som si nie istý. Link priložený v tomto vlákne na začiatku mi nefunguje. Vďaka Odoslané z SM-G900F pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 ano samozrejme, zalezi jakou tedy mas, nikde nevidim aspon fotku co tam chces dat jestli tam chces dat s prisvitem stredove konzole, bude potreba natahnout jeste nejakou kabelaz a konektor je myslim jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeardedDog Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 Zdar hoši. Zítra chci dělat osvětlení nohou. LED pásky už mám. Jen přemýšlím kam to zapojit. Určitě chci aby to bylo jako stropní světlo takže buď za kastlíkem na ty tři kabely (jestli tam tedy vedou, ale psalo se tady že by měli) a nebo to píchnout do bsg jednotky. Prej by to měla být svorkovnice xp4 a pin 1... Je ta bsg jednotka nějak popsaná? Nebo jestli jí někdo nemáte vyfocenou ať vím přesně co a jak... Díky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 (editace) Ve dverich nemas cervene svetla? Editováno: 18. Červenec 2016, autor: Hurec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeardedDog Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Nemám, jen klasický záslepky z červenýho plastu..Zrovna před chvilkou jsem to zapojoval. Sundal kastlík, našel kabely (mimochodem není modro-šedej, jak se tu uvádělo ale je hnědo-žlutej. Plus ještě hnědej a černo-červenej což je kostra). Štípl jsem hnědo-žlutej přes čokoládu spojil s plusem na led pásku a stejně nic... Nevím jestli něco dělám zle (teda určitě něco dělám zle). Elektrika fakt není moje hobby... Asi to hodím na plus od rádia a udělám vypínač. Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Zapojuješ to špatně.Hnědo-žlutý je spínaná kostra.Hnědý je klasická kostra.Černo-červený je plusové napájení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.