Publikováno Listopad 4, 200717 r Nejak tu nic podobne neviem najst, tak ak viete, napiste mi len link topicu nech nespamujem: Mam problem s vyfukom po predchadzajucom majitelovi. Ten nainstaloval skutocne velmi - velmi - velmi hlucny vyvuk (resp. pravdepodobne jeho poslednu cast) Na zadnych sedadlach sa prakticky neda sediet, nezvyknuti spolujazdci klutia hlavou a ja ako vodic som zvyknuty. Neviete mi poradit kde, co a ako by som mohol odhlucnit aby sa ten zvuk nesiril do interieru ? Velmi velmi dakujem
Listopad 4, 200717 r Nejak tu nic podobne neviem najst, tak ak viete, napiste mi len link topicu nech nespamujem:Mam problem s vyfukom po predchadzajucom majitelovi. Ten nainstaloval skutocne velmi - velmi - velmi hlucny vyvuk (resp. pravdepodobne jeho poslednu cast) Na zadnych sedadlach sa prakticky neda sediet, nezvyknuti spolujazdci klutia hlavou a ja ako vodic som zvyknuty. Neviete mi poradit kde, co a ako by som mohol odhlucnit aby sa ten zvuk nesiril do interieru ? Velmi velmi dakujem Rada je jednoduchá - vyměň zadní díl výfuku za origo.
Listopad 4, 200717 r Autor Nejak tu nic podobne neviem najst, tak ak viete, napiste mi len link topicu nech nespamujem:Mam problem s vyfukom po predchadzajucom majitelovi. Ten nainstaloval skutocne velmi - velmi - velmi hlucny vyvuk (resp. pravdepodobne jeho poslednu cast) Na zadnych sedadlach sa prakticky neda sediet, nezvyknuti spolujazdci klutia hlavou a ja ako vodic som zvyknuty. Neviete mi poradit kde, co a ako by som mohol odhlucnit aby sa ten zvuk nesiril do interieru ? Velmi velmi dakujem Rada je jednoduchá - vyměň zadní díl výfuku za origo. no jo no ... 3000sk ale tento vyzera pekne...sakra len keby tak nehucal
Listopad 4, 200717 r Nejak tu nic podobne neviem najst, tak ak viete, napiste mi len link topicu nech nespamujem:Mam problem s vyfukom po predchadzajucom majitelovi. Ten nainstaloval skutocne velmi - velmi - velmi hlucny vyvuk (resp. pravdepodobne jeho poslednu cast) Na zadnych sedadlach sa prakticky neda sediet, nezvyknuti spolujazdci klutia hlavou a ja ako vodic som zvyknuty. Neviete mi poradit kde, co a ako by som mohol odhlucnit aby sa ten zvuk nesiril do interieru ? Velmi velmi dakujem Rada je jednoduchá - vyměň zadní díl výfuku za origo. no jo no ... 3000sk ale tento vyzera pekne...sakra len keby tak nehucal tak z něj uřízni koncovku a navař ji na nový hrnec
Listopad 5, 200717 r Autor A aku znacku vyfuku mas?? zatial neviem, buduci tyzden sa bude robit geometria tak zistim aj ako je to vlastne spravene
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.