Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Este ked sa rozhodnete pre plyn treba sa vyzbrojit trpezlivostou na urade v SR ak mate novy TP EU tak nemusite ist zapisovat plyn na policiu ale na urad dopravy a telekomunikacii v okresnom meste ale uskalia su vraj na uradoch aj v inych mestach robia tam problemi so zapismi ale v Novom Meste nad Vahom bez problemu ale vsetko nie je dokonale hlavne ak tam robia blbci o tomu nerozumeju.

Prvy den doniesol som doklady co boli potrebne aspon co mi povedal do telefonu.Skontroloval a povedal ze mam prist za 2,5 hodiny tak som isiel spat bez TP 12km.Prisiel som ako povedal a spravil dalsich 12 km potom mi povedal ze auto je na leasing ze potrebujem povolenie od leasingovky tak som to preglgol.

Druhy den som isiel do BA pre papier ze mi povoluju prestavbu a doniesol som mu to aby mi to spravil.Spokojne cakam vonku zrazu vide a povie ved nemam od Vas zivnostensky list skoro ma kleplo a to sa vyjadrujem pekne.

Treti den je piatok tak som zvedavi co este bude chybat.Magor ved hned mi mal povedat co treba nie beham ak somar a nehovorim kolko som nabehal km.

Koleso mam objednane V Prievidzi dojazdove 15" bude stat 2000 Sk

Upraveno od Mikoho

No tohle by mě taky kleplo, takoví blbci se najdou všude.

Dnes ráno som absolvoval 4 pokus prihlasenia nastastie vsetko bolo v poriadku.Mam to zapisane :)

Moje postrehy s jazdenia s plynom mam cca 250 km spravenych asi viac ako polovicu nadrze nakolko mi len dioda ukazuje kolko mam paliva v nadrzi.Auto je zive o malinko ako na benzin co sa cudujem zbadal som to inak hned ako som sadol do auta po namontovani ale je tazsie tak v kopci to citit.Plyn je viac oktanovy ako benzin a je tam vstrek ako pri benzine atk zerjem preto je to lepsie.V piatok na buduci tyzden sa chystame do chorvatska na dlhsi vikend su 4 dnu volna tak to otestujem aj na dialniciach v chorvatsku.Hoci sme sa vratili len pred 2 tyzdnami z chorvatska tak budem mat moznost dobre to porovnat.

Upraveno od Mikoho

Dnes ráno som absolvoval 4 pokus prihlasenia nastastie vsetko bolo v poriadku.Mam to zapisane :)

No sláva, ale to trvalo :)

jak neprakticka ?
No tak, ze je vzdy tam kde zavadzia :D. Jazdil som na Felicii kombi a vzdy ma to stvalo. Okrem toho by sa mi pri rodinych vyletoch proste do roomstra nezmestila .

Dakujem pekne za tie mapy to si aj vytlacim.Aj INA ma cerpacky s plynom ako som si minule vsimol a skoro na kazdej

aj INA ma cerpacky, aj Fabia ma LPG sekciu.... lol

len R ma len jedno vlakno o plyne... :p

Upraveno od colins

Mikoho tie behacky ti urobili asi naschval. :) Pomysleli si ze ved ten jazdi na plyn...ma tie km skoro zadara. :D

Upraveno od RomanKo

Pocuj sefe snazis sa nastavat sefa ci co :p

Ale mal si vidiet tu jeho kludnu tvar ako by sa nic nedialo ze ma prehana lol

Upraveno od Mikoho

Tak to vypadá, že budu mít ty prachy na to LPG, tak nevím, jestli ho dát hned do nového, nebo třeba počkat. Ale nejraději bych začal šetřit hned.:)

Máte nějaké doporučení na systém sekvence jakej použít? Nějakej co má dobrou diagnostiku?

Mrkni do sekce Fábia I-motor-LPG :palec2:

• 2 týdny později...

Tak jsem se dílal na fotky tvé "přestavby", no teda nic moc, co to bylo za amatéra? ŘJ opačně,to bude paráda po zimě, když ta nasolená voda poteče po bužírkách až ke konektorům, to, že na tříválcová auta se většinou dávájí tříválcové sady k vám asi ještě nedošlo, vzadu chybí držák na rezervu, je to takový T kus se závity na který se šroubuje rezerva/u nás to má papír ze zkoušky na bariérovce přímo ze Škodovky/, jen pro zajímavost, víš co umí udělat rezerva co leží v kufru při 40ti km rychlosti?, jinak vozidlo na LPG se značí žlutým terčem s napisem LPG, zelený kosočtverec je pro CNG,jinak to celkem jde, Lovato bylo vždycky o krok...pozadu

Omlouvám se, na Slovensku jsou jinačí předpisy....

karel.lpg : nemusis sa ospravedlnovat, aj ja som bol prekvapeny zmenami. mozno by to malo platit aj v CZ, ked sme uz ta Unia. ;)

• 8 měsíců později...

Ahojte, chcem sa spytat ake su skusenosti cca rok po namontovani plynu do roomsterky? ako som cital prispevky tak uz to bude rok, tak rad by som vedel ako to chodi. Ja chcem dat tiez teraz namontovat plyn do roomstera, tak ma to zaujima. Na plyn chodim aj so svojim starsim autom uz 6 rokov /skoda forman/ ale tam je este karburator a tak chcem vediet ako chodi striekacka. Inac s formanom neman ziadne problemy, tak dufam ze aj toto chodi bez problemov

PP ukazuje spotrbu aj pri jazde na plyn???

co viem tak ano, pretoze aj plyn ti davkuje elektronika, takze to vyhodnocuje a prepocitava

post-9068-1196265292_thumb.jpg

Mám 1.2 Style, jinak mám již 6 auto na LPG a můžu říci, že Roomster se jeví jako nejlépe jezdící na tento pohon. Absolutně bezproblémové, nízká spotřeba, perfektně zabudováno, řekl bych téměř jako tovární, můžu nafotit a k prohlížení k dispozici, nádrž místo rezervy /53 litrů/ fakt super, jsem nadmíru spokojen.

Co máš prosim tě za systém? Já chci předělat fabii ale jsem nějak nedůvěřivej. Už mám předělanou astru a u tá mi pořád svítí porucha motoru. Co se tak vyptávám v montážních dílnách, všude nabízejí stag 300, rozdíl je jen v ceně, ale nevím jestli do toho skočit. Máte někdo zkušenosti, nebo dokonce tip na nějakou šikovnou dílnu (Rakovník, Kladno, Praha nebo něco poblíž) dík.

Já vás zdravím, podá někdo informace kde by předělali fabii 1,2 51kw na lpg tak, aby s tím nebyli problémy? Obvolávám montážní dílny a ačkoliv mi nabízejí téměř všichni stejný systém(STAG300), tak na otázku zda jsou schopni zaručit že nebude svítit kontrolka poruchy motoru se odpověď liší- Polovina tvrdí že bude vše ok, polovina že to nikdo nezaručí. Protože už jedno auto na lpg předělané mám (opel astra) a stále mi na něm porucha motoru svítí jsem už poněkud asi přehnaně nedůvěřivý. Má někdo dobré zkušenosti s nějakou dílnou v lokalitě Rakovník, kladno, Praha nebo něco poblíž? Děkuji.

Já mám už skoro rok namontován Lpg systém BRC ve Fábii combi 1.2 51kw a kontrolka se mi nerozsvítila ještě ani jednou.Na lpg zatím najeto 20 tis a bez problémů.Palubní počítač ukazuje spotřebu,ale ta neodpovídá přesné spotřebě plynu. V mém případě ukazuje PC asi o 1 až 1.5 litru na 100km méně než je realná spotřeba.Na předchozí fabii jsem měl systém Lovato a tam mi kontrolka svítila skoro nonstop.

kdo ti montoval brc a co máš za řídící jednotku. Co tak čtu, tak je nejvhodnější BRC, ale všude kam dojedu že propagují BRC, tak mi nabídnou STAG 300 a tvrdí že je to řídící jednotka od BRC. Ale co tady tak čtu, tak je STAG polský výrobek a BRC by měl být italský. Prase aby se v tom vyznalo.

Upraveno od Blacky
Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.