Komárek Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 kucí... já nechci rejt! jenom maličko! Vždyť je to takový malý bagřík . A co bagruje? snad ne telefonní přípojky k O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PZL Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Pánové, nebyl by někde jeden takový strejda navíc? :-) ať to jezdi pekně PZL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Rs Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 S jakou motorizací mam autí koupit, abych nebyl zklamán a nechal za sebou všechny "rádoby" závodníky? Díky za odpovědi? Ahoj, mám Octavii II RS v benzínu a jsem max spokojen. Pokud uvažuješ o RS nebydlím tak daleko od tebe, tak se můžem sejít a ukážu ti co a jak... Tak koukám že už ji máš.... Tak hodně km bez nehody... Díky, tobě taky Tome hodně km bez nehody. A odkud, že to jsi, když nebydlíš tak daleko? Ahoj, jsem z Prahy... Což není tak hrozné... v jaké barvě jí máš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 hh... já už jsem taky strejda, ale RSky zrovna nerozdávám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 29. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 S jakou motorizací mam autí koupit, abych nebyl zklamán a nechal za sebou všechny "rádoby" závodníky? Díky za odpovědi? Ahoj, mám Octavii II RS v benzínu a jsem max spokojen. Pokud uvažuješ o RS nebydlím tak daleko od tebe, tak se můžem sejít a ukážu ti co a jak... Tak koukám že už ji máš.... Tak hodně km bez nehody... Díky, tobě taky Tome hodně km bez nehody. A odkud, že to jsi, když nebydlíš tak daleko? Ahoj, jsem z Prahy... Což není tak hrozné... v jaké barvě jí máš?? V černé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 29. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 (editace) hh... já už jsem taky strejda, ale RSky zrovna nerozdávám! Tak to jsi ale moc hodný, zlý strejda.. A nebyl to dar, ale zcela legální prodej. Editováno: 29. Listopad 2007, autor: Komárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 nižší střední.... ale dalo by se říct, že je O II. na rozmezí nižší střední a střední! ale např. Passat je opravdu o třídu výš! no ,ale nechtel bych ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 28. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 áá, tady to všechno začalo... RS Combi, správná volba Jsem rád, že tohle téma někdo oživil Passata bych bral = je to typicky lacinej němec; na zničení stačí; po záruce poslat do bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.