Přejít na obsah

Fotodokumentace - montaz park.cidel

Vinca

Doporučené příspěvky

Chtel jsem se zeptat kudy se nejlepe protahne kabel z motoroveho prostoru do interieru nejlepe na strane ridice.Budu davat parkovaci senzory i do predu a nevim kudy to protahnout.

Diky za odpoved

Zdarec,co sis koupil za senzory dopredu?Nasel jsem taky nejake dopredu a dozadu,ale nakonec jsem se rozhodl po radach,ze mam jit do origo jenom dozadu!Jak to mas ty? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtel jsem se zeptat kudy se nejlepe protahne kabel z motoroveho prostoru do interieru nejlepe na strane ridice.Budu davat parkovaci senzory i do predu a nevim kudy to protahnout.

Diky za odpoved

Já to tahal tou manžetou, kterou vede lanko k víku motoru. Namazat, roztáhnout dvouma šroubovákama a prostrčit. Ještě lepší by byly kleště na ségrovky.

Odkaz ke komentáři

Zdarec,co sis koupil za senzory dopredu?Nasel jsem taky nejake dopredu a dozadu,ale nakonec jsem se rozhodl po radach,ze mam jit do origo jenom dozadu!Jak to mas ty? :)

U origo mi vadi,ze nevim kde je treba ten sloupek.Tak tam je displej ,ktery mi ukaze kde to je.A kdyz uz tak jsem mel nabidku na predni ,ktera se nedala odmtnout.Tak jsem to vzal

Odkaz ke komentáři

kurna,ty ta tam mas aspon placu na tu opravu, ja kdzy dam do garaze octu, tak je tam mista tak tak , ale kdyz tam parkoval zigul, tak bylo mista habadej, bohuzel octa je vetsi :p

Ne tam nestojim,jen jse si zaridil dilnu abych to mel kde delat.Garaz by se ale sikla na porad

Editováno: , autor: deko
Odkaz ke komentáři

Ne tam nestojim,jen jse si zaridil dilnu abych to mel kde delat.Garaz by se ale sikla na porad

mas pravdu,garaz je garaz, kord v zime tim auto netrpy, ani se v tej garazi nemusi topit, ale proste je to v tej garazi lepsi, aj kvuli vyhrati auta a to nemluvim v lete o slunku, kdy slunko vypaluje vse, co je na aute a v aute :feve:

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Nazdárek pánové potřebuji poradit. Namontoval jsem si parkovacího asistenta (Cd-6 Rakso) do mojí O1 combi a při zprovoznění mě LCD obrazovka která má i akustickí repráček jen pipne a nic se neděje . Napájecí káble jsem zapojil podle návodu a i do řj jde potřebná šťáva tak teď nevím zda je v p.... LCDéčko nebo řj. Prosím o radu co s tím dík.

Dornič

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
Nazdárek pánové potřebuji poradit. Namontoval jsem si parkovacího asistenta (Cd-6 Rakso) do mojí O1 combi a při zprovoznění mě LCD obrazovka která má i akustickí repráček jen pipne a nic se neděje . Napájecí káble jsem zapojil podle návodu a i do řj jde potřebná šťáva tak teď nevím zda je v p.... LCDéčko nebo řj. Prosím o radu co s tím dík.

Dornič

uz jsi na to prisel,proc to pipne? podiv se,est-li nema dysplay nejaky zvukovy nastaveni :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
Panove nevyte jak prichytit/prilepit cidlo do narazniku? ta original lepka uz je davno pric.. a bolo to prichyteny tavnou plastickou hmotou ale ta mi pri tuknuti do toho odletela? co pouzit.. lepidlo na sklo/spojlery?

zkus sekundak nebo neslo by to upevnit nak dratkem? nevim, jak vypada to originalni cislo :feve:

Odkaz ke komentáři

• o 8 měsíců později...

prave chci taky instalovat nejakyho asistenta, ale podle toho co jsem procetl, tak nevim zda jit do originalu (pokud lze tedy jeste koupit na rocnik 2003) nebo alternativy.

me osobne by se vice zamlouvalo, kdyby byl original propojeny se zobrazovacem primo na displeji jednotky, ale nevim jestli je to tak opravdu strany jak tady pisete? prijde mi, ze nejde az tak moc o to jak to na displeji vypada jako spise o tu informaci?

potrebuju nejaky dobry tip na kompletni instalaci assistenta v Brne - mate nekdo? :feve:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...