Milhausek Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 dobry den mam podobny problem sviti asviti epc chce to na VAG, odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikolapatrik2009 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 dobry den jsem z prahy smichov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pioj Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 zdravim nevite nekdo cim by to mohlo tak priblizne . wag com mam ale je spatne pocasi tak to nemuzu napichnout ale douvfam ze to nebude moc vazne. u vykonu se nic nezmenilo. nevite cim to muze byt MOC DÍK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pioj Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 JESTE K TOMU mam fabu sedan 1.2 rok.2003 poradi nekdo a jeste ktomu sviti elektozavada motoru ale nic nejde pocitit jen ze asi odeslo cislo zpatecky ta to mozna vyskocilo je mozne ze je to tím? dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Zkontroluj jestli ti sviti brzdova svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pioj Vloženo 31. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2010 tak to me svíti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pioj Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 zdravim nevite nekdo cim by to mohlo tak priblizne . wag com mam ale je spatne pocasi tak to nemuzu napichnout ale douvfam ze to nebude moc vazne. u vykonu se nic nezmenilo. nevite cim to muze byt MOC DÍK tak sem to dal do servisu a kontrolka uz nesvití. ale bylo zavad jak nasetejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiteFABY Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 no mi se včera rozsvítila taky kontrolka EPC tak jsem to jela napíchnout na počítač a byl to vadný brzdový spínač...nic tragického cena cca 300kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 ¨Rad bych vedel jestli nekdo vi co znamena kdyz sviti zadni svetla normalne a jen to prostredni nad sklem tomu sviti okrajove tri ledky z kazdeho kraje a prostredek ne sviti to trvale ale kdyz slapnu na brzdu sviti to cele v cem je problem?Samozrejmne mi sviti kontrolka EPC. Ale brzdy sviti jen ty okraje toho stredoveho brzdoveho svetla porad sviti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubák Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 Přivítejte mě v klubu... Prosím někoho, kdo výměnu má již za sebou, aby mi naznačil jak moc musím rozebírat palubku. Tady jsem se dočetl že je toho na rozebrání docela dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 ¨Rad bych vedel jestli nekdo vi co znamena kdyz sviti zadni svetla normalne a jen to prostredni nad sklem tomu sviti okrajove tri ledky z kazdeho kraje a prostredek ne sviti to trvale ale kdyz slapnu na brzdu sviti to cele v cem je problem?Samozrejmne mi sviti kontrolka EPC. Ale brzdy sviti jen ty okraje toho stredoveho brzdoveho svetla porad sviti.. Tohle mi dělalo, když jsem si dal obrysovky z LEDek :-).. svítí ti všechny žárovky? zkontroloval jsi pojistky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Přivítejte mě v klubu... Prosím někoho, kdo výměnu má již za sebou, aby mi naznačil jak moc musím rozebírat palubku. Tady jsem se dočetl že je toho na rozebrání docela dost. Docela dost?? dyť ten návod je dost srozumitelný.. jen ten ovladač světel nevytahuj šroubovákem.. na to je jiný fígl.. ale ty ho nemusíš vyndávat vůbec.. stačí dodatečně vytáhnou kabely až sundáš kryt... jinak krytka pod budíkama a krytka pojistek se jen vyloupne... otázka 20 minut včetně výměny a zpětné monáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajtaš Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Caute... Tiez som mal problem s tymto spinacom, tiez mi svietilo EPC a nesvietili brzdove svetla... Tak spinac som vymenil a brzdy opet svietia ale EPC stale svieti...skusil som aj odpojit baterku ale nic...zeby som mal skusit diagnostiku?? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Mi když nesvítící brzdové světlo spustilo EPC, tak pak kontrolka zhasla až po několika nastartováních. Jinak smazat chybu přes vag a podívat se, není-li tam něco dalšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolmen Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 Ahojte, tak uz aj mne zasvietila EPC kontrolka. Zistil som,ze mi unikala chladiaca kvapalina z nadrzky cez termostat, tak som ho vymenil.Potom som isiel napichnut auto na VAG a vymazat chyby z riadiacej jednotky. Problem vsak je,ze sa mi neda na nu pripojit. Bol som aj v oficialnom service Skoda a ani tam to neslo..Nevie mi niekto poradit co s tym? Pred cca 4 rokmi som sa napajal na riadiacu jednotku uplne v poho, odvtedy som akurat vymenil autoradio a (to si nepamatem presne) namontoval central. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolmen Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Takze zahada vyriesena - robillo to autoradio - odpojil som ho a potom sam i podarilo napojit na riadiacu jednoku - a tam som zistil,ze brzdovy snimac je zly Takze teraz mi ostava uz len zistit, preco mi autoradio blokuje pristup k riadiacej jednotke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 protože je to neorigo radio a pouští do k-linky napětí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 vyhoď pin 3 z černé svorkovnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytrej Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Já jsem zase nemohl nastartovat vůbec. Po zapnutí zapalování se mi rozsvítili všechny kontrolky a pak zhasli, kromě EPC a Systému kontroly výfukových plynů. Motor netočil. Zkusil jsem to asi pětkrát až pak to naskočilo. Mezitím jsem několikrát odemknul a zamknul centrálem. Před nástupem jsem, ale mormál otevřel a kontrolka imobilizéru taky zhesla v pohodě. Pak jsem popojížděl po městě a vše ok. Ale až zas ráno budu vymrzlý motor startovat, tak mám obavu, co když to tentokrát nenaskočí. Jen tak orientačne, co by to mohlo být? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytrej Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 SORRY FI 1,4 16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosswell Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Prosím o radu,včera se mi stalo když jsem jel z Havířova do Ostravy tak v OV mi najednou škublo za jízdy a otáčkoměr šel dolu asi na 10000 otáček a něšel přidávat plyn a vyskočila mi kontrolka epc,tak jsem zastavil,vypnul motor,počkal asi cca 3min a znovu nastartoval.Kontrolka EPC už nesvítila a dnes jsem jel tu samou trasu a nic se nědělo,kontrolka nesvítí auto se chová normálně,nevím co to bylo ale nevím jestli to nepotkalo taky někoho z vás,mám fabii 1.2 htp 47Kw,díky za rady...Nevím jestli je auto poblázněno z té zimy,auto normálně stojí venku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Mně svítila kontrolka EPC což bylo brzdovým spínačem,prostě mi nesvítily brzdový světla.Vyměněno a klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOZIN3580 Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 ahojte...tak mám taky ten problém s kontrolkou EPC ale... brzdoví spínač jsem vyměnil a svítí dáááál :-( a pak mám problém s brzdovíma světlama! nechtějí svítit a nevím důvod .... snad mi tu poradíte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 pokud ti nesvítí brzdovky je jasne že EPC ti bude svítit stale,zjisti jestli ti jde do brzd.světel elektrika včetně 3brzd světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOZIN3580 Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 pokud ti nesvítí brzdovky je jasne že EPC ti bude svítit stale,zjisti jestli ti jde do brzd.světel elektrika včetně 3brzd světla vyměnil jsem ten spínač tak světla už mi svítí i 3tí brzdovka ale ta kontrolka taky pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.