Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim.

Než uložim letní alu k zimnímu spánku, chtěl bych je vypucovat.

Máte někdo zkušenost, čim to jde nejlíp a bez špatných následků?

Co technický benzín?

Díky

Vloženo
Zdravim.

Než uložim letní alu k zimnímu spánku, chtěl bych je vypucovat.

Máte někdo zkušenost, čim to jde nejlíp a bez špatných následků?

Co technický benzín?

Díky

Já používám čistitč AL disků firmy ArmorAll.Na benzínkách jsou k dostání kvalitní čističe i od jiných firem.Technický benzín může zmatovět (ale nemusí) krycí lak na disku-je potřeba to vyzkoušet.

Vloženo
Jestli myslis neco takoveho

http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/cisteniKol.htm

Tak je to perfektni.Uz jsem si je takto umyl a nemusis dávat 300 za nejake cistice kol.

No vypadá to neuvěřitelně. Dík za radu. Hele a neudělá to nic zlého ani po delší době? Jako malej jsem si vyleštil pionýra nejakym revolučnim připravkem. Nejdřív sem byl nadšenej jak to čistilo. A za pár dní mi slezla barva :(

Vloženo (editace)

Muj napad to nebyl no,ale mam to umite jiz 1 mesic a barva drzí :p

Jako za cenu 70kc to umylo perfektne.Ano nalestil jsem to jeste voskem na met.laky a jeste musim natrit pneu

Editováno: , autor: deko
Vloženo

spolehlivě čistí milit na disky nebo coyote na disky,obojí kolem 70 kč,pak je opláchnu proudem vody,usuším navoskuju běžným voskem na karoserii,gumy nastříkám silinolem,rozetřu,poslední pohled - a do sklepa s nimi na stojan,pak až na jaře,sundám z nich igelit a jsou jak nové!opravdu škoda že není přípravek na obnovu vzorku :palec2:

Vloženo

tak to jsem břídil. omylu smetakem jarovu vodu necham oschnut a fuk do roha garaže na sebe a nazdar na jaře. jo ještě jich přikryju a´t dobře spinkaju.

Na ten vzorek to by bodlo. Nastříkat a po zimě jako nový.

Vloženo

Ja myju wapkou ,cisticem na kola (momentalne SHERON),pak wapka a pak jarova voda..A kola jsou jak novy...Samozrejme spinu nenechavam zachazet do extremu..Meju cely auto,v lete, tak 1x za 14 dni - 3 nedele.. ;)

Vloženo
Já bych je klidně bral - zadarmo! A jak se řiká : kdo je moc vybíravej = přebere lol

já protektory taky nee,jednou mi kolega z pneuservisu ukázal rozdíl a fakt se mi to nelíbilo,takže poslední protektory jsem měl na favoritu.byl tam hlavně váhovej rozdíl kolem 1.5 kg na gumě,navíc bez disku guma sama nestála a origo jo,nejvíc padlo závaží na protektor než na novou gumu,hlavně málokdy se podaří vyvážit protektory na nulu.

Vloženo
Zajímalo by mně proč tento "ZÁZRAČNÝ" čistič má v návodu napsáno: NEPOUŽÍVAT NA HLINÍKOVÉ A LAKOVANÉ SOUČÁSTI!!!???????????? Určitě to těm diskům neublíží??? ...

Hele ja to nikomu nenutim ,ty si kup treba cistic za 300.Ja to zkusil ,barva i disky drzí,tak co,funkcnost to splnilo

Vloženo
Hele ja to nikomu nenutim ,ty si kup treba cistic za 300.Ja to zkusil ,barva i disky drzí,tak co,funkcnost to splnilo

OK jen si myslím, že ze srandy to tam napsaný není a jednou za uherský rok se to dá použít. To takhle kamoš si jednou koupil na lak Tempo a od té doby nic jiného nepoužíval, na mé rady a leštěnky se ofrňoval, že je to drahé až si lak pěkně obrousil. Čim čestěji to používal tím to bylo horší

Mě zatím stačil ten jar a teplá voda. Jedu tak ať brzdím minimálně a i když někdy na to musím dupnout tak nemám po sezóně liťáky černý jako kamna. Nic proti každý má jiný styl jízdy, např švagřík má desky tak na 40tkm a liťáky má černé po ujetí 50km od umytí.

Vloženo
OK jen si myslím, že ze srandy to tam napsaný není a jednou za uherský rok se to dá použít. To takhle kamoš si jednou koupil na lak Tempo a od té doby nic jiného nepoužíval, na mé rady a leštěnky se ofrňoval, že je to drahé až si lak pěkně obrousil. Čim čestěji to používal tím to bylo horší

Mě zatím stačil ten jar a teplá voda. Jedu tak ať brzdím minimálně a i když někdy na to musím dupnout tak nemám po sezóně liťáky černý jako kamna. Nic proti každý má jiný styl jízdy, např švagřík má desky tak na 40tkm a liťáky má černé po ujetí 50km od umytí.

A já pořád nevěděl od čeho jsou ty Litiny ve předu, tak černý - njn. moc brzdim (nejspíš)

Vloženo
A já pořád nevěděl od čeho jsou ty Litiny ve předu, tak černý - njn. moc brzdim (nejspíš)

To že jsou černé je první fáze pak následuje fáze druhá - pečení liťáku :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...