Přejít na obsah

Letní pneu-Bridgestone v. Michelin

Rocky

Doporučené příspěvky

Pomalu koukám na netu na slevy letních pneu a rozhoduji se pro Bridgestone Turanza ER 300 nebo Michelin Pilot PRIMACY v rozměrech 225/45/17. Najezdím ročně celkem dost km (60-70tis.) Vím, že celkem dost vydrží Michelin, ale zase jsou o něco dražší než Bridgestone. Někdo říká , že Bridgestone jsou srovnatelné s Michelinami co se týče opotřebení. Chci se jen zeptat na váš názor pokud už jste měli tyto gumy a kolik jste na nich najeli. Jezdím převážně po dálnicích. Díky :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Ju ty Bridges. ER300 mam - predtim jsem mel Michelin nejake energy - katastrofa ma mokre silnici v zatacce - jeste ten hluk byl. Ted mam ty Bridg. a musim rici neklouzou v zatacce, hluk mensi dal uz napovi nejaka tabulka - nekde jsem koukal na nemecky test .

post-3876-1196514654_thumb.jpg

post-3876-1196514666_thumb.jpg

Editováno: , autor: Návštěvník
Odkaz ke komentáři

Ju ty Bridges. ER300 mam - predtim jsem mel Michelin nejake energy - katastrofa ma mokre silnici v zatacce - jeste ten hluk byl. Ted mam ty Bridg. a musim rici neklouzou v zatacce, hluk mensi dal uz napovi nejaka tabulka - nekde jsem koukal na nemecky test .

Taky Bridgestone Turanza ER 300 a spokojenost.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Pomalu koukám na netu na slevy letních pneu a rozhoduji se pro Bridgestone Turanza ER 300 nebo Michelin Pilot PRIMACY v rozměrech 225/45/17. Najezdím ročně celkem dost km (60-70tis.) Vím, že celkem dost vydrží Michelin, ale zase jsou o něco dražší než Bridgestone. Někdo říká , že Bridgestone jsou srovnatelné s Michelinami co se týče opotřebení. Chci se jen zeptat na váš názor pokud už jste měli tyto gumy a kolik jste na nich najeli. Jezdím převážně po dálnicích. Díky :palec2:

podelim se taky o poznatky, ale mám klasiku 195.... teď jezdim na bridgestonech predtim Michelin energy-nedá se to srovnat sice neubejvely, ale na mokru jak na ledu :help: a večí odpor a hluk. turanza o100%lepsí. drží jak přibity ani na mokru s nima nezahrabu. pokud si ještě nekoupil můžu doporučit http://www.pneunet.cz/ teď jsem tam kupoval zimáky sa bezkonkurenční cenu- ultragrip 7+ 1300 kč :palec2:

tek ať dobře vybereš

Odkaz ke komentáři

podelim se taky o poznatky, ale mám klasiku 195.... teď jezdim na bridgestonech predtim Michelin energy-nedá se to srovnat sice neubejvely, ale na mokru jak na ledu :help: a večí odpor a hluk. turanza o100%lepsí. drží jak přibity ani na mokru s nima nezahrabu. pokud si ještě nekoupil můžu doporučit http://www.pneunet.cz/ teď jsem tam kupoval zimáky sa bezkonkurenční cenu- ultragrip 7+ 1300 kč :palec2:

tek ať dobře vybereš

Ať koukám jak koukám za 1300 kč ty gumy nikde nevidím.

Odkaz ke komentáři

Ať koukám jak koukám za 1300 kč ty gumy nikde nevidím.

moc se omlouvám ;) díval jsem se na doklad UG 7+ 1530,-(asi jsem si moc zafixoval tu trojku do palice) i tak je to super cena. :palec2: ale díval jsem se a už je tam nemají. ja je kupoval na začátku zimy.

na www.pneushop.cz jsou taky dobré ceny, ale nemám snima zkušenost.

Odkaz ke komentáři

Myslím, že nejlevnější jakékoliv gumy na celém netu jsou na www.pneushop.cz !!!

Neznám nikde nic levnějšího!! :palec2:

No hodne dobry ceny, ale da se najit i lacineji, dobry akce maj nekdy na Pneunet.cz ,nebo DobrePneu.cz ,nebo pneu-servis.cz

.....akorat ten pneushop.cz ma jednu velkou nevyhodu , musi se platit bud kreditkou, nebo bankovnim prevodem, nemuzu teda platit hotovosti az pri predani coz je dost naprd.. a navic v kontaktech nemaji ani ceskou pobocku-kameny obchod jen Honnover v DE

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

No hodne dobry ceny, ale da se najit i lacineji, dobry akce maj nekdy na Pneunet.cz ,nebo DobrePneu.cz ,nebo pneu-servis.cz

.....akorat ten pneushop.cz ma jednu velkou nevyhodu , musi se platit bud kreditkou, nebo bankovnim prevodem, nemuzu teda platit hotovosti az pri predani coz je dost naprd.. a navic v kontaktech nemaji ani ceskou pobocku-kameny obchod jen Honnover v DE

Kupoval jsem Brigestone Turanza u Pneunet.cz, objednáno přes net a osobní odběr ( jel jsem kolem ). Můžu doporučit !!

Odkaz ke komentáři

Myslím, že nejlevnější jakékoliv gumy na celém netu jsou na www.pneushop.cz !!!

Neznám nikde nic levnějšího!! :palec2:

Opravdu nejlevnější jsou nejlevnejsipnue.cz, jak na stránkách píší - najdete-li jinde nižší cenu, půjdeme pod ni, a fakt to funguje, ověřeno. :palec2:

Odkaz ke komentáři

Opravdu nejlevnější jsou nejlevnejsipnue.cz, jak na stránkách píší - najdete-li jinde nižší cenu, půjdeme pod ni, a fakt to funguje, ověřeno. :palec2:

No nejlevnejsi nejsou ani nahodou ale pokud opravdu jsou pod cenu konkurence tak to je zajimavy, tos jim volal, nebo psal email jestli ti zlevni ?

Odkaz ke komentáři

Napíšeš jim mail, tam jim dáš odkaz na ty stránky, kde to mají levnějc. A pokuď ty stránky splňují náležitosti, jako že je tam IČO, adresa atd., tak půjdou pod tu cenu. Mě dali nakonec na každé pneu asi 45,- Kč a mají hlavně dopravu zdarma. Na podzim jsem tátovi objednával pneu na auto. Na jejich stránkách o tom máš napsáno. Stačí se nebát a napsat si o slevu.

http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/info.php

Odkaz ke komentáři

Napíšeš jim mail, tam jim dáš odkaz na ty stránky, kde to mají levnějc. A pokuď ty stránky splňují náležitosti, jako že je tam IČO, adresa atd., tak půjdou pod tu cenu. Mě dali nakonec na každé pneu asi 45,- Kč a mají hlavně dopravu zdarma. Na podzim jsem tátovi objednával pneu na auto. Na jejich stránkách o tom máš napsáno. Stačí se nebát a napsat si o slevu.

http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/info.php

No nejlevnejsipneu znam, bral sem od nich hliniky Dezent, ktery maj prekvapive laciny, dokonce sem se bavil na HSM s majitelem, kdyz tam mel tu zlutou Corvettu sel na brzdu hned po me...... akorat to jejich -najdete jinde lacinejc a my pujdeme jeste niz- sem bral jen jako keci...

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Jestli najedeš co píšeš tak dej jedině Pirelli. Ty mají nej km nájezd, Turanza ER 300 jsou měkký, pohodlný, tichý, ale na úkor nájezdu km.

Odkaz ke komentáři

Mnoho lidu tady se mnou nebude asi souhlasit, ale stará a vždy osvědčená pravda říká: pokud vybírám gumy stejné kategorie, podobné nebo stejné ceny různých známých značek, pak je jedno kterou koupím, je to skoro stejné.

Známé značky podle mne jsou : Michelin, Bridgestoun, Pirelli, BF Goodrich, Continental, Goodyear a Dunlop.

Vyber co se ti líbí a na co máš v peněžence místo ;)

Odkaz ke komentáři

Jestli najedeš co píšeš tak dej jedině Pirelli. Ty mají nej km nájezd, Turanza ER 300 jsou měkký, pohodlný, tichý, ale na úkor nájezdu km.

Mel sem Pirelli PZero Nero a teda moc nevydrzeli, sice bezkonkurencni ale nenajezdil sem na nich na predku ani 15tkm ...sice mam velkej kroutak ale i tak zadna slava..

Odkaz ke komentáři

• o 7 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...