Listopad 16, 200717 r Autor Moc pěkný!...a kolik že bude celková cena? Dnes jsem to poslal na dobirku. Cena 100Kc (s postovnym) + 62 Kc dobirka = 162Kc!!!
Listopad 16, 200717 r Autor Moc pěkný!...a kolik že bude celková cena? Pro mě prej grátis Už jsi to poslal dolíku? Neposlal, chtel jsem Ti to nechat v Bechyni u zdemara, ale nakonec jsem nemohl prijet. Budes si pro to muset dojet do Plzne...
Listopad 16, 200717 r Jinak kluci už to mám asi rok a prodává to myslím Lukyno nebo Luke a je z bolky.Cena myslím 100,-kč Na škodahome měli kluci vietnamci jen obyč nápis OCTAVIA, ten nebyl nic moc, takže proto to už dávno nemám:-)
Listopad 16, 200717 r Neposlal, chtel jsem Ti to nechat v Bechyni u zdemara, ale nakonec jsem nemohl prijet. Budes si pro to muset dojet do Plzne... :p Nech mi to u Lúcy, hm?
Listopad 16, 200717 r Autor Moc pěkný!...a kolik že bude celková cena? Pro mě prej grátis Už jsi to poslal dolíku? Mě volal ve 12:30, že se u mě staví v Bechyni, až pojede kolem a dá mi to do osobně, aby nemusel posílat a už se neozval, ani nebere móbil, asi to nestihnul. Ahoj, promin ze jsem nedorazil. Premyslim jak to Tobe a Mischickovi dorucit, tak to asi zitra poslu postou (doporucene) a penize mi date na srazu nebo na ucet. Poslal bych i zbozi pro Mischicku a on by se pro to pres tyden u Tebe stavil? Muze byt? Tak mi prosim posli adresu pres SZ...
Listopad 16, 200717 r Autor Jinak kluci už to mám asi rok a prodává to myslím Lukyno nebo Luke a je z bolky.Cena myslím 100,-kč Jojo, taky to nabizi. Ale videl jsem tam jen s napisem Octavia. Tohle bylo primo od vyrobce.
Listopad 16, 200717 r Moc pěkný!...a kolik že bude celková cena? Pro mě prej grátis Už jsi to poslal dolíku? Mě volal ve 12:30, že se u mě staví v Bechyni, až pojede kolem a dá mi to do osobně, aby nemusel posílat a už se neozval, ani nebere móbil, asi to nestihnul. Ahoj, promin ze jsem nedorazil. Premyslim jak to Tobe a Mischickovi dorucit, tak to asi zitra poslu postou (doporucene) a penize mi date na srazu nebo na ucet. Poslal bych i zbozi pro Mischicku a on by se pro to pres tyden u Tebe stavil? Muze byt? Tak mi prosim posli adresu pres SZ... Dobrý Zdendo, nic se neděje pošli to poštou a my se s myschkou někde sejdem na pivu příští tejden (píšu SZ i myschkovi)
Listopad 16, 200717 r Autor Neposlal, chtel jsem Ti to nechat v Bechyni u zdemara, ale nakonec jsem nemohl prijet. Budes si pro to muset dojet do Plzne... :p Nech mi to u Lúcy, hm? Zapomen...
Listopad 16, 200717 r Autor Dobrý Zdendo, nic se neděje pošli to poštou a my se s myschkou někde sejdem na pivu příští tejden (píšu SZ i myschkovi) Ok, zitra posilam! Samozrejme svatek...takze nic... Upraveno Listopad 18, 200717 r od Doli
Listopad 18, 200717 r Autor Az nekdo otevrete ten sacek co je k tomu, tak napiste co je v tom za prekvapeni? Jeste nikomu nic neprislo? Upraveno Listopad 19, 200717 r od Doli
Listopad 20, 200717 r me to dorazilo vcera-uz prilepeno dikastam je smradlavej hadrik na vycisteni Mě to ještě nedošlo :-)
Listopad 20, 200717 r Autor me to dorazilo vcera-uz prilepeno dikastam je smradlavej hadrik na vycisteni Mě to ještě nedošlo :-) Ty mas velkej balik!
Listopad 20, 200717 r me to dorazilo vcera-uz prilepeno dikastam je smradlavej hadrik na vycisteni Mě to ještě nedošlo :-) Ty mas velkej balik! Už to došlooooooooooo :worthy
Listopad 20, 200717 r Už to došlooooooooooo :worthy Kdy budes montovat? asi zítra,budou mi předělávat tu lištu pod oknem na záruku,tak tam zrovna dají i ty prahy :-)
Listopad 22, 200717 r Došlo Doli, mischicka je má už taky. Lepit se bude zítra. Moc díky. Tak tak, mám a děkuji vám oběma!
Listopad 22, 200717 r takze pro ty co nevedi zde foto Vidim, ze uz to doslo vsem. jj ja uz mel nalepeno v pondeli
Listopad 22, 200717 r takze pro ty co nevedi zde foto Takhle ty moje plaketky snad nevypadají :p Už jsem je testoval, ale lepení proběhne až v teple v garáži
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.