Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no AGW je Brněnská firma čo robí prerábky na LPG a vlastní dve čerpacie stanice, jednu v Brně-Líšni a druhou na dialnici Brno-Vyškov u motorestu Rohlenka.

Jinak já beru v Lipůvce u Brna u JETky, ale nemám tak nějak vyhraněnou značku. Tady beru že to mám po cestě do práce

ok dik, ja by som teda aspom z mojej skusenosti mohol plyn na slovensku odporucit skor z OMV alebo Jurki

jurki ma dobre ceny a aj plyn sa mi pozdava, slovnaft by som nebral

i ked je samozrejme, ze to moze byt individualne a kazda cerpacka moze byt ina :)

ok dik, ja by som teda aspom z mojej skusenosti mohol plyn na slovensku odporucit skor z OMV alebo Jurki

jurki ma dobre ceny a aj plyn sa mi pozdava, slovnaft by som nebral

i ked je samozrejme, ze to moze byt individualne a kazda cerpacka moze byt ina :)

na druhou stranu, pokud jsi někde, kde to neznáš, potřebuješ natankovat a narazíš zrovna např. na Slovnaft, tak tam asi vezmu, protože nemohu vědět zda bude na trase ještě nějaká další poblíž.

na druhou stranu, pokud jsi někde, kde to neznáš, potřebuješ natankovat a narazíš zrovna např. na Slovnaft, tak tam asi vezmu, protože nemohu vědět zda bude na trase ještě nějaká další poblíž.

to je fakt, ved nie vsade je rovnaky a spravil by som to aj ja podobne ako ty

a co v zahranici? tam je to ako s plynom?

Neví jestli i LPG, ale Shellka na Starém městě má obecně dobré ceny :palec2:

to je fakt, ved nie vsade je rovnaky a spravil by som to aj ja podobne ako ty

a co v zahranici? tam je to ako s plynom?

no v Maďarsku jsem bral akorát když jsem byl letos v únoru v Harkány v lázních s manželkou na prodloužený víkend, ale to jenom proto že je to až na jihu Maďarska cca 15 km od Chorvatských hranic, takže tam jsem dojel na plnou z Blavy a ještě jsem něco málo pojezdil do Pécse a po okolí ale nazpět už bych nedojel, tak jsem tam musel nabrat. Ale je tam drahý, u nás v tu dobu bylo nějakých 13,80 a tam jsem to bral v přepočtu 18,70, nebo tak nějak. Jinak v létě do BG, jsme přefrčeli HU bez zastavení, doplnil jsem do plna v Blavě u zmiňované OMV a další doplnění bylo až v Srbské Subotici, první větší město za hranicemi s Maďarskem (cca 20km). Jinak Srbsko s plynem no problem, sever malinko slabší ale blíž k Bělehradu na dálnici, co 20-30km u každé velké benzinky. Jinak v BG LPG na každém rohu, ale brát jen u velkých čerpaček Robin Oil apod.

no jinak u Shelky ve Staráku mají i LPG ale to zas nezajímá tebe co ;)

LPG maj i na AGIPce u hypernovy v Kunovicich ;)

LPG maj i na AGIPce u hypernovy v Kunovicich ;)

jojo, jak podjedeš železniční viadukt směrem od UH, jojo znám ;)

Upraveno od Malta

Ja som donedávna bral za krásnych 18,50 Sk. Ale teraz sa musím uspokojiť za 21,50. Kurnik ževraj museli zdražiť, lebo im stúpli náklady! Blbosť!!!

tohle už není ani legrace, zkoušejí co vydržíme, u nás všici kolem 16 Kč, nedávno 14,50

a přitom cena benzinu jde lehounce dolů, kurňa vy na slovači musíte mít výplaty při těchto

cenách plynu jinak nevím kde na to berete :)

jojo, jak podjedeš železniční viadukt směrem od UH, jojo znám ;)

a hezke slešny tam majii:)

a hezke slešny tam majii:)

tak to už nemohu posloužit, páč už jsem tam stráááášně dlouho nebral, mají tam draho na můj vkus. Raději si vždy vezmu v Lipůvce za 15,50, než jedeme k manželčiným rodičům do Popovic (původně jsme jezdili ale do UH)

A co plyn, neprodávají??? ;)

kua asi som este spal :kol-123: sorry nevsimol som si pardooon :w00t1:

Upraveno od misom

skusim si spomenut na ceny kadial sa vozim

trencin 21,4

turna 22,90

banovce

prievidza 21,80

handlova 21,30 da sa 20,80

kremnica 21,90

turc teplice 21,50

ak chcete znacky alebo ceny na trase co som neuviedol tak dodam.

• 2 týdny později...

Zdar plynaři. Mám Elpingaz ve fábii v kombu a jsem naprosto happy lol . Mám to necelé 2 roky, najeto cca 45 tis bez větších problému. Absolvoval jsem už 2x dovolenou v chorvatsku a při ujetí cca 2200 km během dovolené jen 300 km na benzín. V chorvatsku je LPG zhruba o 2 Kč levnější než u nás, letos v létě byl nějakých 14,- Kč.Vždy natankuju na poslední benzince v ČR a pak se dá až v chorvatsku v okolí Zagrebu a pak už to jde cca po každých 100 km( skoro každá benzina INA a sem tam i OMV). Při celkem rozumné cestě po Rakouských dálnicích a zácpě ve Slovinsku se dá celkem v poho dojet až do Chorvatska.

Zdar plynaři. Mám Elpingaz ve fábii v kombu a jsem naprosto happy lol . Mám to necelé 2 roky, najeto cca 45 tis bez větších problému. Absolvoval jsem už 2x dovolenou v chorvatsku a při ujetí cca 2200 km během dovolené jen 300 km na benzín. V chorvatsku je LPG zhruba o 2 Kč levnější než u nás, letos v létě byl nějakých 14,- Kč.Vždy natankuju na poslední benzince v ČR a pak se dá až v chorvatsku v okolí Zagrebu a pak už to jde cca po každých 100 km( skoro každá benzina INA a sem tam i OMV). Při celkem rozumné cestě po Rakouských dálnicích a zácpě ve Slovinsku se dá celkem v poho dojet až do Chorvatska.

jojo, když to neženu na rak.dálnici, tak bez problému beru až v Karlovaci lol

• 2 týdny později...

byl jsem překvapen, když jsem dnes v Kunovicích u Hypernovy viděl cenu 15,30 Kč, to je good cena :palec2:

Tak u nás právě opačně, poslední čerpačka ve městě šla z 15,90 (nejlevnější zde) na 16,50Kč l :wacko:

• 2 týdny později...

tie ceny v cechach mate super :palec2:

ja som teraz cez vikend tankoval najdrahsi plyn aky som bral

nie len ze cena sa vysplhala az na 23.50 za liter ale ten plyn stal naozaj za 078.gif

presiel som na ten plyn mizive kilometre a spotreba sa mi pri tejto nadrzi vysplhala az na 11.26 Sk/l

neviem ake mate vy skusenosti s tankovanim na odpocivadle na D1 triblavina za bratislavou smerom na senec a zilinu, ale ja som tam bral naposledy

tie ceny v cechach mate super :palec2:

ja som teraz cez vikend tankoval najdrahsi plyn aky som bral

nie len ze cena sa vysplhala az na 23.50 za liter ale ten plyn stal naozaj za 078.gif

presiel som na ten plyn mizive kilometre a spotreba sa mi pri tejto nadrzi vysplhala az na 11.26 Sk/l

neviem ake mate vy skusenosti s tankovanim na odpocivadle na D1 triblavina za bratislavou smerom na senec a zilinu, ale ja som tam bral naposledy

Dnes ráno LPG pumpa 15,20. :p Paráda

v Uničově?

Čerpačka je mezi Uničov a Šternberkem v evesnici Rybníček, plyn je vynikající a cena ještě lepší. lol

no vidíš, to je potřeba říci, páč kdyby někdo zavítal na severní Moravu, tak ať ví kde může levně dobře nabrat ;)

Dnes ráno LPG pumpa 15,20. :p Paráda

tak to ano, to je dobra cena a ked je aj plyn dobry tak super :palec2:

ja inak tankujem tak za 20.80 to je dobra cena v bratislave :)

Ale na Olomoucku je LPG celkem vpoho, na Shellce v Olmiku mají za 16,10, a v okolí Olomouce je to kolem 16,- Kč. Dokonce Jetka na dálnici u Vyškova měla minulý týden 15,60. lol .Ty bereš kde?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.