Prosinec 13, 200717 r no AGW je Brněnská firma čo robí prerábky na LPG a vlastní dve čerpacie stanice, jednu v Brně-Líšni a druhou na dialnici Brno-Vyškov u motorestu Rohlenka.Jinak já beru v Lipůvce u Brna u JETky, ale nemám tak nějak vyhraněnou značku. Tady beru že to mám po cestě do práce ok dik, ja by som teda aspom z mojej skusenosti mohol plyn na slovensku odporucit skor z OMV alebo Jurki jurki ma dobre ceny a aj plyn sa mi pozdava, slovnaft by som nebral i ked je samozrejme, ze to moze byt individualne a kazda cerpacka moze byt ina
Prosinec 13, 200717 r ok dik, ja by som teda aspom z mojej skusenosti mohol plyn na slovensku odporucit skor z OMV alebo Jurkijurki ma dobre ceny a aj plyn sa mi pozdava, slovnaft by som nebral i ked je samozrejme, ze to moze byt individualne a kazda cerpacka moze byt ina na druhou stranu, pokud jsi někde, kde to neznáš, potřebuješ natankovat a narazíš zrovna např. na Slovnaft, tak tam asi vezmu, protože nemohu vědět zda bude na trase ještě nějaká další poblíž.
Prosinec 13, 200717 r na druhou stranu, pokud jsi někde, kde to neznáš, potřebuješ natankovat a narazíš zrovna např. na Slovnaft, tak tam asi vezmu, protože nemohu vědět zda bude na trase ještě nějaká další poblíž. to je fakt, ved nie vsade je rovnaky a spravil by som to aj ja podobne ako ty a co v zahranici? tam je to ako s plynom?
Prosinec 13, 200717 r to je fakt, ved nie vsade je rovnaky a spravil by som to aj ja podobne ako tya co v zahranici? tam je to ako s plynom? no v Maďarsku jsem bral akorát když jsem byl letos v únoru v Harkány v lázních s manželkou na prodloužený víkend, ale to jenom proto že je to až na jihu Maďarska cca 15 km od Chorvatských hranic, takže tam jsem dojel na plnou z Blavy a ještě jsem něco málo pojezdil do Pécse a po okolí ale nazpět už bych nedojel, tak jsem tam musel nabrat. Ale je tam drahý, u nás v tu dobu bylo nějakých 13,80 a tam jsem to bral v přepočtu 18,70, nebo tak nějak. Jinak v létě do BG, jsme přefrčeli HU bez zastavení, doplnil jsem do plna v Blavě u zmiňované OMV a další doplnění bylo až v Srbské Subotici, první větší město za hranicemi s Maďarskem (cca 20km). Jinak Srbsko s plynem no problem, sever malinko slabší ale blíž k Bělehradu na dálnici, co 20-30km u každé velké benzinky. Jinak v BG LPG na každém rohu, ale brát jen u velkých čerpaček Robin Oil apod.
Prosinec 13, 200717 r to Robko: jinak nějaké postřehy tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...27528&st=25 nevím už co všechno jsem tam psal, ale kdyby jsi měl chvilku můžeš mrknout tam
Prosinec 14, 200717 r no jinak u Shelky ve Staráku mají i LPG ale to zas nezajímá tebe co LPG maj i na AGIPce u hypernovy v Kunovicich
Prosinec 14, 200717 r LPG maj i na AGIPce u hypernovy v Kunovicich jojo, jak podjedeš železniční viadukt směrem od UH, jojo znám Upraveno Prosinec 14, 200717 r od Malta
Prosinec 17, 200717 r Ja som donedávna bral za krásnych 18,50 Sk. Ale teraz sa musím uspokojiť za 21,50. Kurnik ževraj museli zdražiť, lebo im stúpli náklady! Blbosť!!!
Prosinec 17, 200717 r tohle už není ani legrace, zkoušejí co vydržíme, u nás všici kolem 16 Kč, nedávno 14,50 a přitom cena benzinu jde lehounce dolů, kurňa vy na slovači musíte mít výplaty při těchto cenách plynu jinak nevím kde na to berete
Prosinec 18, 200717 r jojo, jak podjedeš železniční viadukt směrem od UH, jojo znám a hezke slešny tam majii:)
Prosinec 18, 200717 r a hezke slešny tam majii:) tak to už nemohu posloužit, páč už jsem tam stráááášně dlouho nebral, mají tam draho na můj vkus. Raději si vždy vezmu v Lipůvce za 15,50, než jedeme k manželčiným rodičům do Popovic (původně jsme jezdili ale do UH)
Prosinec 21, 200717 r A co plyn, neprodávají??? kua asi som este spal sorry nevsimol som si pardooon Upraveno Prosinec 21, 200717 r od misom
Prosinec 27, 200717 r skusim si spomenut na ceny kadial sa vozim trencin 21,4 turna 22,90 banovce prievidza 21,80 handlova 21,30 da sa 20,80 kremnica 21,90 turc teplice 21,50 ak chcete znacky alebo ceny na trase co som neuviedol tak dodam.
Leden 4, 200817 r Zdar plynaři. Mám Elpingaz ve fábii v kombu a jsem naprosto happy . Mám to necelé 2 roky, najeto cca 45 tis bez větších problému. Absolvoval jsem už 2x dovolenou v chorvatsku a při ujetí cca 2200 km během dovolené jen 300 km na benzín. V chorvatsku je LPG zhruba o 2 Kč levnější než u nás, letos v létě byl nějakých 14,- Kč.Vždy natankuju na poslední benzince v ČR a pak se dá až v chorvatsku v okolí Zagrebu a pak už to jde cca po každých 100 km( skoro každá benzina INA a sem tam i OMV). Při celkem rozumné cestě po Rakouských dálnicích a zácpě ve Slovinsku se dá celkem v poho dojet až do Chorvatska.
Leden 5, 200817 r Zdar plynaři. Mám Elpingaz ve fábii v kombu a jsem naprosto happy . Mám to necelé 2 roky, najeto cca 45 tis bez větších problému. Absolvoval jsem už 2x dovolenou v chorvatsku a při ujetí cca 2200 km během dovolené jen 300 km na benzín. V chorvatsku je LPG zhruba o 2 Kč levnější než u nás, letos v létě byl nějakých 14,- Kč.Vždy natankuju na poslední benzince v ČR a pak se dá až v chorvatsku v okolí Zagrebu a pak už to jde cca po každých 100 km( skoro každá benzina INA a sem tam i OMV). Při celkem rozumné cestě po Rakouských dálnicích a zácpě ve Slovinsku se dá celkem v poho dojet až do Chorvatska. jojo, když to neženu na rak.dálnici, tak bez problému beru až v Karlovaci
Leden 19, 200817 r byl jsem překvapen, když jsem dnes v Kunovicích u Hypernovy viděl cenu 15,30 Kč, to je good cena
Leden 19, 200817 r Tak u nás právě opačně, poslední čerpačka ve městě šla z 15,90 (nejlevnější zde) na 16,50Kč l
Leden 28, 200817 r tie ceny v cechach mate super ja som teraz cez vikend tankoval najdrahsi plyn aky som bral nie len ze cena sa vysplhala az na 23.50 za liter ale ten plyn stal naozaj za presiel som na ten plyn mizive kilometre a spotreba sa mi pri tejto nadrzi vysplhala az na 11.26 Sk/l neviem ake mate vy skusenosti s tankovanim na odpocivadle na D1 triblavina za bratislavou smerom na senec a zilinu, ale ja som tam bral naposledy
Leden 28, 200817 r tie ceny v cechach mate super ja som teraz cez vikend tankoval najdrahsi plyn aky som bral nie len ze cena sa vysplhala az na 23.50 za liter ale ten plyn stal naozaj za presiel som na ten plyn mizive kilometre a spotreba sa mi pri tejto nadrzi vysplhala az na 11.26 Sk/l neviem ake mate vy skusenosti s tankovanim na odpocivadle na D1 triblavina za bratislavou smerom na senec a zilinu, ale ja som tam bral naposledy Dnes ráno LPG pumpa 15,20. Paráda
Leden 28, 200817 r v Uničově? Čerpačka je mezi Uničov a Šternberkem v evesnici Rybníček, plyn je vynikající a cena ještě lepší.
Leden 28, 200817 r no vidíš, to je potřeba říci, páč kdyby někdo zavítal na severní Moravu, tak ať ví kde může levně dobře nabrat
Leden 28, 200817 r Dnes ráno LPG pumpa 15,20. Paráda tak to ano, to je dobra cena a ked je aj plyn dobry tak super ja inak tankujem tak za 20.80 to je dobra cena v bratislave
Leden 28, 200817 r Ale na Olomoucku je LPG celkem vpoho, na Shellce v Olmiku mají za 16,10, a v okolí Olomouce je to kolem 16,- Kč. Dokonce Jetka na dálnici u Vyškova měla minulý týden 15,60. .Ty bereš kde?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.