Listopad 19, 200717 r Autor Koukal jsem na ten Log, v softu máš max tlak 2388 a aktual 2500-2600 a špičky až kolem 2800-2900 nekde je něco špatně. Co si o tom myslis? Kde muze byt chyba ? ted tam mam zakladnisoft na zimu tak to ani tak nevadi
Listopad 19, 200717 r Mas nejspis nejaky problem s regulaci turba.Nebo nehrabl nekdo na tycku regulace???Tohle vazne neni OK takove tlakove spicky a pozadavek uplne nekde jinde..
Listopad 21, 200717 r Autor Mas nejspis nejaky problem s regulaci turba.Nebo nehrabl nekdo na tycku regulace???Tohle vazne neni OK takove tlakove spicky a pozadavek uplne nekde jinde.. origo ma tlak tak jak ma byt..udelam poradnej log a poslu ti ho... jinak premyslim o tryskach atd...myslis ze bys mi mohl pomoct v prubehu zimy?
Listopad 21, 200717 r Mas nejspis nejaky problem s regulaci turba.Nebo nehrabl nekdo na tycku regulace???Tohle vazne neni OK takove tlakove spicky a pozadavek uplne nekde jinde.. origo ma tlak tak jak ma byt..udelam poradnej log a poslu ti ho... jinak premyslim o tryskach atd...myslis ze bys mi mohl pomoct v prubehu zimy? No chce si to poradne pohrat se softem{mapy regulace turba].Dnes jsem odladil AJM 85PD s turbem 130PD na 128kw sice to neni na fuul ale nema ani IC a ma porad kat.Az se tohle doresi tak to jeste doupravim.No muzem neco podniknout.Vstriky jsou OK ty maj potencial.Resil bych asi turbo bud 150Pd nebo rovnou GT2052
Listopad 25, 200717 r Taky by me zajimalo kde a za kolik se da koupit vetsi nove turbo? Neve je celkem problem.Jinak turba berem od Andreho.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.