samurai Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 Tak si najdi někoho z okolí s vybavením na diagnostiku a on ti přesně řekne, co se dá u tvého auta nakódovat. Dá se ale říct, že lidi si většinou myslí, že se tam dají nakódovat desítky nových funkcí, ale tak to není, plno věcí už se dá nastavit přímo v MaxiDotu a na diagnostice chtějí lidi většinou jen zapnout Corner a přepnutí Comming home z xenonů na mlhovky. Pak ještě automatické spuštění výstražných blinkrů při nouzovém brzdění, pokud to už není aktivované a to je tak pomalu vše. S někým se domluv, on to "napíchne" a řekne ti co se dá nastavit a co to pak bude dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 (editace) už jsem řešil i pána, co chtěl nakódovat corner a neměl vůbec mlhovky kódování se musí řešit podle výbavy auta Editováno: 8. Říjen 2012, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 A jak se Ti dělal corner bez mlhovek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galahad Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 Mlhovky tedy opravdu mam Vybava Amb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 A jak se Ti dělal corner bez mlhovek? pán nechápal mě a já už vůbec jeho, řekl bych, že se trošku divil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vti Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Našel by se někdo ze západních nebo středních Čech nebo Prahy na zkoušku, zda by mi na OII FL šly nakódovat cornery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Milovice nebo centrum Prahy bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek2904 Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 Zdravím zdejší diagnostiky. Mám octavii scout 2010 a aktivoval jsem funkci corner. Při otočení volantu se rozsvítí správná mlhovka, ale když zapnu blinkr, tak se žádná mlhovka nerozsvítí. Pokud je zapnutý blinkr, tak má stále přednost natočení volantu.Kde nastavit prioritu ? Jednotka je 1K0 937 087 J . kod: 40180AB8E00508C040080084110091A4427100AE726D8D605C4500000040. Potřebuji správně upravit kod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Na předface jde pry corner jen u 30bitovych jednotek nejde to nejak oblbnout aby to slo i u ne 30bitovych jednotek ?? nechce se mi kvuli toho kupovat druhou jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Je potřeba 30 Byte jednotka, dá se koupit, otázka je, jestli se to vyplatí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 No právě .. nasel jsem starší za cca 1500kč ale otazka je zdali se mi to vyplati .. jen kvuli funkci corner se mi kupovat nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Když budeš vědět jaké přesně sháníš, tak skoč na vrakoviště a tam to podle čísla projdi, určitě tam nějakou najdeš a třeba ani nebudou vědět že je v něčem lepší než jiná a nechají ti ji za pár korun... Ale 1500 Kč za corner je moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 (editace) Jj taky me to napadlo ale u Nas zadne vrakovistě kde leži oct2 na hromadě nemáme Asi musim počkat par let až se budou šrotovat ve velkem jako felicie Editováno: 16. Listopad 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek.kriz Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 JJ já jsem na tom podobně 30bitovou jednotku můžu mít za 1500kč,což mi přijde taky dost,jediná výhoda,že máš další záložní doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Já jsem teď kódoval cornery kolegovy z fóro auto vyrobeno 5/2012 a šlo to bezproblémů Co se týče 30-bit jednotky, osobně si myslím, e s Cornerem 1500,- je slušná cena, nikdy nebyli levnější ty jednotky..... Můžete taky zkusim mrknout na Aukro, případně ty vrakáče, jak tu psal kolega výše.... Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomekp Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Zdravím chlapi, vlastním OII FL MR2010 Ambiente Plus a chtel bych zkusit zprovoznit corner funkci. Nasel jsem na youtube.com jak na to " ale v mé diagnostice není Long Code Helper (kalkulačka) viz obrázek. Mohli byste mi prosím někdo poradit, která čísla mám pozměnit tak, aby mi cornery fungovaly? Číslo jednotky a Long Code je v obrázku pod textem... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 OZI: Díky za ty Cornery! Konečně mi to šlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 tomekp - Doporučuji jít na stránky Ross Tech a stáhnout poslední anglickou verzi programu VCDS. Budeš tam mít funkční LCode a tam už to všechno uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomekp Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 tomekp - Doporučuji jít na stránky Ross Tech a stáhnout poslední anglickou verzi programu VCDS. Budeš tam mít funkční LCode a tam už to všechno uvidíš. No, ono jde o to, že diagnostiku k dispozici mám, ale není moje, a tak něco instalovat do PC nemůžu :-( Stačil by mi jen nový kód a bylo by vše vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomekp Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 No, ono jde o to, že diagnostiku k dispozici mám, ale není moje, a tak něco instalovat do PC nemůžu :-( Stačil by mi jen nový kód a bylo by vše vyřešeno Tak jsem to vyřešil tak, že jsem VCDS nainstaloval do svého PC a cornery jsem zapnul (nezapínal jsem na poslouchání na blinkry a při zařazení zpátečky se rozsvítí mlhovky - to jsem taky nevypínal). Cornery teď fungují, ale vyporozoval jsem, že někdy při zatáčení nesvítí i když by měly (puštěné potkávačky, rychlost do 40 km/h, zatočení o 90°, tma jak v pytli) a pak z ničeho nic, si auto rozmyslí, že by do dalších zatáček mělo přisvítit, tak přisvěcuje... Diagnostika žádný problém nehlásí a dráty taky nejsou přerušené... Nesetkal jste se někdo s tímto problémem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vjuraj Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Chcem sa opýtať, bude sa mi dať použiť BSG 3C8 937 049 AB v O 2 rok.2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Nazdárek, chci se zeptat, jestli se nedá nějak změnit rychlost při které se corner sepne? Šlo by nastavit aby se sepnuly už při 50km/hod. A další věc, jestli se nedá nějak "navýšit" svícení těch cornerů, protože mi připadá, že to tolik nepřisvěcuje - možná jen pocit - u FL je ten corner hozenej hodně do strany a efekt to má mnohem větší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Koupím BSg jednotku na svou OII rv2005 která by podporovala Corner funkci. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Na vrakovištích určitě nějaký mít budou, tohle se tady asi moc nebude nabízet, kdo to má, tak to pryč dávat nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 určitě doma mám, není problém namontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.