makov Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 (editace) Dnes som vymienal silentblok bohuzial zatial len an jednej strane, lebo nebolo cas. Nedaval som dole tu hlinikovu konzolu ale len som dal dole rameno. Vsetko v pohode ale kurevsky sa tam davalo to rameno spat. Asi 1,5 az 2 hodiny som daval to rameno do silentbloku.Nakoniec som troska zrazil ten 6 hran aby som to tam nejako dostal. Je na to nejaka finta ako to tam lahsie dostat ked budem robit druhu stranu? Editováno: 15. Červen 2008, autor: makov 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Už jsem taky zakoupil, oba za cenu 320,- Kč, jen kdy je vyměním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 2Makov: Ty jo teda koukám..nedokážu si to moc představit dělat to bez vydělání konzole...Jak vidím tak ses u toho nadřel asi 2x víc. Druhou stranu bych udělal tak ,že vyhodíš tu konzolu. Fakt je to lepší. Povolíš navíc jen pár šroubku a manipulace je pak mnohem lepší. Vrácení ramena je pak jednoduší. Já to dělal takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Už vím na koho se s důvěrou obrátím, když nebude moci JaKr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) LUGO: to mas pravdu ze to bola kurevska robota ale nesiel mi povolit nasledujuci srob a nechcel som ho urvat. Nemal by som to ako potom odvrtat a pod. Mozno druhu stranu skusim ako ty. Tebe sli vsetky sroby dobre povolit?Bojim sa aby som daco neurval. Editováno: 16. Červen 2008, autor: makov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 16. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Aj ste potom srobe pobuchali malinko, ked ste isli odtahovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 bohuzial nie.pomoze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) : Editováno: 18. Září 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 ...tak kdo to vyměňuje na počkání, abych věděl ke komu mam zajet? Rád bych si je dal taky, ale nevim jak na to a hlavně nemam pořádnej vercajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 JAKR: tak druhu stranu spravim tak ako si povedal.Pravda je ze som nemal poriadnu 19 kluc....takze sa mozem kludne zapriet neutrhnem ho Na pravej strane budem menit aj obidve manzety-ta pri prevodovke je prasknuta a hned vymneim aj tu pri kolese.Takze zase cely den v <> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 2Makov: Ty jo teda koukám..nedokážu si to moc představit dělat to bez vydělání konzole...Jak vidím tak ses u toho nadřel asi 2x víc. Druhou stranu bych udělal tak ,že vyhodíš tu konzolu. Fakt je to lepší. Povolíš navíc jen pár šroubku a manipulace je pak mnohem lepší. Vrácení ramena je pak jednoduší. Já to dělal takto. takhle pomocí té svěrky si tam ten silentblok nalisoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Ještě něco, kromě těch cupráckých, neexistují nějaké měkčí??? Byl bych nerad, abych je tam dal a pak zas vyhazoval kvůli vibracím motoru. Mám SDi a tam jsou vyšší vibrace jak u TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 zatial nepozorujem ziadne vibracie len sa mi zda ta lava strana tvrdsia.Chcem este zmenit nastavenie serva lebo ide strasne lahko a druhu stranu vymenit. Meksie su tie z AUDI. Na pohlad je to ten isty silentblok, len bielo znaceny je CUPRA a zlto znaceny je AUDI. Cislo dielu pre audi 8Z0407183. Rozdiel je aj v cene: CUPRA: 245 bez DPH AUDI: 450 bez DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 takhle pomocí té svěrky si tam ten silentblok nalisoval? Takto jak je vidět na obrázku jsem "nalisoval" resp, nasunul rameno do nového silentbloku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Lugo: dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 LUGO:to mas pravdu ze to bola kurevska robota ale nesiel mi povolit nasledujuci srob a nechcel som ho urvat. Nemal by som to ako potom odvrtat a pod. Mozno druhu stranu skusim ako ty. Tebe sli vsetky sroby dobre povolit?Bojim sa aby som daco neurval. 2Makov: Tak co jak jsi dopadl?? To nemusíš mít strach zrovna tady tento šroub je snad "nejfestovnější". Taky mi nešel povolit...no nakonec jsem musel trhák použít a nomrálně jsem si lehl na zem a nohou to tlačil a pak až povolil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Az v sobotu pojdem na to ak bude cas lebo mame folklorne (dovod na ) Potom dam urcite vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) no vyzera to tak ze aj ja mam tie silenbloky uz kaputt.som zvedavy co mi dojde.objednal som daco na set cupra.potom sa ta pani pytala ci turbo a ci ibiza cupra a ci od roku 2002.vravim ze ano.a ked som jej povedal nech mi povie pod akym to ma cislom tak vraj 6Q0 ... no uvidime. nechcelo sa mi ist so seatu.toto je taky lokalny diler bez blocku tak uvidime.cosi okoklo 250korun /ks a zvisle stab okolo 600sk /TRW/ /ks.tie silen uz neviem vyrobcu. EDIT: v"i"zera Editováno: 19. Červen 2008, autor: makov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 No to jsem zvědavej, co ti nadělí, pokud je kód 6Q0... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Robili ste dakto ten stahovak co ma JAKR?Ja len ci mi to be sedet ci su tam neni dake dodatocne upravy rozmerov. Este sa spytam,staci odmontovat iba tu hlinikovu konzolu ci aj rameno,ked mam ten stahovak.Viem ,ze su s tym patalie ale kolko ludi tolko skusenosti. V DP sa pise ze natlacit RUKOU na rasmeno /myslim tu konzolu./ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) No to jsem zvědavej, co ti nadělí, pokud je kód 6Q0... Uz som sa nechcel vypytovat.len sa pytala ci dake lepsie. vravim lepsie . potom ked sa pytala kolko kusov /vravim dva/ som uzavrel debatu.v piatok si preto dojdem.som zvedavy kolko srobov utrhnem cez viked. zdvihak ani jamu nemam tak to bude len na spalikoch. Inak aby som prispel do statistiky 1.2/47k r.v.11/03 62tis.km. To mlatenie napravy pocuvam uz 3 mesiace.co sa mohlo este poskodit tym, ze som na tom jazdil? Hoci chodim dost opatrne sie silenbloky su na mraky. Editováno: 19. Červen 2008, autor: Piaggio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 ...Este sa spytam,staci odmontovat iba tu hlinikovu konzolu ci aj rameno,ked mam ten stahovak.Viem ,ze su s tym patalie ale kolko ludi tolko skusenosti.... Máš v tom trochu zmatek. Pořádně si prohlidni fotky a pročti si to zde. Rameno samozřejmě musí ven. Drží v té konzole. Takže vyděláš konzolu a jde s tím i rameno. Mrkni ke mě do tématu mám tam par fotek když jsem to vyměňoval http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...9078&st=500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) cele si to tu precitaj a budes mat jasno. Seat ma cislo dielu 6LL407183. Ten pripravok je v poriadku od Jakr-a mam ho. 6QO je fabia..... edit zmena cisla dielu na 6L0.... Editováno: 27. Duben 2009, autor: makov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Tak jsme to na bratrově fabce o víkendu též vyměnili, raději i s předními silentbloky ramene. Lisovali jsme to ve větším svěráku, práce hotova ale dvakrát bych to dělat nemusel. Ty z cupry vypadají skutečně na věčný časy, takže snad už bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 cele si to tu precitaj a budes mat jasno. Seat ma cislo dielu 8Z0407183.Ten pripravok je v poriadku od Jakr-a mam ho. 6QO je fabia..... s tym 8Z0... to som netusil ,lebo aj na fotkach bolo 6LL a uz je to pase,co dodali to tam narvem. Si si robil svoj pripravok podla nacrtku? Jakym olejom ste to potierali.V DP tam je okolo otoho mastenia PRYZOKOVOVEHO LUZKA cely roman.ale je to asi jedno,jemne osmirovat aj hrany a trochu cimsi namazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.