lulda Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Máte s touto věcičkou někdo zkušenosti? http://img.alza.cz/ImgW.asp?fd=f3&cd=JV695a http://www.czechcomputer.cz/czc/products.n...file/50688v.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dano59 Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Máte s touto věcičkou někdo zkušenosti?http://img.alza.cz/ImgW.asp?fd=f3&cd=JV695a http://www.czechcomputer.cz/czc/products.n...file/50688v.jpg Mam ten emgeton je to strasny smejd, skoda vyhodit peniaze Dano59 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Dá se to použít, ale kvalita přenosu je vždy o dost horší, než když jsou zařízení spojená napřímo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Jo,je o dost horší kvalita zvuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 11. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Dík, to se dalo čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Na prime v autosalone skusali tieto Fm vysielace (neviem ci preve tieto dva) a celkom to pochvalili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anas Al-Sayed Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Jasne ze spojeni primo je o mnoho lepsi, ale zas tak hrozne to neni . Ja v aute mam Music System 303, mam jen predni orginalni reperaky a viskofky nefugujou .. :-) a mam podobny MP3 player. nekdy hraje hrozne kdis kolem neco rusi, no ale na Music System od Skodovky lepsi reseni jesem este nenasel . Tady v Dubai nejsou draha (hlavne nekupovat ve velkym obchodem) stoji to mezi cca 300 as 500 Kc . zalezi na to jesly prehrava taky WMA a jesly ma dalkove ovladani . Taky jsem to skousel v jinech autech jako Toyota Corolla a Honda Civic ktere maji orginal audio system, a hraje nadherne. Mam taky takovou kazetu ktere ma dratek a pouziva se to misto sluchatko do normalni MP3 nebo leda jaky prehravac. tak taky spatny to neni .. promje to nejrychlejsi, nejlevnejsi, mobilni reseni . Jiste jesly chci vimenit radio tak us musi v tym byt AUX nebo USB (oboji lepsi) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Kdysi jsem koupil FM transmitter na ebay (i s USB vstupem na flash disk) a chodí to parádně. Je tam asi 8 frekvencí, kvalita je o trošku lepší než při poslechu klasickýho rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bendzis Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 ja mam doma tiez jeden transmiter a mozem povedat, ze je to na prt. jednak to ma velmi maly dosah, premiestnis svoj prehravac s transmiterom trochu dalej dalej od anteny a mas tam sum ako prase, popripade svoju hudbu stratis z reprakov uz uplne.. podruhe pocas jazdy ti bude kvalita signalu kolisat, teda aj kvalita pocuvanej hudby cez transmiter.. kupil som si to a budem to pouzivat len ako prkotinku na ohurovanie, na pouzivanie je to uplne na prt!!! skusal som tak pripojit svojho iPoda k radiu, kabel je kabel! ak mas moznost to spojit kablom, radsej chod do toho, aj ked to stoji mozno prachy, usilie a zopar mozgovych zavitov.. ta kvalita cez transmiter je fakt o nicom!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor P. Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Máte někdo návrh na jiné řešení aby jsem nemusel měnit rádio v Octavii I. /je z půjčovny/ a poslouchal na D1 i něco jiného než svůj zpěv?? :-)) chci to řešit transmittrem ale moc chvály tu nečtu :-// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Máte někdo návrh na jiné řešení aby jsem nemusel měnit rádio v Octavii I. /je z půjčovny/ a poslouchal na D1 i něco jiného než svůj zpěv?? :-)) chci to řešit transmittrem ale moc chvály tu nečtu :-// Jako další řešení může být třeba simulátor cd changeru, viz.: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31114&st=0. Mám k tomu připojený PDA, takže muziky habaděj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Zdarec, mám emgeton a ze začátku jsem proklínal že jsem si pořídil, pořád byl špatný příjem, až na foru emgetonu jsem se dozvěděl, že jde zesílit signál, což vůbec v návodu není , od té doby dobrý! Jooo jé to něco jiného než přímo CD přehrávač.... ale je to dobrá náhražka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dano59 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Zdarec, mám emgeton a ze začátku jsem proklínal že jsem si pořídil, pořád byl špatný příjem, až na foru emgetonu jsem se dozvěděl, že jde zesílit signál, což vůbec v návodu není , od té doby dobrý! Jooo jé to něco jiného než přímo CD přehrávač.... ale je to dobrá náhražka! Mohol by si poradit ako sa da zvysit uroven signalu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Mohol by si poradit ako sa da zvysit uroven signalu ? napsal jsem Ti SZ, ale jde to tlačítkem volby frekvence- delším držením se změní kontolka ze zelené na červenou, nebo naopak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.