Mairek Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 mezi ustím u Vsetína za kolejemi a rovinka na Vsetín 200km/h1,8T 20V ARX To si děláš srandu ne? Vždyť je to taková kratičká rovinka a navíc tam je furt provoz... PS: nerad bych tě tam potkal, pokud tam takhle jezdíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 nedělám, běžně tam jezdím kolem 150-180km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalino Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 mam octaviu rs 180ps a ja som na nej vytiahol na rakuskej dialnici 245km/h od 235 to islo pomalsie ale mozno by dalo aj viacej neviem a mam v nej len sport. svieckyNGK, sport filter kingdragon kvalitny olej a viac len optika zatial. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Epicop Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Včera jsem pospíchal na dálnici, chvíli jsem tam měl 210 km/h (195 km/h dle navi) a to auto začíná bejt při týhle rychlosti dost neovladatelný. Musím zajít na test tlumičů, to může bejt ten problém, ale spíš myslím, že ten podvozek prostě už nestíhá. Je to škoda, protože bych rád zkusil maximálku, 240 km/h tachometrových by dala bez problémů, ale za každou cenu to zkoušet nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaso1 Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Moja 1.6 74kw bez uprav vytiahla 195-200km/h. Teraz po uprave motora,hlavy,vyfukoveho potrubia,sania,chipu jazdi 225km/h tachometrickych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
click Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 tak jsem asi idiot, ale s moji starickou octou 1,8 20V 92 kW r.v. 98....nic nepredelavano!!! ........jsem jezdil pres 200 celkem casto a bez problemu! podotykam na nemeckych dalnicich! Jinak max je tech 240 ktery jsou na tachometru! postupem casu vsak zjistuji ze by to chtelo nove auto, nejak ji chudince prestavam verit, prece jen 10 let a 200k km je dost! Do tohohle se mi uz moc vrazet nechce, asi by toho bylo vic P.S. spotrebu uz fakt neresim...zvlast u tohodle motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 No já kolem 220km/h ,ale je to tachometrovejch a tady důkaz Brno -Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Vcera tachometrových 230 na Marianskohorské v OV, když mi na prdel fuňelo ňáké bawo ale takhle jsem jel poprve, jezdim jinak predpisove +- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda tdi Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Nazdar. neviete prosim ze trsky S764 jaké majú parametre? napr.: Bocsh 502(0,216mm) a ten S764 (0,2..mm)? diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Ahoj, Tak jsem ji taky dnes vyzkoušel...ve 3ráno Hranice-Olomouc.Na tý rychlostce. Na tachu bylo 220 takže těch 210skut. asi ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 kamarád má trošku upravenou tdi 81kW a jelikož má tacho do 220,tak říkal,že mu to jede 2cm za 220 lol samozřejmě tachometrových,takže realita je trošku jinde,co si budem povídat a mě to při rychlosti 2++ začne padat do nouzáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Mě ta potvora teda moc nejezdí. Teda na zimácích 195/65 R15 mi to víc jak tacho 210 nejede:( Mám 96kw a chip Cimbu a 6q FMH. Nejvíc jsem s ní jel z kopce v Paceřicích a to jsem tam měl přes 240, ale kopec je dlouhej:))))))) Na 16tkách jsem určitě víc jak 220 tacho neměl. Sakra, v čem je problém? Myslím si, že by to mělo jet určitě rychleji, ale nevím, jak je na tom převodovka FMH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkGhost22 Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 měl jsem 1.9 TDI 81kw, snižený podvozek WEiTEC, 16ky kola 205ky, max rychlost na tachu 212km/h víc už to nešlo, spotřeba okamžitá 12.7L/100km. Podvozek stíhal, stabilita dobrá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipR6 Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 (editace) kdyz se rozvasnim tak na zimakach v pohode 210 a sla by jeste vic, ale to nemam zapotrebi ji honit jak kozu podvorku , Me spis vic zajima jak je motor pruzny, kultivovany a nerozhrkany a ne co z neho vytahnu, jinak s octou jezdim do 140. Muj osobni rekord je 310 (na mopedovi) Maximalku ovlivnuje i olej! znacka oleje a i stari oleje (jen pro ty co to nevedi ) Editováno: 13. Únor 2012, autor: FilipR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obytná Dodávka Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Na autosromu v moste ze Škodou Octavii RS sem to vytahl na 245Km/h v Děčíně na novém mostě na 180Km/h ani u jednoho sem spotřebu nesledoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 kdyz se rozvasnim tak na zimakach v pohode 210 a sla by jeste vic, ale to nemam zapotrebi ji honit jak kozu podvorku , Me spis vic zajima jak je motor pruzny, kultivovany a nerozhrkany a ne co z neho vytahnu, jinak s octou jezdim do 140. Muj osobni rekord je 310 (na mopedovi) Maximalku ovlivnuje i olej! znacka oleje a i stari oleje (jen pro ty co to nevedi ) Jo značka oleje a stáří to je pro maximání rychlost to nejdůležitější...... Půl roku starý olej a si v řiti. Sotva se to auto vůbec rozjede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Nejvíc s 1.6 75 Kw jsem jel zatím 150 nebyla příležitost ani podmínky jet rychleji.Většinou když se dostanu na dálnici tak mám narvaný auto lidma a to nebudu riskovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 OI RS 245km/h, traja ludia, tempo drzane 3/4 hodiny, spotreba na 170km zhruba 42 litrov-realne docapovane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 Octavii 1,9 96kw 6 kvalt po výměně celého spodku a intercolleru prostě komplet udržba vzduchu turbo dané silnější hybrit to jede jak prase krásně zabírá odezva okamžitá plyn. Nádhera plnÉ auto 4 lidi plný kufr plná nadrž 215 km/h nedokážu si představit to nechat chipnout na nějakejch 136kw a 425Nm to musí lítat jsem spokojenej celková udržba mě stála 67 tisíc všechno sám nevěrím servisum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 Měl jsem to samé, chip Cimbu na tuším 125kw a jelo to takhle stejně. Víc to převodovka nepustila. Dělalo se více 6ti kvaltů a tenhle patří mezi pomalejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.