Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
hned bych jel s tebou .... kura jak já to ještě těch 14dní a něco vydržím :feve:

dnes som ti pomahal zahnat nudu tym mojim harasmentom s fotkami.....hehehehe

iniciativny moderator, horsi ako triedny nepriatel.... :p

• Autor

V súvislosti s vývojom cien LPG po znížení spotrebnej dane na nulu sme oslovili Slovnaft, ktorá prevádzkuje na Slovensku sieť čerpacích staníc, z ktorých na 98-ich je možné natankovať LPG. Hovorca spoločnosti, Antona Molnára nám odpovedal na otázku, či už začali so znižovaním cien LPG:

"Slovnaft začal so zásobovaním svojich čerpacích staníc s LPG oslobodeného od dane postupne už 1. júla 2008, pričom cenu znížil o 5 korún na liter. Nové ceny majú už v Bratislave napríklad na diaľničnej čerpacej stanici Slovnaft, keď vchádzate od Trnavy k IKEA po obchvate, rovnako aj pri Zlatých pieskoch a na výpadovke smerom na Modru na konci Rače. Nižšie ceny sú už aj na čerpacích staniciach Slovnaft na Zelenči na diaľnici Bratislava - Trnava, v Banskej Bystrici (Kremnička, Partizánska), v Myjave, v Poprade (Predné Hony), v Rožňave (Brzotín), v Želiezovciach, v Kollárove, v Krupine, v Malackách (Pezinská), v Martine (Sever), v Michalovciach ( Močaranská, Sobranecká), v Nitre (Kynek II), v Novej Bani (Cintorínska), vo Svidníku, v Šahách (HontianskaI I), v Žiline (Šibenice), v Nižnej nad Oravou, v Bardejove (Kúpeľná cesta), v Humennom (Osloboditeľov), v Trebišove, v Kráľovskom Chlmci, v Prešove (Duklianska), v Stropkove, v Komárne (Novozámocká), v Ilave (Štúrova), v Trenčíne (Žemberov Dom), v Námestove, v Bánovciach nad Bebravou, vo Vyšnom Kubíne, v Turčianskych Tepliciach, v Žiari nad Hronom, v Banskej Štiavnici, v Detve, v Rimavskej Sobote ( Štátna), v Lučenci (Haličská, Opatová), v Brezne, v Liptovskom Mikuláši (Okoličné), v Levoči, v Starej Ľubovni, v Topoľčanoch. Zvyšné čerpacie stanice začnú s predajom LPG za nové nižšie ceny v najbližších dňoch, po dopredaji starých zásob, ktoré ešte nie sú oslobodené od spotrebnej dane. Od budúceho týždňa bude nová nižšia cena na všetkých 98 ČS."

Upraveno od colins

pridam moju dnesnu skusenost cerpacky slovnaft.

banovce-17,30

novaky-22,5

prievidza-21,50

handlova-21,90

turcianske .teplice-16,90- a tam som to ako kazdy den nakrmil- to bola radost zaplatit ze 27 litrov a sup 480 korun ale aj 27 bodov . len tak dalej sudruh fico mozno dobehneme kubu a nikaraguu :palec2:

16,90 :palec2: ... no tak bych si představoval cenu v Blavě na D2 u OMV a Slovnaftu, to bych pak až pojedu, cvrnknul u Brna jen tak abych do Blavy dojel a pak plná až by to zahrkalo lol

Kuwa vy se máte :feve::feve::feve:

ja chci taky fica lol

• Autor

my vam ho posleme ! lol

post-27-1215154439_thumb.jpg

16,90 :palec2: ... no tak bych si představoval cenu v Blavě na D2 u OMV a Slovnaftu, to bych pak až pojedu, cvrnknul u Brna jen tak abych do Blavy dojel a pak plná až by to zahrkalo lol

aktualne info pre teba, vcera na D2

slovnaft 22 Sk

OMV 19.50 Sk

takze OMV uz predbehli slovnaft aj ked isli dole len o 2.50 a mali ist 4 co ma troska mrzi, no po natankovani som zistil ze som usetril priblizne 100 Sk :palec2:

dnes na mojej trase uz mali vsetci aj slovnaft aj sukromnici lacnejsie o 5 korun oproti starym cenam takze ideme od 16,90 do 18,40 a hura setrit koruny. :palec2:

aktualne info pre teba, vcera na D2

slovnaft 22 Sk

OMV 19.50 Sk

takze OMV uz predbehli slovnaft aj ked isli dole len o 2.50 a mali ist 4 co ma troska mrzi, no po natankovani som zistil ze som usetril priblizne 100 Sk :palec2:

díky díky za info :palec2: , za 14 dní budu potřebovat aktualizaci ;) , tak doufám že mi poreferuješ stejně dobře jako teď ;)

Hoši slevňujte, ráno vyrážím tak ať to máte co nejlevnější :p:p:p:p

Jsem rád, že alespoň jednou za čas dojde v branži LPG k nějaké změně,

teda myslím k lepšímu, jinak na nás všichni ser... .

Tohle je malá revoluce, v německu to před pár roky rozběhlo novou éru LPG.

Asi naplánuju dovolenou na slovensku, nejspíš až za Košice, když už je ta cena

taká pekná :palec2: (nejspíš ale nějaké Tatry lol )

vcera som bol v malackach a slovnaft je na prijemnych 17 stupnov celzia lol

taka cena az mi mraz presiel po chrbte :palec2::prc:

a je to daleko od sjezdu z dálnice a jak je tam otevřeno? Pamatuji, ještě když jsem měl Formana na plyn, že jedna čerpačka LPG s benzínkou byla hned u sjezdu z dálnice na Malacky

Upraveno od Malta

ta pumpa je hned za zjazdom z dialnice na malacky, ale ze do tyzdna by mali mat vsetky pumpy na slovnafte o 5 Sk menej, co znamena, ze by mal by vsade za 17 Sk :palec2:

no uvidíme, cestou na dovču potřebuju dostat good cenu u OMV. Pokud ne a bylo by tam ráno otevřeno, vezmu v Malackách.

Zdar Malta , tu máš link na " Natankuj.sk" kde máš všetky čerpačky LPG na Slovensku aj s mapami. Môžeš si kludne naplánovať celú trasu aj s čerpaním za naj cenu. Príjemnú dovolenku a málo zrážiek s blbmi. " http://www.natankuj.sk "

tak si myslím že je to vyřešené, otvírají již v 6:00 a to já budu buď vyjíždět, nebo budu max.1hod na cestě (což bude tak někde na půli cestě mezi Brnem a Břeclaví), takže pokud opravdu OMV neudělá nějakou good cenu, zastavuji v Malackách :palec2:

tak Maticka

na OMV na einsteinovej smer na pristavny most je za 17 Sk

predpokladam, ze uz bude asi na kazdej taka cena

no díval jsem se na natankuj.sk a OMV na Lamači na D2 směr BA je pořád 22,-SK. Takže pokud na této benzínce nebude 17, tak zastavuji v Malackách. Nebudu bloudit někde po Blavě a hledat ;) .

alebo to z holomoca suchni cez hradiste do trencina a tu natankujes lacno :p a mozes sa u mna zastavit na jeden nech sa ti lepsie karuje do dalekuj zeme :palec2:

a kurna sak ja som vtedy tiez na urlaube.

cez holomóc by to byla zajížďka, ale jinak dík za pozvání ;)

• 5 týdnů později...

tak jsem kluci dával dohromady účtenky za plyn z mé inspekční ;) cesty do BG, postupně jak mi chodili výpisy za platby kartou a tady je taková sumarizace cen po cestě:

Slovensko (bezkonkurenčně nejlevnější díky zrušené spotřební dani) - litr vycházel v závislosti na aktuálním kurzu na 13,60-13,66 Kč :palec2:

Maďarsko bez tankování

Srbsko - díky pohybu kurzu byl rozptyl od 16,80 do 17,40 Kč za litr <_<

Bulharsko - přepočet přes Euro 15,20 Kč za litr tedy přibližně jak u nás

Upraveno od Malta

ještě přikládám leták (co jsme dostali na některé mítnici v Srbsku) se sítí čerpaček EuroLuxPetrol v srbsku, pokud byste někdo zavítal do těch končin ;) , na všech mají LPG :palec2:

post-3505-1218091375_thumb.jpg

Na těch jsem několikrát bral-dobrej plyn, ochotná obsluha, stojan mezi ostatníma a né jak u nás 300 m od benzinky :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.