Doli Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 (editace) Mel jsem objednano ze stranek superskoda.com, ale dnes mi prisel email od vyrobce s cenou za 1 sadu (2 kusy) 80Kc bez DPH!! A to je rozdil. Udelal bych mensi spolecnou objednavku (zrejme zitra), tak pokud mate zajem napiste... Editováno: 5. Listopad 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Já by bych Doli jednu sadu vzal s nápisem Octavia. Když tak na předání se domluvíme na sraz jihočechů, co říkáš? Nebo jak chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Já by bych Doli jednu sadu vzal s nápisem Octavia. Když tak na předání se domluvíme na sraz jihočechů, co říkáš? Nebo jak chceš. Predani urcite nebude problem. V patek a sobotu budu v Tabore. Tak kdyby to prislo jeste tenhle tyden, tak Ti to muzu privest v sobotu do Bechyne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Super. Napíšu ti SZ s telefonem. Dííííky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Taky bych jednu sadu vzal s nápisem Octavia-jsem ale Mlada Boleslav-zeby posta? bylo by mozne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Taky bych jednu sadu vzal s nápisem Octavia-jsem ale Mlada Boleslav-zeby posta? bylo by mozne? Jasny, asi na dobirku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Taky bych jednu sadu vzal s nápisem Octavia-jsem ale Mlada Boleslav-zeby posta? bylo by mozne? Jasny, asi na dobirku. OK takze zavazne jednu sadu s nápisem Octavia potom mi napis PMku dikas!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Já bych si taky jednu s dovolením vzal s nápisem octávia,jsem ze Vsetína,šla by taky pošta :-)?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Já bych si taky jednu s dovolením vzal s nápisem octávia,jsem ze Vsetína,šla by taky pošta :-)?Díky Urcite!! Dneska vecer bych chtel poslat maila s objednavkou, tak piste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Jak jsem psal na tvým profilu - jednu sadu s nápisem RS a na dobírku. Adresu pak ti kdyžtak napíšu, až ti to dojde domů..Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Nikdo uz nema zajem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 hele myslis ze kdyz zitra objednas ze budes mit zasilku ve stredu doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 hele myslis ze kdyz zitra objednas ze budes mit zasilku ve stredu doma? No, tak to fakt nevim. Ja jsem v Plzni. A domu pojedu ve ctvrtek, takze bych to stihl poslat az v patek. (kdyz to prijde) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Doli,myslíš,že by byl problém zároveň pro mě objednat prahové lišty s nápisem octavia,když už s nima budeš v kontaktu :-)?Neznám cenu,ale myslím,že bude určitě lepší jak u škodovky,prosíííííííím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Doli,myslíš,že by byl problém zároveň pro mě objednat prahové lišty s nápisem octavia,když už s nima budeš v kontaktu :-)?Neznám cenu,ale myslím,že bude určitě lepší jak u škodovky,prosíííííííím :-) Tyhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 ano tydle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 OBJEDNANO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Doli,myslíš,že by byl problém zároveň pro mě objednat prahové lišty s nápisem octavia,když už s nima budeš v kontaktu :-)?Neznám cenu,ale myslím,že bude určitě lepší jak u škodovky,prosíííííííím :-) Tyhle? jaky maj ceny? jen pro predstavu........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 hele myslis ze kdyz zitra objednas ze budes mit zasilku ve stredu doma? No, tak to fakt nevim. Ja jsem v Plzni. A domu pojedu ve ctvrtek, takze bych to stihl poslat az v patek. (kdyz to prijde) jasny v pohode... dik! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Doli,myslíš,že by byl problém zároveň pro mě objednat prahové lišty s nápisem octavia,když už s nima budeš v kontaktu :-)?Neznám cenu,ale myslím,že bude určitě lepší jak u škodovky,prosíííííííím :-) Tyhle? jaky maj ceny? jen pro predstavu........... to nevím,ale doufám,že příznivou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Nikdo uz nema zajem? Se mnou počítáš, hej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Nikdo uz nema zajem? Se mnou počítáš, hej? NE!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 (editace) Nikdo uz nema zajem? Ahoj. Budeš ještě objednávat? Nápis OCTAVIA Editováno: 8. Listopad 2007, autor: hrutek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garner Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Ja by som tiež rád objednal - nápis OCTAVIA, ak je to ešte možné, a ak nerobí problém že som zo Slovenska. Poštou by sa dalo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Bohuzel uz objednavat nabudu, ale viz ZDE!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.