Tomas_ek Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 to sem si našel taky, že v televizi je to od jedný do čtyr, náčelníku Jenže dávat pak sraz na pátou je drobásko pozdě a už bude chladno a nevlídno, zima bude lézt za nehty. Začne foukat od Ikey a Mekáče. Tak já teda navrhuji, přesunout čas na 16:00 a opozdilci dokoukavší Formuláky dorazí o chvilu déle. Což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 se vohřejeme v mekovi nee???takže od 16.00hodinek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Já za sebe říkám 16h na pikaču.... Budu tam v 14H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 (editace) Mě je to celkem putna, ale jelikož chci chitit Olina a nebyt tam cely den tak asi dorazime o neco pozdeji. Jeste se dohodneme s Bobesem. Editováno: 3. Duben 2008, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 tak kompromis 15:00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 tak coooooooooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 tak coooooooooooooo a voe co kdy kde bude?, nechce se mi to číst, nemám čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 neděle na čerňáku, a jde jen o čas, kdy to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 4. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Já za sebe říkám 16h na pikaču.... Budu tam v 14H Souhlasim, také asi budeme dříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 tak kompromis 15:00? Tak to neřeš, nějak tam dorazíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 ok, každej dorazí jak chce, sraz bude na etapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 formule jsou na prd,jezdej pořád do kolečka lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 formule jsou na prd,jezdej pořád do kolečka lol Taky si myslim ... po rovině umí jezdit každej. Dal bych jim tam stromy kolem trate to by si rozmysleli poslat to trosku dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Taky si myslim ... po rovině umí jezdit každej. Dal bych jim tam stromy kolem trate to by si rozmysleli poslat to trosku dal rally je větší masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Já přijedu teda v 14:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 taky přijedu kolem tý 14:00 možná neco malinkato po tak kolem 14:01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesel Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 No já se pokusim dorazit taky nějak kolem 14:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 rally je větší masakr To je ten pravej adrenalin já preferuju také tento sport ... jen od jisté dobry ten škodovácký nestojí za moc. A když vidím S2000 no o tom spíš někdy osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 ...budu tam na 14.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 po dnešní "bojové" poradě s Mates XIV odjezd z Mladé Boleslavi v 13:15 až 13:30 od SHELLky a na tempomatích 110 příjezd na Čerňák v 14:00 Kdo pojedete přes MB, tak se přidejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 je mi blbě, chtěl jsem, ale nepřijedu, asi jsem něco přechodil a pořád se mi to vrací, jsem jak po infarktu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 bohužel nejedu,ráno mam cvičák s Alexem a odpoledne nácvik na soutěž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Jardóóóó, jsem tě neviděl ani nepamatuju. No tak asi až v Chabrech, uzdrav se . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 i máca, herdek filek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Dorazim tež v 14:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.