Publikováno Listopad 20, 200717 r Mám problém mám na autě najeto 150000 koupil sem si ho zrovna a zjistil sem,že v něm jsou v háji všechny tlumiče.Auto se houpe na nerovným povrchu,hrozně skáče.Zajímalo by mě jaký tlumiče tam mám dát,nebo s jakýma máte dobré zkušenosti.Myslel sem tam dát Monroe REFLEX ale jsou příšerně drahý.Nechci žádný snížení auta spíš bych bral aby bylo o trochu víc zvedlý.Problém je ve financích.Dát přes 10000kč za tlumiče je moc.Děkuji předem za vaše názory.Jsem tu na fóru nový.
Listopad 20, 200717 r Já se taky chystám na výměnu tlumičů,rozhodl jsem se pro KAYABY EXCEL-G. Nabízí je Sebo odtud z fora za 1290kč/ks.
Listopad 20, 200717 r Autor Já se taky chystám na výměnu tlumičů,rozhodl jsem se pro KAYABY EXCEL-G. Nabízí je Sebo odtud z fora za 1290kč/ks. A to sou přední dvouplášťový a zadní jednoplášťový.A má někdo s níma zkušenost?
Listopad 20, 200717 r Já se taky chystám na výměnu tlumičů,rozhodl jsem se pro KAYABY EXCEL-G. Nabízí je Sebo odtud z fora za 1290kč/ks. A to sou přední dvouplášťový a zadní jednoplášťový.A má někdo s níma zkušenost? Tady na foru se to dost probíralo, tak si to pročti. http://www.mjauto.cz/tlumice.htm
Listopad 20, 200717 r Já se taky chystám na výměnu tlumičů,rozhodl jsem se pro KAYABY EXCEL-G. Nabízí je Sebo odtud z fora za 1290kč/ks. Jenom upřesním, cena je stále 1250,- kus, viz momentálně nabídka v bazaru - prodám.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.