Komárek Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 (editace) Ahoj, mam problém - před startováním studeného motoru všechny kontrolky zhasnou (klasika), nastartuju a jakmile klíč pustím, tak se ještě rozsvítí a zhasnou kontrolky ABS a ESP. Je to normální nebo je něco špatně? Editováno: 23. Listopad 2007, autor: Komárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 24. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Nikoho nic nenapadá, čím by to mohlo být? Prosím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Nevím jestli je to špatně, ale mě to taky tak dělá. Před nastartováním všechny kontrolky zhasnou a po nastartování se mi na okamžik zasvítí ABS. Toto se děje u studeného motoru. Jinak ABS mi funguje tak jak má. Já si myslím že je to normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Tak přesně tohle se mi dělalo, ABS a ASR, bylo to nízkým napětím v síti po nebo při startování, taky mi pát tejdnů na to odešla baterka, s novou baterií ty kontrolky už nikdy neblikli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 24. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 (editace) Tak přesně tohle se mi dělalo, ABS a ASR, bylo to nízkým napětím v síti po nebo při startování, taky mi pát tejdnů na to odešla baterka, s novou baterií ty kontrolky už nikdy neblikli. Baterii jsem dal před nedávnem taky novou, ale nemá to žádný vliv - za studena tyto 2 kontrolky stále občas zlobily - včera jsem zkusil vyměnit pojistku. Zatim jsem startoval 2x a je to OK, tak uvidim jak se to bude vyvíjet dál Editováno: 24. Listopad 2007, autor: Komárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 jj, jasně že to může bejt i třeba zoxidovanou pojistkou, pak je to to samé jako když má málo proudu, docela dlouho jsem u mě pozoroval čím to je a došej jsem k názoru že to opravdu problikne když je nízký napětí v síti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 25. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Tak to byla pojistka, po její výměně jsem startoval cca. 5x za studena (hlavně ráno) a už to neproblikává. Vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Tak to byla pojistka, po její výměně jsem startoval cca. 5x za studena (hlavně ráno) a už to neproblikává.Vyřešeno Jakou jsi vyměnil pojistku? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Jo vetsinou pouze ta pojistka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 27. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Tak to byla pojistka, po její výměně jsem startoval cca. 5x za studena (hlavně ráno) a už to neproblikává.Vyřešeno Jakou jsi vyměnil pojistku? Díky Byla to jedna z těch malých - 5-ti ampérovka. Čtvrtý sloupec z leva (i z prava), hned druhá od zhora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Tak to byla pojistka, po její výměně jsem startoval cca. 5x za studena (hlavně ráno) a už to neproblikává.Vyřešeno Jakou jsi vyměnil pojistku? Díky Byla to jedna z těch malých - 5-ti ampérovka. Čtvrtý sloupec z leva (i z prava), hned druhá od zhora Díky! Mě pro změnu se rozsvítí kontrolka při prokluzu kol! Svítí stále, i když vypnu motor a znovu nastartuji svítí dál, až když se rozjedu, tak po pár vteřinách zhasne!? Stává se mi to hlavně když napadne sníh a je kluzko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiax Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Jakou jsi vyměnil pojistku? DíkyByla to jedna z těch malých - 5-ti ampérovka. Čtvrtý sloupec z leva (i z prava), hned druhá od zhora mam podobny problem s rozdielom, ze mi to urobi len sem-tam. Spociatku som myslel, ze to je bateria, vymenil som, je to lepsie, ale stale to sem tam blikne. Poistku si vymenil v poistkovom boxe na lavej strane palubky, alebo v tom na baterii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiax Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Jakou jsi vyměnil pojistku? DíkyByla to jedna z těch malých - 5-ti ampérovka. Čtvrtý sloupec z leva (i z prava), hned druhá od zhora Díky! Mě pro změnu se rozsvítí kontrolka při prokluzu kol! Svítí stále, i když vypnu motor a znovu nastartuji svítí dál, až když se rozjedu, tak po pár vteřinách zhasne!? Stává se mi to hlavně když napadne sníh a je kluzko! zazil som nieco podobne, u mna bol problem, ze hadicka k posilnovacu, ktora je pripojena na hadici veducej od vzd. filtra ku klapke, nebola zapojena - profici v servise na nu zabudli... U mna je skryta pod odbockou odvetravania klukovej skrine, preto to na prvy pohlad nebolo vidno. skus si to skontrolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 21. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 zazil som nieco podobne, u mna bol problem, ze hadicka k posilnovacu, ktora je pripojena na hadici veducej od vzd. filtra ku klapke, nebola zapojena - profici v servise na nu zabudli... U mna je skryta pod odbockou odvetravania klukovej skrine, preto to na prvy pohlad nebolo vidno. skus si to skontrolovat Tam se určitě podívej, jak píše mysiax. Může tam být tajně vyhlížející zakopaný pes Určo bych se tam mrknul i u své Octy RS, ale nevím zda to umístění je shodné jako u Octávky starý!!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Ak pri startovani poklesne napetie pod 10,5 volta tak zasvieti kontrolka ABS, normalny jav signalizujuci pokles napetia potrebny pre cerpadlo ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 27. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Já ti věřím, že elektriku znáš. Já jen potřeboval cca. před měsícem odstranit. Byla to jen zoxidovaná pojistka - nic vážného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.