Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zrovna jsem to řešil a ani mě už se nepodařilo tuto funkci nakodovat a i přes to, že to dělal člověk, který zatím nakodoval cornery do všech octavií. S tou mojí si ovšem rady zatím nevěděl. Naštěstí tedy vše ostatní chodí jak má :)

Takže ono na tom něco bude.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

vyměnil jsem si BSG a nakódoval corner v 23bit. Vše ok, ale nevím proč mě nesvítí obě světla při zařazené zpátečce???

a ještě jedna otázka, kde se aktivuje panické brzdění (aby se rozblikaly výstražná světla)?

díky za info

• o 2 týdny později...
Vloženo

Nevie mi niekto prosim poradiť? Mam Novú OII face Family 05/2011 2,0 TDI CR + light asistent a neviem, či je tam možné nakodovať CORONER, pripadne ako, nema niekto skusenosť??

Vloženo

Tak už mám nakodováno corner a taky druhou hmlovku, coming a leaving home, zavreni oken na jeden stisk, velice děkuji Dolimu :palec2: otázka dvou minut fakt machr.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tak už mám nakodováno corner a taky druhou hmlovku, coming a leaving home, zavreni oken na jeden stisk, velice děkuji Dolimu :palec2: otázka dvou minut fakt machr.

Sorry I write in inglish, I have a 09/2010 Octavia 1.6tdi and cannot activate corner light with blinker, it works if I turn the wheels.

I like also to activate 2 fog light and HHC (hill hold control)

Have vagcom

Vloženo (editace)

Jednoduchý koukni na mlhovku a pokud tam máš před žárovkou stínítko je to jen mlhovka a pokud uvidíš celou žárovku je to korner mlhovka.

a hlavne corner hmlovka ma 2 ziarovky. Teda neviem ci aj ta bez corner, ale ja mam 2 (OII FL)

Editováno: , autor: Radmont
Vloženo

každá OII FL má dvě žárovky v mlhovkách

každí OII FL nemá dvě žárovky v mlhovkách, jsou i verze jen s mlhovkou, ta druhá žárovka je na denní svícení.

U každé OII od MR08 včetně s předníma mlhovkama z výroby jde dokódovat funkce corner, jak face, tak předface

Vloženo

Zdravim vas pani, viete mi upravit kodovanie, na octaviu II facelift, 1,8tsi, aby mi slapal cornering? Aj na smerovku aj na zatocenie volantu?

40180AB8F00508C040080080110011E4437000AE62208D605C0440000

Vopred dakujem velmi pekne, Johny

Vloženo

Ahoj, koukal jsem na to kodování a přidal jsi pro corner Byte 14 bit 7 na 1 (aktivace natočením volantu).

Ale podle labelu je tam ještě Byte 17 bit 0 na 1 (aktivace směrovym světlem)

Pak by pak bylo výsledné kodovani (ale neručím za správnost):

40180AB8F00508C040080080150091E4437100AE62208D605C0440000

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...