potok Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 cauves,chci se zeptat-po vymene oleje sem zjistil ze mi mizi olej nejak casto.nevim kam mizi-zadna louze ani kour z vejfuku.jedna se o 1.4 74kw.nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 cauves,chci se zeptat-po vymene oleje sem zjistil ze mi mizi olej nejak casto.nevim kam mizi-zadna louze ani kour z vejfuku.jedna se o 1.4 74kw.nevite co s tim? Bohuzel je to pry normalni... Nevim ted presne ale vyrobce si dava dostatecne rezervy... Vim ze je to mimo misu, ale u Audiny jsem mel v servisce napsano spotreba oleje do 1,5l/100 km je zcela v normalu... A propo jak s tim jezdis??? Svizne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 nechat vyměnit pístní kroužky.pokud ovčem není pod autem někde kaluž.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Je to konstrukční vadou tohoto motoru - nevhodný materiál pístních kroužků. Když budeš hledat, najdeš tady o tom spoustu příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=29729 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=29729 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Ony ty kroužky nejsou vůbec vadné,je to ůplně o něčem jiném.........o válcích a jejich opracování........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 cauves,chci se zeptat-po vymene oleje sem zjistil ze mi mizi olej nejak casto.nevim kam mizi-zadna louze ani kour z vejfuku.jedna se o 1.4 74kw.nevite co s tim? jednoducha sedliacka rada, ak Ti pred vymenou olej nezralo, daj tam olej povodnej specifikacie a typu a mas po starostiach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Ony ty kroužky nejsou vůbec vadné,je to ůplně o něčem jiném.........o válcích a jejich opracování........... Už jsem to psal v obdobném tématu, jedná se o hrubé honování válců. Než se válec zajede a vyhladí, zedře kroužky. Soudruzi z NDR udělali někde chybu a to doslova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.