Publikováno Listopad 4, 200717 r cauves,chci se zeptat-po vymene oleje sem zjistil ze mi mizi olej nejak casto.nevim kam mizi-zadna louze ani kour z vejfuku.jedna se o 1.4 74kw.nevite co s tim?
Listopad 4, 200717 r cauves,chci se zeptat-po vymene oleje sem zjistil ze mi mizi olej nejak casto.nevim kam mizi-zadna louze ani kour z vejfuku.jedna se o 1.4 74kw.nevite co s tim? Bohuzel je to pry normalni... Nevim ted presne ale vyrobce si dava dostatecne rezervy... Vim ze je to mimo misu, ale u Audiny jsem mel v servisce napsano spotreba oleje do 1,5l/100 km je zcela v normalu... A propo jak s tim jezdis??? Svizne???
Listopad 4, 200717 r Je to konstrukční vadou tohoto motoru - nevhodný materiál pístních kroužků. Když budeš hledat, najdeš tady o tom spoustu příspěvků
Listopad 5, 200717 r Ony ty kroužky nejsou vůbec vadné,je to ůplně o něčem jiném.........o válcích a jejich opracování...........
Listopad 6, 200717 r cauves,chci se zeptat-po vymene oleje sem zjistil ze mi mizi olej nejak casto.nevim kam mizi-zadna louze ani kour z vejfuku.jedna se o 1.4 74kw.nevite co s tim? jednoducha sedliacka rada, ak Ti pred vymenou olej nezralo, daj tam olej povodnej specifikacie a typu a mas po starostiach
Listopad 6, 200717 r Ony ty kroužky nejsou vůbec vadné,je to ůplně o něčem jiném.........o válcích a jejich opracování........... Už jsem to psal v obdobném tématu, jedná se o hrubé honování válců. Než se válec zajede a vyhladí, zedře kroužky. Soudruzi z NDR udělali někde chybu a to doslova.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.