Doli Vloženo 22. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 mischicka napsal: Takhle ty moje plaketky snad nevypadají :pUž jsem je testoval, ale lepení proběhne až v teple v garáži Zase se s tim tak neparej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 mischicka napsal: Ovidius napsal: takze pro ty co nevedi zde foto Takhle ty moje plaketky snad nevypadají :p Už jsem je testoval, ale lepení proběhne až v teple v garáži ne, mas je krive ustrihly, o centak delsi a napis 120L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Ovidius napsal: mischicka napsal: Ovidius napsal: takze pro ty co nevedi zde foto Takhle ty moje plaketky snad nevypadají :p Už jsem je testoval, ale lepení proběhne až v teple v garáži ne, mas je krive ustrihly, o centak delsi a napis 120L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakos Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Doli napsal: Nikdo uz nema zajem? ahoj chlape jsem tu novy amel bych zajem s napisem octavia ale jsem ze severu moravy jestli to neni problem muj email je SvobodaVaclav@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 lakos napsal: Doli napsal: Nikdo uz nema zajem? ahoj chlape jsem tu novy amel bych zajem s napisem octavia ale jsem ze severu moravy jestli to neni problem muj email je SvobodaVaclav@seznam.cz Já jsem taky ze severní Moravy....ale poště to problém nečiní nevím, teď už tady byla jedna "objednávací akce", takže teď už to asi nevyjde...kdyztak si ti můžeš objednat sám na www.superskoda.com... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmexman Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 (editace) Stepa napsal: ahoj chlape jsem tu novy amel bych zajem s napisem octavia ale jsem ze severu moravy jestli to neni problem muj email je SvobodaVaclav@seznam.cz Já jsem taky ze severní Moravy....ale poště to problém nečiní nevím, teď už tady byla jedna "objednávací akce", takže teď už to asi nevyjde...kdyztak si ti můžeš objednat sám na www.superskoda.com... TAK KDO CHCE DEKOR DO PROLISU JAKO MÁM JÁ NENÍ PROBLÉM OBJEDNAT PŘÍMO U VÝROBCE....MÁM TO KOUSEK OD BARÁKU (pošlou poštou) cena je nějak 90Kč MOJE FOTKY: jsou na tom už super lepenky a odmašťovací ubrousek Editováno: 29. Prosinec 2007, autor: palmexman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 palmexman napsal: TAK KDO CHCE DEKOR DO PROLISU JAKO MÁM JÁ NENÍ PROBLÉM OBJEDNAT PŘÍMO U VÝROBCE....MÁM TO KOUSEK OD BARÁKU (pošlou poštou) cena je nějak 90KčMOJE FOTKY: jsou na tom už super lepenky a odmašťovací ubrousek Čau, měl bych o tyto prolisy zájem. Napíšu ti SZ. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmexman Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Ja jsem zapomněl vložit www na výrobce, JDE TO TAM OBJEDNAT napíšete mail a adresu a pošlou na dobírku http://www.pajr.cz/index1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakos Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 palmexman napsal: TAK KDO CHCE DEKOR DO PROLISU JAKO MÁM JÁ NENÍ PROBLÉM OBJEDNAT PŘÍMO U VÝROBCE....MÁM TO KOUSEK OD BARÁKU (pošlou poštou) cena je nějak 90KčMOJE FOTKY: jsou na tom už super lepenky a odmašťovací ubrousek diky za reakci ale uz jsem si naježil celou sadu pod stromek fakt jsou super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 palmexman napsal: TAK KDO CHCE DEKOR DO PROLISU JAKO MÁM JÁ NENÍ PROBLÉM OBJEDNAT PŘÍMO U VÝROBCE....MÁM TO KOUSEK OD BARÁKU (pošlou poštou) cena je nějak 90KčMOJE FOTKY: jsou na tom už super lepenky a odmašťovací ubrousek Chcem sa spytat, kolko stoja tie dekory do prolisu, ci nahodou nemaju aj RS prolisy, a este ci nahodou nevies kolko stoji ochranna listy na prahy dveri??? Dik, lebo to neviem nikde zohnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmexman Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Ahoj JJ mam tuseni ze delaji i RS a SCOUT:) ja ma ale klasiku 2.0TDi takze proto mam jen Octavia a vypada to fakt hezky. Listy urcite dela milotec a PAJR jak dela ty prolisy to dela taky dokonce vice variant koukni na jejich stranky o cenu si musis napsat. DEKOR STOJI NEJAK 90KC:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 wrccko napsal: Chcem sa spytat, kolko stoja tie dekory do prolisu, ci nahodou nemaju aj RS prolisy, a este ci nahodou nevies kolko stoji ochranna listy na prahy dveri??? Dik, lebo to neviem nikde zohnat. Staci prolistovat tema a zjistis ze se vyrabi jak RS tak i SCOUT a vcetne OCTAVIA napisu. Cena ze jednu sadu je 95,20Kc s DPH. Prahove listy s napisem OCTAVIA stoji 1101.80Kc s DPH. Staci se podivat na stranky www.pajr.cz vybrat z jejich produktu a napsat email s objednavkou. Zbozi ti prijde na dobirku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakos Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 wrccko napsal: Chcem sa spytat, kolko stoja tie dekory do prolisu, ci nahodou nemaju aj RS prolisy, a este ci nahodou nevies kolko stoji ochranna listy na prahy dveri??? Dik, lebo to neviem nikde zohnat.TAK SE PODIVEJ NA http://www.pajr.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.