petrpre Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 zdravím, tento tyden mi při zapnutem topení proudí do auta vzduch,který je cítit spálenou gumou. Otevřel jsme kapotu a není vidět nic co by bylo ohořelé.Ale přesto je to cítit trochu i v morotovém prostoru. Čím to může být?Zkuste mi poradit.Projevuje se to každý den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 moc tomu nakladas nemas niekde izolaciu opretu o nieco horuce ze ju tavi ? pozri poriadne cely motorovy priestor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 zdravím,tento tyden mi při zapnutem topení proudí do auta vzduch,který je cítit spálenou gumou. Otevřel jsme kapotu a není vidět nic co by bylo ohořelé.Ale přesto je to cítit trochu i v morotovém prostoru. Čím to může být?Zkuste mi poradit.Projevuje se to každý den. a) dovedes si predstavit, ze by vsichni dali do nazvu tematu "potrebuju poradit"? to by se to hledalo, co? brzdy/spojka/pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 no tak pokud mu vháněný vzduch smrdí spáleninou, tak chápu to zděšení a rozrušení, že se popletl v názvu tématu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 rename Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 no mě to taky smrdělo tak 2 dny po hrabání před přezutím pneu :-) nebo při zátěži spojka, nebomáš prach v topení testuj jinak netuším PS: nebo bordel (igelit) na motoru to se stalo našim a je to dobrej smrad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Nekde se to resilo, pali se kryt na motoru - ten plastovej - je tam gumovy tesneni a dosedovy luzka a na tom ten kryt - da se sundat a pouzit vicko oleje z felicie, zkus to schvalne zkusebne sundat, necim to prozatim zakryt a uvidis... Dej vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 na některejch krytech je to "feliciový" víčko ze spoda zacvaklý. Já ho měl dokud mi ho nelohli v servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubirkova Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Mal som podobný problém. Skontroloval a rozobral som možné aj nemožné. Trvalo to asi týždeň. Nakoniec som našiel na spodu auta prilepenú pod motorom o výfuk Tesco igelitku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.