Doli Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Stepa napsal: Moc pěkný!...a kolik že bude celková cena? Dnes jsem to poslal na dobirku. Cena 100Kc (s postovnym) + 62 Kc dobirka = 162Kc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 mischicka napsal: Stepa napsal: Moc pěkný!...a kolik že bude celková cena? Pro mě prej grátis Už jsi to poslal dolíku? Neposlal, chtel jsem Ti to nechat v Bechyni u zdemara, ale nakonec jsem nemohl prijet. Budes si pro to muset dojet do Plzne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 cosby napsal: Jinak kluci už to mám asi rok a prodává to myslím Lukyno nebo Luke a je z bolky.Cena myslím 100,-kč Na škodahome měli kluci vietnamci jen obyč nápis OCTAVIA, ten nebyl nic moc, takže proto to už dávno nemám:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Doli napsal: Neposlal, chtel jsem Ti to nechat v Bechyni u zdemara, ale nakonec jsem nemohl prijet. Budes si pro to muset dojet do Plzne... :p Nech mi to u Lúcy, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 zdemar napsal: mischicka napsal: Stepa napsal: Moc pěkný!...a kolik že bude celková cena? Pro mě prej grátis Už jsi to poslal dolíku? Mě volal ve 12:30, že se u mě staví v Bechyni, až pojede kolem a dá mi to do osobně, aby nemusel posílat a už se neozval, ani nebere móbil, asi to nestihnul. Ahoj, promin ze jsem nedorazil. Premyslim jak to Tobe a Mischickovi dorucit, tak to asi zitra poslu postou (doporucene) a penize mi date na srazu nebo na ucet. Poslal bych i zbozi pro Mischicku a on by se pro to pres tyden u Tebe stavil? Muze byt? Tak mi prosim posli adresu pres SZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 cosby napsal: Jinak kluci už to mám asi rok a prodává to myslím Lukyno nebo Luke a je z bolky.Cena myslím 100,-kč Jojo, taky to nabizi. Ale videl jsem tam jen s napisem Octavia. Tohle bylo primo od vyrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Doli napsal: zdemar napsal: mischicka napsal: Stepa napsal: Moc pěkný!...a kolik že bude celková cena? Pro mě prej grátis Už jsi to poslal dolíku? Mě volal ve 12:30, že se u mě staví v Bechyni, až pojede kolem a dá mi to do osobně, aby nemusel posílat a už se neozval, ani nebere móbil, asi to nestihnul. Ahoj, promin ze jsem nedorazil. Premyslim jak to Tobe a Mischickovi dorucit, tak to asi zitra poslu postou (doporucene) a penize mi date na srazu nebo na ucet. Poslal bych i zbozi pro Mischicku a on by se pro to pres tyden u Tebe stavil? Muze byt? Tak mi prosim posli adresu pres SZ... Dobrý Zdendo, nic se neděje pošli to poštou a my se s myschkou někde sejdem na pivu příští tejden (píšu SZ i myschkovi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 mischicka napsal: Doli napsal: Neposlal, chtel jsem Ti to nechat v Bechyni u zdemara, ale nakonec jsem nemohl prijet. Budes si pro to muset dojet do Plzne... :p Nech mi to u Lúcy, hm? Zapomen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 (editace) zdemar napsal: Dobrý Zdendo, nic se neděje pošli to poštou a my se s myschkou někde sejdem na pivu příští tejden (píšu SZ i myschkovi) Ok, zitra posilam! Samozrejme svatek...takze nic... Editováno: 18. Listopad 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 (editace) Az nekdo otevrete ten sacek co je k tomu, tak napiste co je v tom za prekvapeni? Jeste nikomu nic neprislo? Editováno: 19. Listopad 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 me to dorazilo vcera-uz prilepeno dikas tam je smradlavej hadrik na vycisteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Ovidius napsal: me to dorazilo vcera-uz prilepeno dikastam je smradlavej hadrik na vycisteni Mě to ještě nedošlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 vvcrx napsal: Ovidius napsal: me to dorazilo vcera-uz prilepeno dikastam je smradlavej hadrik na vycisteni Mě to ještě nedošlo :-) Ty mas velkej balik! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Doli napsal: vvcrx napsal: Ovidius napsal: me to dorazilo vcera-uz prilepeno dikastam je smradlavej hadrik na vycisteni Mě to ještě nedošlo :-) Ty mas velkej balik! Už to došlooooooooooo :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 vvcrx napsal: Už to došlooooooooooo :worthy Kdy budes montovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 A já už mám namontováno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Stepa napsal: A já už mám namontováno... Foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Doli napsal: vvcrx napsal: Už to došlooooooooooo :worthy Kdy budes montovat? asi zítra,budou mi předělávat tu lištu pod oknem na záruku,tak tam zrovna dají i ty prahy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Doli napsal: Stepa napsal: A já už mám namontováno... Foto? Jo, zítra je sem hodím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Došlo Doli, mischicka je má už taky. Lepit se bude zítra. Moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 zdemar napsal: Došlo Doli, mischicka je má už taky. Lepit se bude zítra. Moc díky. Tak tak, mám a děkuji vám oběma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 takze pro ty co nevedi zde foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Ovidius napsal: takze pro ty co nevedi zde foto Vidim, ze uz to doslo vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Doli napsal: Ovidius napsal: takze pro ty co nevedi zde foto Vidim, ze uz to doslo vsem. jj ja uz mel nalepeno v pondeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Ovidius napsal: takze pro ty co nevedi zde foto Takhle ty moje plaketky snad nevypadají :p Už jsem je testoval, ale lepení proběhne až v teple v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.