s-talker Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 No to už je hodně málo. Já když jsem přijel s autem na technickou při přehlašování z leasingovky na sebe tak technik čumel jak péro z gauče. A neveril ze mam jen 8000 to bylo za rok. Kdybych sečet všechny kilomentry po všech autech se kterýma během roku jezdim bylo by to asi zajímave ja mel za prvni rok pri rocni kontrole ve skodovce 2400 ale to je jen takova zajimavost,to sem ani nepatri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 já mám 173265 km patřím do hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Amatéři, já mám 200600km od 09/03 do teď. Osobně ji ale mám 10 měsíců a najeto 31000 km. Takže se zapojuji a asi vedu:) Abyste se netrápili co mi pak dáte za výhru, tak vám to ulehčím, chci štelovák od KW, variantu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Sakra, koukám, že se dostávám až na chvost bodované tabulky a to jsem si myslel, jak moc jezdím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 tak zpět k tématu srazu ... co nálepky už máte všichni auta označkovaný??? ... já jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 nálepku mám už x let nevzal si někdo nálepku tu velkou???jak jí má olin na čelním skle???a jestli si jí tam někdo nalepil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Změna na vedoucích pozicích..první místo zaujímá Losky83 200 600 km druhý JaKr 179 890 km třetí Motaa 173 265 km bramborová pozice Joujou 167 938 km pátá pozice Mello 143 230 km (zjištěno přesně) hraje někdo dál? aktualizace údajů k 13:45 místního severního času jinak sámošku velkou mam i já ale nebyl čas nekde to lepit zatím:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesel Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 nálepku mám už x let nevzal si někdo nálepku tu velkou???jak jí má olin na čelním skle???a jestli si jí tam někdo nalepil... I já mám nalepeno i tu velkou. Malá je 1x na haupně vlevo nad světlem a druhá málá je vzadu vlevo vedle brzdového světla. No a velká je nalepená na čelním skle dole jako Olin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Nebudu zadarmo vozit na autě reklamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 No, taky jsem nad tou sámoškou přemýšlel, ale když likviduju nápisy na autě, tak tam nebudu cpát klubovou:) Na bílé by to asi vypadalo dost kýčovitě, nevím. Tu malou černou nad světlo budiž, ale co s tou velkou? A navíc ve stříbrné? Kdyby byla bílá, možná bych už ji měl na čelním skle pod stěrači:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Mi máme velkou i malou, ale ještě nebyl čas velká půjde asi dozadu a malá nad světlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 a já nemám žádnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 škodahome máš na prahu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Nebudu zadarmo vozit na autě reklamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 škodahome máš na prahu ne? škodahome mám, já myslel, že se bavíte o klubové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Sakra, koukám, že se dostávám až na chvost bodované tabulky a to jsem si myslel, jak moc jezdím... To máš z toho, že chodíš všude pěšky (včera) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Změna na vedoucích pozicích..první místo zaujímá Losky83 200 600 kmdruhý JaKr 179 890 km třetí Motaa 173 265 km bramborová pozice Joujou 167 938 km pátá pozice Mello 143 230 km (zjištěno přesně) hraje někdo dál? aktualizace údajů k 13:45 místního severního času jinak sámošku velkou mam i já ale nebyl čas nekde to lepit zatím:( tak to ste furt pozadu prdi, já mám nalítáno přes 215 tis km s octou jsem ted najel za necelejch 9 měsíců cca 30tis km , běžně najezdim ročně kolem 45tis svim autem, + ještě lítám dva pickupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 tak to ste furt pozadu prdi, já mám nalítáno přes 215 tis km s octou jsem ted najel za necelejch 9 měsíců cca 30tis km , běžně najezdim ročně kolem 45tis svim autem, + ještě lítám dva pickupy Hmm, ale jsi Octaviaclub:)))))))))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 tak to ste furt pozadu prdi, já mám nalítáno přes 215 tis km s octou jsem ted najel za necelejch 9 měsíců cca 30tis km , běžně najezdim ročně kolem 45tis svim autem, + ještě lítám dva pickupy když proti tvé Octě postavím Transportera tak je to plichta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 když proti tvé Octě postavím Transportera tak je to plichta tak ty seš s kilákama vubec drak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 tak jak to čtu taky přihodím samolepku nemám a na fabče mám 241.000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Oživuju: Sháním pro dalšího kolegu šuplík pod rádio. Nenašel by se u někoho - nejlépe nový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Jaruno, dej si poptávku do bazaru a neser! edit: nebo budou muset oživovat tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 No jo no, vždyť já už to tam dal, jen jsem to zkusil. BTW: co Fokusík? Uvažuju o něm čím dál tím víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 koukal jsem Fokusík , víc tu (jaksi je to tu jiná značka ) psát nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.