deko Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Chtel jsem se zeptat kudy se nejlepe protahne kabel z motoroveho prostoru do interieru nejlepe na strane ridice.Budu davat parkovaci senzory i do predu a nevim kudy to protahnout. Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Chtel jsem se zeptat kudy se nejlepe protahne kabel z motoroveho prostoru do interieru nejlepe na strane ridice.Budu davat parkovaci senzory i do predu a nevim kudy to protahnout.Diky za odpoved Zdarec,co sis koupil za senzory dopredu?Nasel jsem taky nejake dopredu a dozadu,ale nakonec jsem se rozhodl po radach,ze mam jit do origo jenom dozadu!Jak to mas ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Chtel jsem se zeptat kudy se nejlepe protahne kabel z motoroveho prostoru do interieru nejlepe na strane ridice.Budu davat parkovaci senzory i do predu a nevim kudy to protahnout.Diky za odpoved Já to tahal tou manžetou, kterou vede lanko k víku motoru. Namazat, roztáhnout dvouma šroubovákama a prostrčit. Ještě lepší by byly kleště na ségrovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Zdarec,co sis koupil za senzory dopredu?Nasel jsem taky nejake dopredu a dozadu,ale nakonec jsem se rozhodl po radach,ze mam jit do origo jenom dozadu!Jak to mas ty? ze predu nebo ze zadu, voto tady nebezi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Zdarec,co sis koupil za senzory dopredu?Nasel jsem taky nejake dopredu a dozadu,ale nakonec jsem se rozhodl po radach,ze mam jit do origo jenom dozadu!Jak to mas ty? U origo mi vadi,ze nevim kde je treba ten sloupek.Tak tam je displej ,ktery mi ukaze kde to je.A kdyz uz tak jsem mel nabidku na predni ,ktera se nedala odmtnout.Tak jsem to vzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 (editace) Tak,montaz probehla.Byla to teda drbacka vam povim,ale jsem s nima zpokojeny.Kdyz Tam je 0,6m tak je to 0,6 m. A jen par fotek jak chudinka dopadla Editováno: 24. Únor 2008, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 24. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 kurna,ty ta tam mas aspon placu na tu opravu, ja kdzy dam do garaze octu, tak je tam mista tak tak , ale kdyz tam parkoval zigul, tak bylo mista habadej, bohuzel octa je vetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 (editace) kurna,ty ta tam mas aspon placu na tu opravu, ja kdzy dam do garaze octu, tak je tam mista tak tak , ale kdyz tam parkoval zigul, tak bylo mista habadej, bohuzel octa je vetsi Ne tam nestojim,jen jse si zaridil dilnu abych to mel kde delat.Garaz by se ale sikla na porad Editováno: 24. Únor 2008, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 24. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Ne tam nestojim,jen jse si zaridil dilnu abych to mel kde delat.Garaz by se ale sikla na porad mas pravdu,garaz je garaz, kord v zime tim auto netrpy, ani se v tej garazi nemusi topit, ale proste je to v tej garazi lepsi, aj kvuli vyhrati auta a to nemluvim v lete o slunku, kdy slunko vypaluje vse, co je na aute a v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dorňič Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Nazdárek pánové potřebuji poradit. Namontoval jsem si parkovacího asistenta (Cd-6 Rakso) do mojí O1 combi a při zprovoznění mě LCD obrazovka která má i akustickí repráček jen pipne a nic se neděje . Napájecí káble jsem zapojil podle návodu a i do řj jde potřebná šťáva tak teď nevím zda je v p.... LCDéčko nebo řj. Prosím o radu co s tím dík. Dornič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 26. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Nazdárek pánové potřebuji poradit. Namontoval jsem si parkovacího asistenta (Cd-6 Rakso) do mojí O1 combi a při zprovoznění mě LCD obrazovka která má i akustickí repráček jen pipne a nic se neděje . Napájecí káble jsem zapojil podle návodu a i do řj jde potřebná šťáva tak teď nevím zda je v p.... LCDéčko nebo řj. Prosím o radu co s tím dík.Dornič uz jsi na to prisel,proc to pipne? podiv se,est-li nema dysplay nejaky zvukovy nastaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Panove nevyte jak prichytit/prilepit cidlo do narazniku? ta original lepka uz je davno pric.. a bolo to prichyteny tavnou plastickou hmotou ale ta mi pri tuknuti do toho odletela? co pouzit.. lepidlo na sklo/spojlery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 24. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Panove nevyte jak prichytit/prilepit cidlo do narazniku? ta original lepka uz je davno pric.. a bolo to prichyteny tavnou plastickou hmotou ale ta mi pri tuknuti do toho odletela? co pouzit.. lepidlo na sklo/spojlery? zkus sekundak nebo neslo by to upevnit nak dratkem? nevim, jak vypada to originalni cislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robzab Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 prave chci taky instalovat nejakyho asistenta, ale podle toho co jsem procetl, tak nevim zda jit do originalu (pokud lze tedy jeste koupit na rocnik 2003) nebo alternativy. me osobne by se vice zamlouvalo, kdyby byl original propojeny se zobrazovacem primo na displeji jednotky, ale nevim jestli je to tak opravdu strany jak tady pisete? prijde mi, ze nejde az tak moc o to jak to na displeji vypada jako spise o tu informaci? potrebuju nejaky dobry tip na kompletni instalaci assistenta v Brne - mate nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robzab Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jeste doplnim, ze jsem mel na mysli original se zobrazenim jako je zobrazeno v tomto prispevku: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=56069 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.