Červenec 3, 200817 r Autor hned bych jel s tebou .... kura jak já to ještě těch 14dní a něco vydržím dnes som ti pomahal zahnat nudu tym mojim harasmentom s fotkami.....hehehehe iniciativny moderator, horsi ako triedny nepriatel....
Červenec 3, 200817 r Autor V súvislosti s vývojom cien LPG po znížení spotrebnej dane na nulu sme oslovili Slovnaft, ktorá prevádzkuje na Slovensku sieť čerpacích staníc, z ktorých na 98-ich je možné natankovať LPG. Hovorca spoločnosti, Antona Molnára nám odpovedal na otázku, či už začali so znižovaním cien LPG: "Slovnaft začal so zásobovaním svojich čerpacích staníc s LPG oslobodeného od dane postupne už 1. júla 2008, pričom cenu znížil o 5 korún na liter. Nové ceny majú už v Bratislave napríklad na diaľničnej čerpacej stanici Slovnaft, keď vchádzate od Trnavy k IKEA po obchvate, rovnako aj pri Zlatých pieskoch a na výpadovke smerom na Modru na konci Rače. Nižšie ceny sú už aj na čerpacích staniciach Slovnaft na Zelenči na diaľnici Bratislava - Trnava, v Banskej Bystrici (Kremnička, Partizánska), v Myjave, v Poprade (Predné Hony), v Rožňave (Brzotín), v Želiezovciach, v Kollárove, v Krupine, v Malackách (Pezinská), v Martine (Sever), v Michalovciach ( Močaranská, Sobranecká), v Nitre (Kynek II), v Novej Bani (Cintorínska), vo Svidníku, v Šahách (HontianskaI I), v Žiline (Šibenice), v Nižnej nad Oravou, v Bardejove (Kúpeľná cesta), v Humennom (Osloboditeľov), v Trebišove, v Kráľovskom Chlmci, v Prešove (Duklianska), v Stropkove, v Komárne (Novozámocká), v Ilave (Štúrova), v Trenčíne (Žemberov Dom), v Námestove, v Bánovciach nad Bebravou, vo Vyšnom Kubíne, v Turčianskych Tepliciach, v Žiari nad Hronom, v Banskej Štiavnici, v Detve, v Rimavskej Sobote ( Štátna), v Lučenci (Haličská, Opatová), v Brezne, v Liptovskom Mikuláši (Okoličné), v Levoči, v Starej Ľubovni, v Topoľčanoch. Zvyšné čerpacie stanice začnú s predajom LPG za nové nižšie ceny v najbližších dňoch, po dopredaji starých zásob, ktoré ešte nie sú oslobodené od spotrebnej dane. Od budúceho týždňa bude nová nižšia cena na všetkých 98 ČS." Upraveno Červenec 3, 200817 r od colins
Červenec 3, 200817 r pridam moju dnesnu skusenost cerpacky slovnaft. banovce-17,30 novaky-22,5 prievidza-21,50 handlova-21,90 turcianske .teplice-16,90- a tam som to ako kazdy den nakrmil- to bola radost zaplatit ze 27 litrov a sup 480 korun ale aj 27 bodov . len tak dalej sudruh fico mozno dobehneme kubu a nikaraguu
Červenec 3, 200817 r 16,90 ... no tak bych si představoval cenu v Blavě na D2 u OMV a Slovnaftu, to bych pak až pojedu, cvrnknul u Brna jen tak abych do Blavy dojel a pak plná až by to zahrkalo
Červenec 4, 200817 r 16,90 ... no tak bych si představoval cenu v Blavě na D2 u OMV a Slovnaftu, to bych pak až pojedu, cvrnknul u Brna jen tak abych do Blavy dojel a pak plná až by to zahrkalo aktualne info pre teba, vcera na D2 slovnaft 22 Sk OMV 19.50 Sk takze OMV uz predbehli slovnaft aj ked isli dole len o 2.50 a mali ist 4 co ma troska mrzi, no po natankovani som zistil ze som usetril priblizne 100 Sk
Červenec 4, 200817 r dnes na mojej trase uz mali vsetci aj slovnaft aj sukromnici lacnejsie o 5 korun oproti starym cenam takze ideme od 16,90 do 18,40 a hura setrit koruny.
Červenec 4, 200817 r aktualne info pre teba, vcera na D2 slovnaft 22 Sk OMV 19.50 Sk takze OMV uz predbehli slovnaft aj ked isli dole len o 2.50 a mali ist 4 co ma troska mrzi, no po natankovani som zistil ze som usetril priblizne 100 Sk díky díky za info , za 14 dní budu potřebovat aktualizaci , tak doufám že mi poreferuješ stejně dobře jako teď
Červenec 4, 200817 r Jsem rád, že alespoň jednou za čas dojde v branži LPG k nějaké změně, teda myslím k lepšímu, jinak na nás všichni ser... . Tohle je malá revoluce, v německu to před pár roky rozběhlo novou éru LPG. Asi naplánuju dovolenou na slovensku, nejspíš až za Košice, když už je ta cena taká pekná (nejspíš ale nějaké Tatry )
Červenec 6, 200817 r vcera som bol v malackach a slovnaft je na prijemnych 17 stupnov celzia taka cena az mi mraz presiel po chrbte
Červenec 6, 200817 r a je to daleko od sjezdu z dálnice a jak je tam otevřeno? Pamatuji, ještě když jsem měl Formana na plyn, že jedna čerpačka LPG s benzínkou byla hned u sjezdu z dálnice na Malacky Upraveno Červenec 6, 200817 r od Malta
Červenec 6, 200817 r ta pumpa je hned za zjazdom z dialnice na malacky, ale ze do tyzdna by mali mat vsetky pumpy na slovnafte o 5 Sk menej, co znamena, ze by mal by vsade za 17 Sk
Červenec 6, 200817 r no uvidíme, cestou na dovču potřebuju dostat good cenu u OMV. Pokud ne a bylo by tam ráno otevřeno, vezmu v Malackách.
Červenec 7, 200817 r Zdar Malta , tu máš link na " Natankuj.sk" kde máš všetky čerpačky LPG na Slovensku aj s mapami. Môžeš si kludne naplánovať celú trasu aj s čerpaním za naj cenu. Príjemnú dovolenku a málo zrážiek s blbmi. " http://www.natankuj.sk "
Červenec 7, 200817 r tak si myslím že je to vyřešené, otvírají již v 6:00 a to já budu buď vyjíždět, nebo budu max.1hod na cestě (což bude tak někde na půli cestě mezi Brnem a Břeclaví), takže pokud opravdu OMV neudělá nějakou good cenu, zastavuji v Malackách
Červenec 7, 200817 r tak Maticka na OMV na einsteinovej smer na pristavny most je za 17 Sk predpokladam, ze uz bude asi na kazdej taka cena
Červenec 8, 200817 r no díval jsem se na natankuj.sk a OMV na Lamači na D2 směr BA je pořád 22,-SK. Takže pokud na této benzínce nebude 17, tak zastavuji v Malackách. Nebudu bloudit někde po Blavě a hledat .
Červenec 8, 200817 r alebo to z holomoca suchni cez hradiste do trencina a tu natankujes lacno a mozes sa u mna zastavit na jeden nech sa ti lepsie karuje do dalekuj zeme a kurna sak ja som vtedy tiez na urlaube.
Srpen 6, 200817 r tak jsem kluci dával dohromady účtenky za plyn z mé inspekční cesty do BG, postupně jak mi chodili výpisy za platby kartou a tady je taková sumarizace cen po cestě: Slovensko (bezkonkurenčně nejlevnější díky zrušené spotřební dani) - litr vycházel v závislosti na aktuálním kurzu na 13,60-13,66 Kč Maďarsko bez tankování Srbsko - díky pohybu kurzu byl rozptyl od 16,80 do 17,40 Kč za litr Bulharsko - přepočet přes Euro 15,20 Kč za litr tedy přibližně jak u nás Upraveno Srpen 6, 200817 r od Malta
Srpen 7, 200817 r ještě přikládám leták (co jsme dostali na některé mítnici v Srbsku) se sítí čerpaček EuroLuxPetrol v srbsku, pokud byste někdo zavítal do těch končin , na všech mají LPG
Srpen 7, 200817 r Na těch jsem několikrát bral-dobrej plyn, ochotná obsluha, stojan mezi ostatníma a né jak u nás 300 m od benzinky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.