Červen 4, 201213 r Tady na foru . :kol-47: Upraveno Červen 4, 201213 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Srpen 15, 201213 r ahoj panove...menil jsem ted budiky na svojim aute...mam 2,5g 1.9 Turbo AGU rok 3/99. povedlo se mi sehnat budiky z RS 2,5g rok 2001. vse funguje jak ma. prepinoval jsem si kontrolky na hlavni svetla a predni mlhovky. ale mam tady takovej problemek. palubni pocitac mi neukazuje prumernou spotrebu a momentalni spotrebu. budiky NEmaji maxidot. setkal se s tim nekdo ?
Listopad 25, 201212 r Nechcem byť ignorovaný za nevyužívanie searchu a SZ sú ignorované. Ja len potrebujem presne odpovedať na pár otázok a pre znalca je to 30 sekúnd práce. Hádam sa nikto nenahnevá. Mám octaviu MR 2000, tesne pred FL, 1.6 74 kw benzín, glx i bez elektrických okien, iba zrkadlá sú elektrické. Veľmi rád by som menil budíky za maxidot. Prečítal som si o tom viacmenej všetky príspevky, ale keďže je to tu jedno cez druhé už mám v tom riadny chaos. Otázky sú nasledovné: 1. akú mám vlastne jednotku komfortu (ak mám vôbec) 2. presný zoznam, čo je treba pri minimálnej zmene (rozumej, žiadne zmeny zámkov a podobne) a aké budíky sú najvhodnejšie dať 3. ide mi hlavne o maxidot (dvihne to úroveň auta najmä) ohľadom funkčnosti mi stačí čo mám teraz na palubnom + ocením dojazd bol by som fakt rád ak by sa mi niekto na to ozval priamo. Poprípade ak sú šikovné ruky na Slovensku ohľadom elektriky a prerábok vedeli by sme sa dohodnúť... ďakujem pekne Upraveno Listopad 26, 201212 r od Wojnar Necituj poslední příspěvky!!
Březen 29, 201312 r čawte mam otazku mam octavku I r.v.2000 mam tam klasicke budiky a chcel by som si dat maxidot či je to možne napriklad taketo: http://auto.bazos.sk/inzerat/23881084/maxidot-octavia-I-TDi.php palubni počitač mam aj tempomat.Ďakujem za odpoved.
Březen 29, 201312 r První předpoklad aby to "pasovalo", je: mít TDI. Druhý: musí souhlasit verze komfortu, 2 vs 2,5 vs 3
Březen 29, 201312 r mam 1.9 TDI 66kW a ako zistim aku mam varziu konfortu alebo čo ma byt v tej verzijimysliš toto typ/variant/verzia STAGRX01A8DFM5/-/-
Březen 29, 201312 r pripoj na VAG a tam najdes model komfortky alebo daj dole plast pod volantom a tam najdes komfortku. Anyway ked pouzijes hladanie tak isto najdes temu v ktorej sa toto riesi.
Březen 30, 201312 r nechapem chceš vedeit čislo novich budikou alebo tych čo mam teras v aute?Ďakujem a číslo stávajících budíků? Wojnar patrikcevela Milhausek za pomc Upraveno Březen 30, 201312 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Březen 30, 201312 r téma o maxidotech a jejich problémech je tady už dávno... nepůjde ti kontrolka airbagů /airbagy zůstanou funkční/, nebude ti ukazovat otevřené dveře na maxidotu, nepůjde ti pípák když zapomeneš vypnout světla, .. vše se dá překopat - přečti si zde téma o 3g- komfortu
Duben 3, 201312 r Proc by nesla kontrolka airbagu? Nepletes si to s 2G? A otevrene dvere s pipakem je fakt ze pujdou jen po vymene komfortky + dvernich jednotek nebo pres HvizDOT... J.
Duben 7, 201312 r muze me prosim nekdo poradit ktera generace budiku je 1U0 920 911 C 47H (VD1 110.080.146/010) ?
Duben 13, 201312 r zdravím pánové, chci se zeptat, mám oktu TDI 81KW a jelikož po otevření dveří svítí kontrolka tak usuzuji komfort 3g. Mám rok 07/2003 což opět z toho usuzuji 3g. Tak a narazil jsem na budíky s maxíkem z TDI a otázka zní. Musím koukat po určitém typu, nebo vzít kterékoli s maxidotem? Potom potřebuji pin můj i těch budíků? mám za to, že ANO. A na co si dát pozor třeba nějakých vad na display? No a ta poslední hloupá, když je koupím, co potom.. vložit do auta spárovat a budou fungovat a vše ukazovat jak má? děkuji moc. Upraveno Duben 13, 201312 r od davcatuma
Duben 14, 201312 r nutné znát pin obou budíků, rozdíl maxidotů je 2.5g a 3g komfort...displeje odchází..
Duben 14, 201312 r Děkuji.. takže piny si vyčtu to mám domluvené jak poznám který je na 2:g a 3g poznám hned odcházející display? pán mi ho předvede v autě....
Duben 15, 201312 r Dobrý den.Potřebuji poradit, display maxidotu se po zahřátí auta stává nahoře nečitelný. Po ránu, když je auto studené, tak je to v pohodě. Jaké je nejlepší a nejméně nákladné řešení.Děkuji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.