Publikováno Listopad 26, 200717 r Jake jste dosahli Vmax na rovine ? tachometrove at se nehadame potom...
Listopad 27, 200717 r 200 BTW: co je u tebe absolutní rovina - jak jí poznáš? Máš v autě gyroskop? Upraveno Listopad 27, 200717 r od MELLO
Listopad 27, 200717 r 215, na 5tku Víte o tom, že na 5tku to dá víc než na 6tku, doufám Fakt jo? Tak například já to nevím. Bude potřeba oprubovat. BTW: na IV to má Vmax 205 tacho v omezovači Upraveno Listopad 27, 200717 r od MELLO
Listopad 27, 200717 r Nezapomeň jen, že zimáky asi nebudou to pravý ořechový na takový pokusy Náhodou já mám zimáky do 190 , ty těch 210-215 musí vydržet, ale ty UG7 co mám jsou na suchu takový "plavci", že bych si to na nich nikdy netroufnul
Listopad 27, 200717 r Já mám do 210 a stejně bych to nedával, na zimních max 170-180 a už to není ono. BTW: Velmi optimistický jsou ty letní Micheliny, co se dávaly předtím, než začali osazovat CSC2. Mají index rychlosti W...do 270km/h
Listopad 27, 200717 r Já mám do 210 a stejně bych to nedával, na zimních max 170-180 a už to není ono.BTW: Velmi optimistický jsou ty letní Micheliny, co se dávaly předtím, než začali osazovat CSC2. Mají index rychlosti W...do 270km/h To jo teda. Letní by v nejhorším stačili v podstatě taky H, jenže jak píšeš jde o to, že čím vyšší rychl. index, tím je guma pevnější a stabilnější i ve vyšších rychlostech.
Listopad 28, 200717 r Autor ja myslim ze tam neco jako omezovac bude, ne na urcitou rychlost ale kolem tech 210km/h, zkousel sem odpojit neco a zda se ze to jede lip...tahne to porad stejne 180 -190-200-210-220 na rovince (snad troufam si rict) dal nevim mam zimni gumy...
Listopad 28, 200717 r ja myslim ze tam neco jako omezovac bude, ne na urcitou rychlost ale kolem tech 210km/h, zkousel sem odpojit neco a zda se ze to jede lip...tahne to porad stejne 180 -190-200-210-220 na rovince (snad troufam si rict) dal nevim mam zimni gumy... Ty už to prosím raději nehul jo.
Listopad 28, 200717 r Autor ja myslim ze tam neco jako omezovac bude, ne na urcitou rychlost ale kolem tech 210km/h, zkousel sem odpojit neco a zda se ze to jede lip...tahne to porad stejne 180 -190-200-210-220 na rovince (snad troufam si rict) dal nevim mam zimni gumy... Ty už to prosím raději nehul jo. nevim co je na tom ? jen muj nazor, ty se vyznas v elektrice ?
Listopad 29, 200717 r ja myslim ze tam neco jako omezovac bude, ne na urcitou rychlost ale kolem tech 210km/h, zkousel sem odpojit neco a zda se ze to jede lip...tahne to porad stejne 180 -190-200-210-220 na rovince (snad troufam si rict) dal nevim mam zimni gumy... Ty už to prosím raději nehul jo. nevim co je na tom ? jen muj nazor, ty se vyznas v elektrice ? V elektrice ne, ale mám už na ní najeto skoro 140tis převážně po dálnicích a můžu ti garntovat, že omezovač rychlosti zkrátka žádný nemá a dám ti to klidně písemně. Nebo si dej dotaz do škodovky
Listopad 29, 200717 r Třeba odpojil anténu, cos tu MELLO někde zmiňoval jako hlavní problém, tak nevím, co ti je k smíchu tady, fakt.
Listopad 29, 200717 r Autor No tak jestli dal jinou anténu, tak je to samozřejmě možné jasne, z kopce to roztahnes na max,ale na rovine ne prece ? o tom se bavim, ze uz to netahne dal a ustali se to kolem tech 200,...
Listopad 29, 200717 r No tak jestli dal jinou anténu, tak je to samozřejmě možné jasne, z kopce to roztahnes na max,ale na rovine ne prece ? o tom se bavim, ze uz to netahne dal a ustali se to kolem tech 200,... Jejíž, to je jak u de***tů...prostě jednoduchá matematiky a fyzika - slabý výkon motoru a těžké zpřevodování mají za následek, že už nepřekonají odpor vzduchu a to holt v závislosti na zpřevodování nastává v určité rychlosti..
Prosinec 1, 200717 r No tak jestli dal jinou anténu, tak je to samozřejmě možné jasne, z kopce to roztahnes na max,ale na rovine ne prece ? o tom se bavim, ze uz to netahne dal a ustali se to kolem tech 200,... Jejíž, to je jak u de***tů...prostě jednoduchá matematiky a fyzika - slabý výkon motoru a těžké zpřevodování mají za následek, že už nepřekonají odpor vzduchu a to holt v závislosti na zpřevodování nastává v určité rychlosti.. ty si prisnak mello
Březen 25, 201015 r 200 BTW: co je u tebe absolutní rovina - jak jí poznáš? Máš v autě gyroskop? no ja mam sice len 1,9 SDI, ale na nemeckej dialici mi to vydalo rovnych 200.- na viac sa to auto uz asi nezmoze, mozno by som dal aj viac, ale ak tak v pusti na neviem kolko km rovinke(aj to by musela mierne klesat ale bol som milo prekvapeny, ze take daco to auto dokazalo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.