Marekkadlec13 Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 před 3 minutami, Pawouk napsal: Jak auto nechce jet? Vypne se motor? Prosím nechápu jen chci vědět proč se to rozsvítí a nechce jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 1. Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. 2. Já nechápu, píšeš, že auto nechce jet, co to znamená? Motor zasne, nebo nemá výkon? 3. Diagnostika, načtení závad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 Četl jsi toto téma celé? Brzdová světla ti všechna svítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekkadlec13 Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 Pawouk Ano brzdová světla všechny svítí a ne že by zhasl motor ale nemá to výkon začne se divně trepat celé auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 28. Květen 2020 Sdílet Vloženo 28. Květen 2020 EPC je taková univerzální kontrolka. Může to být hodně věcí. Brzdový spínač, světla mi taky svítily normálně a po výměně kontrolka zhasla, snímač teploty chladící kapaliny a další, ale jak píše Pawouk. Bez diagnostiky je to střílení na slepo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin20 Vloženo 19. Únor 2021 Sdílet Vloženo 19. Únor 2021 Zdravím. Mám problém s kontrolkou epc. Snímač vyměněn za nový originál žárovky nové vše svítí chyba smazána a po 5 km opět svítí. Chyba, pořád brzdový snímač nevíte co dělat dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubík05 Vloženo 15. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2022 Ahoj, potřeboval bych poradit.. mám fabii 1.4 44kw a rožnula se kontrolka EPC.. Brzdová světla svítí normálně.. ale problém je v tom že když jedu tak po nějaké době mi za jízdy pod kvaltem spadne motor na volnoběh a když prošlápnu plyn jede to zase normálně.. ale jen chvilku a pak se to opakuje čím dál častěji... Kdy vypnu a zapnu motor kontrolka zhasne... nevíte čím to je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubík05 Vloženo 15. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2022 (editace) před 3 minutami, Kubík05 napsal: a na diagnostice to píše vadný brzdový snímač.. ale nemyslím si že by to ovlivnilo chod motoru.. Editováno: 15. Listopad 2022, autor: Kubík05 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek1 Vloženo 27. Duben 2023 Sdílet Vloženo 27. Duben 2023 Zdravím, mam problém s brzdovými světli u Fabie 1 2007, poté co jsem si všiml ze mi nesvítí, jsem vyměnil přepálenou pojistku brzdových světel, světla ale stále nesvítí, dále jsem si všiml ze mám přepálenou i pojistku elektroniky motoru (č. 28), tu když jsem vyměnil, tak se brzdová světla rozsvítila na stálo bez ohledu na to zda šlapu na brzdový pedál nebo ne. Tak jsem ji zase vyndal a vyměnil jsem spínač brzdového pedálu, brzdová světla začali fungovat tak jak mají. Ale problém je v tom, že se mi pořád děje to s tou pojistkou elektroniky motoru, když ji tam dám, světla se rozsvítí na stálo. Po čem jít ? DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 27. Duben 2023 Sdílet Vloženo 27. Duben 2023 Brzdový spínač ma 2 páry kontaktů, jeden pár spíná brzdové světla a druhý pár (napájený z pojistky č.28) jde do řídící jednotky motoru. Vypadá to, že se ti někde spojuje napájení z pojistky č.28 s výstupem na brzdové světla. Může to být poškozená kabeláž, konektor, brzdový spínač ..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.