Milos Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Tak zítra dávám auto už 4 rokem do servisu a zároven mi vyřídí i emise (u nich) a zajedou na technickou. Co myslíte proběhne to hladce a nebo bych se měl něčeho obávávat? auto má 4 roky a 60 tis. km. V létě jsem měnil komplet výfukové potrubí za nové od bosalu, doufám že to nebude mít negativní vliv na emise. Trošičku se i obávám o doplňky od Miloteku, hlavně decentní mračítka na světlech, ale snad to bude v pohodě stažený atesty si beru s sebou. A navíc ten servis v 60 tis. je už trošičku náročnější ...teda soudím podle ceny kterou mám dohodlou. Tak držte palce ať prolezu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Já osobně bych tě s těma mračítkama a Bosalem projít nenechal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Tak zítra dávám auto už 4 rokem do servisu a zároven mi vyřídí i emise (u nich) a zajedou na technickou. Co myslíte proběhne to hladce a nebo bych se měl něčeho obávávat? auto má 4 roky a 60 tis. km. V létě jsem měnil komplet výfukové potrubí za nové od bosalu, doufám že to nebude mít negativní vliv na emise. Trošičku se i obávám o doplňky od Miloteku, hlavně decentní mračítka na světlech, ale snad to bude v pohodě stažený atesty si beru s sebou.A navíc ten servis v 60 tis. je už trošičku náročnější ...teda soudím podle ceny kterou mám dohodlou. Tak držte palce ať prolezu. toho bych se nebál,já jsem taky prošel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 A navíc ten servis v 60 tis. je už trošičku náročnější ...teda soudím podle ceny kterou mám dohodlou. Servis v 60 tis. neni vubec narocnej. Dal jsem za nej cca 3100,- a navic se meni prakticky jen svicky a vzduchovy filtr. (+ zrejme budes menit brzdovku po dvou letech, tj. za 500) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Servis v 60 tis. neni vubec narocnej.Dal jsem za nej cca 3100,- a navic se meni prakticky jen svicky a vzduchovy filtr. (+ zrejme budes menit brzdovku po dvou letech, tj. za 500) ty si nechal menit vzduchovy filter po 60tkm ... chudak motor, ja som ho vymenil po 20tkm (2 roky) a bol zasrany ako filter vo vysavaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Motor si nestezoval. Po vymene zadna zmena. ...takze v pohode. Zasrany filtr se projevi maximalne ubytkem vykonu jinak nicim, takze motoru to neuskodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 filter menim kazdy rok, na STK som bol v cca 83tkm kontrola emisii + technicky stav a nemali vyhrady len stav vyfukoveho potrubia sa im nepacil (korozia) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 (editace) Milos: držíme pěsti pro štěstí Co mne napadá, tak když narazíš na STK na hnidopycha technika, tak může vysírat třeba s barvou žárovek od blinkrů neboť z oněch blinkrových žárovek postupem času slézá dolů ta jejich barva až jsou nakonec skoro bílé a to se technikům na STK samozřejmě nelíbí a tak trvají na výměně všech žárovek od blinkrů za nové.... Ale u Tebe asi budou upoutání spoustou jiných věcí typu Milotec, mračítka.... Ale nedělal bych si z toho těžkou hlavu, emisemi by jsi projít měl v pohodě, vždyť ten výfuk co tam máš jistě homologovaný je a že není značkový vzal čert A jinak je to stejně pudová záležitost - buď to to půjde nebo ne Takže hlavu vzhůru a hodně štěstí Editováno: 12. Prosinec 2007, autor: Wassermann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 To mi taky hlava nebere, škodovka doporučuje výměnu vzduchového filtru v servisní knížce po 60tis., technici ve škodovce sami říkají že je to moc a doporučují 30tis, já osobně měním po 15tis (5-6 měsíců ) a je vždy jako briketa. Asi je to tím, že jezdím hodně po Praze a Barranďák a Jižní spojka za kamionama, ale stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Jestli tomu dobře rozumím, tak tu technickou ti bude zajišťovat servis. Takže bych se toho nebál i kdyby tam chyběl motor - určitě vědí, jak to zařídit. Maximálně ti řeknou (a posléze naúčtují), že bylo potřeba odstaranit nějakou drobnost - také si přece musejí přijít na své :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Jestli tomu dobře rozumím, tak tu technickou ti bude zajišťovat servis. Takže bych se toho nebál i kdyby tam chyběl motor - určitě vědí, jak to zařídit. Maximálně ti řeknou (a posléze naúčtují), že bylo potřeba odstaranit nějakou drobnost - také si přece musejí přijít na své :-) Asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 auto s 60K km musí projít úplně normálně i bez protekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Já prošel bez protekce ve skoro 140tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 auto s 60K km musí projít úplně normálně i bez protekce jak kdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 jak kdo no jo, jenže ty k nim ani nezajedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 To mi taky hlava nebere, škodovka doporučuje výměnu vzduchového filtru v servisní knížce po 60tis., technici ve škodovce sami říkají že je to moc a doporučují 30tis, já osobně měním po 15tis (5-6 měsíců ) a je vždy jako briketa. Asi je to tím, že jezdím hodně po Praze a Barranďák a Jižní spojka za kamionama, ale stejně. niektory vyrobcovia filtrov (bosch) ho doporucuju menit kazdych 15tkm. ja ho menim kazdy rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak jestli najedeš okolo 15tis za rok, proč ne, jestli ještě míň, je to ještě záslužnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak jestli najedeš okolo 15tis za rok, proč ne, jestli ještě míň, je to ještě záslužnější. cca 8tkm a aj interval vymeny oleja som posunul nie 15tkm ale na 10tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 cca 8tkm a aj interval vymeny oleja som posunul nie 15tkm ale na 10tkm Tak to tě ctí a jsi můj člověk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak to tě ctí a jsi můj člověk o auto sa treba starat, ako sa clovek on stara tak mu to oplaca svojou sluzbou p.s.: su veci na ktorych sa neoplati setrit ale to niektori nepochopia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 13. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak auto prolezlo v pohodě, dokonce v podstatě bez závad, v servisu na něm ani nic nenašli, emise vyšli hodně pod povolené hodnoty, no auto vypadá, že je zdravý. Akorád do drobnejch závad (A) mi na technický napsali "úpravy a doplňková výbava" , pak jsem tam ještě v drobnejch závadách měl "motor, převodovka - netěsnost" což nechápu nikde nic z auta olej neteče a je to o.k. ale podle porovnání výsledků jsem zjistil že tohle tam píšou skoro každýmu. Jinak pozitivně hodnotím tu výměnu svíček, filtrů a vyštelování motoru v servisu, udělali to fakt dobře je to na tom autě poznat, radost v něm ted zase jezdit Jo a v servisu jsem včetně roční prohlídky, 60 tis. a emisí a vyřízení technický nechal asi 6050,- což si myslím, že za to všechno je to rozumná cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 ja som bol na STK a SK tento tyzden a emisie v norme, niekotre nulove, a co sa tyka stavu, tak ZERO findings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Tak auto prolezlo v pohodě, dokonce v podstatě bez závad, v servisu na něm ani nic nenašli, emise vyšli hodně pod povolené hodnoty, no auto vypadá, že je zdravý. Akorád do drobnejch závad (A) mi na technický napsali "úpravy a doplňková výbava" , pak jsem tam ještě v drobnejch závadách měl "motor, převodovka - netěsnost" což nechápu nikde nic z auta olej neteče a je to o.k. ale podle porovnání výsledků jsem zjistil že tohle tam píšou skoro každýmu. Jinak pozitivně hodnotím tu výměnu svíček, filtrů a vyštelování motoru v servisu, udělali to fakt dobře je to na tom autě poznat, radost v něm ted zase jezdit Jo a v servisu jsem včetně roční prohlídky, 60 tis. a emisí a vyřízení technický nechal asi 6050,- což si myslím, že za to všechno je to rozumná cena. Jestli tě můžu utěšit, tak netěsnosti motoru a převodovky píšou skoro vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Pokud je motor(převodovka) jen vlhký od oleje a neodkapává,tak je to závada lehká.Pokud by ale odkapával,tak nebezpečná a autí je nezpůsobilé k provozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Motor si nestezoval. Po vymene zadna zmena. ...takze v pohode.Zasrany filtr se projevi maximalne ubytkem vykonu jinak nicim, takze motoru to neuskodi. Ten filtr to jsou takove plice motoru...A opravdu to motoru skodi, kdyz ho vcas nevymenis...Jen tak pro srnadu se nemeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.