kofi Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 (editace) Asi budem musiet kupit novy akumulator a chcem sa vas opytat na skusenosti s roznymi znackami a aky sa celkom vyvyrovat. Je toho na trhu dost vela a tak kazda rada dobra. Vdaka. (mam Skoda Forman BMM r.v.94) Editováno: 8. Listopad 2007, autor: kofi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Hele tady ma nekdo stejnej problem a dokonce stejny jmeno jako ty Aspon vidis kde sou ochotny lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Osobne beru ceskou klasiku, Akumu Comfort, a nemam problem. Sice uz neni levna jak byvala, ale kvalita dobra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofi Vloženo 17. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Akuma mi odisla asi po necelych 3 rokoch. Kupil som Yuasa za 1500Sk. tak som zvedavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viliam18 Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Podobne aj mne akumulátor Delphi kúpený v Auto Štangl presne 3 roky, 2 mesiace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 No jo, jenze ono to neni zas tak jednoduchy - zalezi na tom, v jakym stavu mate dobijeci soustavu, ale jeste vic na tom, jake trasy pravidelne jezdite. Pokud skacete po meste v radech jednotek kilometru, mate spoustu studenych startu apod., pak to nesvedci zadne baterce. Chci tim rict, ze jak Akuma, tak Delphi, tak jakakoliv jina znacka ma zivotnost vyrazne ovlivnenou rezimem provozu a ten tu zatim nikdo nezminil. A dale pak zalezi na tom, jak se o baterii starate (napr. dolevani destilovane vody), protoze ani 100% bezudrzbova baterie dneska neni (az na svetle a drahe vyjimky) skutecne bezudrzbova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda h Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Ja mam PERION 12V 60Ah 3 roky, ještě jsem ji nenabýjel ani nedolíval vodu, Každej den mám min 4 starty a popojíždím cca po 10Km -jak kdy není to pravidlo Mesíčně tak 1000-1200 km najedu. Auto parkuji venku. Motor 781.136M předělanej na jednobod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 ne že bych byl zastáncem Akumy, ale mám ji ve vozidle už 5-tým rokem a stále drží. Je pravdou, že ji dvakrát ročně nechám pořádně dobít na staré dobíječce, měním si ampíky podle potřeby, doliju destilku, a dodnes nemám probléma. Jak se psalo výše, záleží na stylu provozu, já jezdím převážně krátké trasy denně 2 x 4 km a pak něco navíc, takže je to v zimě znát. Jinak pokud se nepletu tak nejsou špatné ani Bannerky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nity Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 (editace) taky sem menil pred zimou batercu...ptal sem se mechanika jakou tam dat a von mi zacal vypravet pribeh o tom jak kazdymu doprucoval kvalitni baterky...no a pak, bylo to prej takhle zacatkem zimy ty baterky nejak furt nebyly...vola dealrovi a ten prej ze vyrobni linka se rozbila a ze dodavka ma spozdeni..no a kdyz pak dylos prijel tak auto bylo plny bilejch baterek a v sacku byly samolepky...a rika mymu mechanikovi: tak jaky sis objednal...a zacal mu do ruky davat ty samolepky se slovy: tady mas vartu, tady tovela atd...takze od ty doby to pre je celkem jedno jaka je to baterka, pokud to prej neni nejaka extra kvalitka... i z toho co pisete ze vam baterka vydrzela celkem 3 roky to celkem vyplyva...jinak samozrejme souhlasim s tim ze zivotnost ovlivnujou podminky pouzivani... Editováno: 29. Listopad 2007, autor: nity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maťo M. Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Ja som mal Vartu. Vo Felde vydržala 8 rokov, ale pred dvomi rokmi keď bola tuhá zima už pri krátkych trasách nestíhala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
victory Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 taky sem menil pred zimou batercu...ptal sem se mechanika jakou tam dat a von mi zacal vypravet pribeh o tom jak kazdymu doprucoval kvalitni baterky...no a pak, bylo to prej takhle zacatkem zimy ty baterky nejak furt nebyly...vola dealrovi a ten prej ze vyrobni linka se rozbila a ze dodavka ma spozdeni..no a kdyz pak dylos prijel tak auto bylo plny bilejch baterek a v sacku byly samolepky...a rika mymu mechanikovi: tak jaky sis objednal...a zacal mu do ruky davat ty samolepky se slovy: tady mas vartu, tady tovela atd...takze od ty doby to pre je celkem jedno jaka je to baterka, pokud to prej neni nejaka extra kvalitka...i z toho co pisete ze vam baterka vydrzela celkem 3 roky to celkem vyplyva...jinak samozrejme souhlasim s tim ze zivotnost ovlivnujou podminky pouzivani... Máš pravdu. Značka Perion se vyrábí v továrně Varta. Kšeft je kšeft a značkový zboží musí bejt drahý..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aschy Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Akuma 60Ah mam ve favu uz 6 let a porad startuje jak nova (je to nejvetsi rozmer co se tam vleze) byla sice o 800 kč drazsi nez 44 Ah ale 3 roky rozdil ve vydrzi se urcite vyplati pozn. jezdim hlavne v zime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.