Prosinec 6, 201014 r no tak nějak doufám, že když už nasadili takovou cenu, že to bude konečná na celou zimu.
Prosinec 6, 201014 r Tak v trencine tankujeme za 0,50 evri da sa este na lukojle za 0,49 ale to je to iste vzladom na kvalitu. radsej flaga ako lukoil. ale mesta ako banovce prievidza kremnica uz funguju 0,53 az 0,55 a to je slovnaft aj lukoil aj omw a tak isto aj sukromnici no nevadi hlavne ze sme zdravi a nasa vlada docasne stabilna kuva.
Prosinec 6, 201014 r tak jedu z hokny a čučím Lukoil Lipůvka už má také čerstvých 15,30. Ta malá čerpačka naproti stále 14,90, ale čítám že zítra už budou na "kartelových" 15,30 Kč.
Prosinec 6, 201014 r Tak dnes jsem byl na Shellce ve Frýdku Místku a "zatim" přijemnych 14.90.Otazkou je jak dlouho. Upraveno Prosinec 6, 201014 r od bitttpower
Prosinec 7, 201014 r No to spis jak dlouho vydrzi tech 15,30...hadam tak tyden no tak ráno jedu do hokny, Lukoil má již avízovaných 15,30 a konkurence naproti ještě 14,90. Jedu večer domů a čučím konkurence to vzala hopem a hópla rovnou na 16,30
Prosinec 8, 201014 r Kua, vcera jsem chtel brat a zazil jsem sok: Benzina v Brne u ZOO 17.40 ... za ty prachy jsem to nevzal Dnes rano - Kurim HunsGas - 16.90; Sportovni (ci jak se to tam jmenuje) - u Hyundae - 14.90 (ale kdo vi jestli je to pravda) Je videt, ze je toho zdrazovani vsichni chytli. A pritom N95 se skoro nepohnul. - Treba v te Kurimi byl za 30.90 a nyni je 31.90. Tak sakra proc zdrazili LPG o 2 Kc? Upraveno Prosinec 8, 201014 r od ekimcz
Prosinec 8, 201014 r Panove, uz si pripadam jako posel spatnych zprav....dneska Benzina opet zdrazila. 17,90Kc ! Nechutne Upraveno Prosinec 8, 201014 r od headquest
Prosinec 8, 201014 r Panove, uz si pripadam jako posel spatnych zprav....dneska Benzina opet zdrazila. 17,90Kc ! Nechutne No tak to ti fakt děkuju, že na tom nejsme nejhůř. pro Malta..... no kde asi? v tom největším zasraném kraji, nejdražší benzín, nejdražší nafta, nejdražší LPG, nejmenší mzdy....hochu když si to propočítáš tak ti musí vyjít jediná lokalita Uherské Hradiště - Hodonín, a víc se neptej, nebo mě rozpláčeš.... Jinak mám jednu velmi dobrou zprávu....není to 17,40kč ale 17,30kč Včera jsem dodělával jedobodovou Feliciu a ke konci šichty přemýšlel, jestli mu to pujdu nafoukat za 15,30 nebo za 17,30 Taková já su kunda A hádejte co vyhrálo Upraveno Prosinec 8, 201014 r od PauLofWoCC
Prosinec 8, 201014 r no UH na tom zas tak zle není, ale blíž k tomu Hodonínu, tomu už věřím. Jestli si to dobře pamatuji a neplete se mi to s někým jiným tak je to Paule VnM. Je tak? Jinak dnes jedu domů a ranních 15,30 na Lukoilu v Lipůvce vzalo za své a už jsou také na "kartelových" 16,30 jak to má čerpačka naproti nim. Upraveno Prosinec 8, 201014 r od Malta
Prosinec 8, 201014 r Cau kluci, je to k placi ty ceny... Dneska jsem byl na vylete v Ml. Boleslavi, takze se mohu podelit o cerstve zkusenosti s cenami "napric" republikou. Zacinal jsem na Lipuvce, kde jsem byl asi prvni, kdo tankoval za 16,30 Kc, protoze na stojanu byla jeste cena 15,30 a pani me na to upozornovala. Dale jsem jel pres Brno po D1, kde cena od 15.90 (tam jeste nestihli podrazit) az po 17,90.... Cestou zpet jsem koukal kolem cest (jel jsem pres Hradec Kralove, Svitavy... a tam se cena drzela cca 17,10 - 17,80, vyjmecne bylo neco pod 16 korun. Nakonec jsem natankoval v Letovicich za sympatickych 14,90 Kc. Tak snad jsem neudelal chybu a plyn nebude zlobit :-)
Prosinec 8, 201014 r VnM nevím-mívávali 15,40kč - sem tam sem tam bral dycky za 200kč, ale ty budou mít teď pravděpodobně uplně stejnou cenu o 2 kč....17,40kč, zitra se tam mrknu. Jinak sem se nasral...měnil sem filtr plynné fáze....já blb po 17 tisKM, a to ste neviděli toho bordela a hajzlu co tam bylo..snad nějaké blato nebo rez nebo co......takže jsem se zařekl, že beru odteď pouze v práci - a chcu vidět co tam bude. Samozřejmě se neubráním tomu, že musím vzít i jinde....např, cesta do Prahy Nikde sem nebral podezdřele levný plyn...vše jsem bral buď u nás Flagu, nebo ve VnM, ale vše nad 15kč, a jednu plnou nádrž kdysi v Praze Vitogaz, ale bordel to byl řádnej.
Prosinec 8, 201014 r no já jak měl teď zas v nedělu rozdělané Valteky, tak jsem tam taky našel zatečený takový olejíček, nebo skoro až řídký med bych řekl ... se pak nedivím, že když to stojí přes noc někde v -15°C, že se to pak nemůže rozhýbat když to má přepnout na plyn ... takže si dokáži představit jak mohl vypadat ten tvůj filtr. Takže ve Veselí tedy nebýváš? Sorry za off topic Upraveno Prosinec 8, 201014 r od Malta
Prosinec 8, 201014 r Z veselí to mám hodinu pěšky dom, když mě ujede noční vlak Ale ty si to pleteš....ten tvůj olejíček je to, co se přidává do propan-butanu jako zápach...jako smrad.....merkaptan tuším....to je látka, která se ráda vysráží, nebo kondenzuje v reduktorech, případně se dostane do filtru plynné fáze....když je chlad, je to spíš nepodařená vazelína....když je teplo 50°C je to olejíček. Ale to, co sem tam měl já....nebyla ani vazelína, ani olejíček.......to bylo.....víš co já ti udělám fotku a je to....prostě nějaké blato nebo co.
Prosinec 8, 201014 r Kuwaaaaaaaaaaa Frýdek Místek během jednoho dne všichni nahodili 15.90kč :angry: Na to tady já jezdím už 3/4 roku
Prosinec 9, 201014 r Ahoj,ja tankuji u robin oil v Bělé p.Bezdězem za 13,90 dodavatel vitogas ,jinak v okolí mají zatím kolem 15,50.Co si myslíte o vitogas,auto jezdí dobře mam fabii combi1.2 htp 47kw r.v.2003 sistém brc dělal mi to karel.lpg.
Prosinec 9, 201014 r no pokud ti auto jezdí bez problému tak to neřeš. Jinak Bělá pod B. a Karel to je sakra štreka od sebe
Prosinec 9, 201014 r No to je,ale dal jsem na radu ,že brc bude bez problémů a na Vysočinu jezdím k našim. Tady(na liberecku) mi nabízeli stag,lovtec nebo tartarini. Upraveno Prosinec 9, 201014 r od trc
Prosinec 9, 201014 r tak dneska si to zase svistim domu z prace, mrknu cvicne v Kurimi na cedulu s cenou LPG, a zasnu... vcera rano 16.90 dnes vecer 17.40 (ne neni to cas, kdy jsem tama jel) je to cena... Od zacatku tydne se dostat z 14.90 na 17.40... tomu rikam vyvar. A at me nekdo rika, ze celou tu obrovytanskou cisternu od zacatku tydne vytocil Rozumim zakladnimu cili kazdeho podnikani, coz je vydelek a zisk, ale toto je sila
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.