Leden 28, 200817 r vykajte mi, please !!oslovujte ma : vasa eminencia ! no uz je to tu, budeme ta musiet aj korunovat a ked prides na zraz tak ti budeme bozkavat prsten?
Leden 28, 200817 r Autor no uz je to tu, budeme ta musiet aj korunovat a ked prides na zraz tak ti budeme bozkavat prsten? ...nielen prsten !!! lol lol
Leden 29, 200817 r Ahojmprepac z eotravujem somarinou ale neviem ako si mam dat fotku ak ako to maju skoro vsetci
Leden 29, 200817 r Autor Ahojmprepac z eotravujem somarinou ale neviem ako si mam dat fotku ak ako to maju skoro vsetci hore klikni "Moje nastaveni", potom "Avatar". avatar = obrazok, ikonka pre uzivatela Tvůj avatar nesmí být větší než 150 pixelů x 150 pixelů. Avatary, které nahráváš, nesmí být větší než 50 KB. Následující typy souborů jsou povoleny: gif,jpeg,jpg,swf,png
Leden 29, 200817 r To by byl mazec tohle předělat na LPG, to by asi pumpař nerozdejchal no já myslím že už by to těžce rozdýchávali ve firmě na přestavbu
Leden 29, 200817 r no já myslím že už by to těžce rozdýchávali ve firmě na přestavbu já si myslím že by to poláci nějak vyšpekulovali.
Leden 29, 200817 r no já myslím že už by to těžce rozdýchávali ve firmě na přestavbu ...jen, aby se s tím nějaký mechoš nejel projet a nerozsekal to dřív, než to předá majiteli
Leden 29, 200817 r ...jen, aby se s tím nějaký mechoš nejel projet a nerozsekal to dřív, než to předá majiteli a pak se ti budou snažit nakecat že už to bylo, to znám. Zasranej tapecírunk od špinavejch ruk a dokud jsem nedržel toho mechanika pod krkem , tak to nepřiznal. Pak jeli a vyměňovali jak fretky.
Leden 30, 200817 r a pak se ti budou snažit nakecat že už to bylo, to znám. Zasranej tapecírunk od špinavejch ruk a dokud jsem nedržel toho mechanika pod krkem , tak to nepřiznal. Pak jeli a vyměňovali jak fretky. Kamarád takhle v nejmenovaném lpg servise v Brně držel mechoše pod krkem a sliboval mu, že jestli si ještě jednou to prase mechošský v těch zajebanejch montérkách sedne do jeho auta bez toho, že by si pod sebe hodil nějakou hadru nebo ještě lépe igelit, jak se to dělá ve slušnějších servisech, tak že jej narve pod auto a párkrát přejede tam a zpět.... Udělal jim tam kamarád pěknej vítr Hodinové sazby mají některý lpg servisy jak u BMW, ale chování řeznickýho psa...
Leden 30, 200817 r Kamarád takhle v nejmenovaném lpg servise v Brně držel mechoše pod krkem a sliboval mu, že jestli si ještě jednou to prase mechošský v těch zajebanejch montérkách sedne do jeho auta bez toho, že by si pod sebe hodil nějakou hadru nebo ještě lépe igelit, jak se to dělá ve slušnějších servisech, tak že jej narve pod auto a párkrát přejede tam a zpět.... Udělal jim tam kamarád pěknej vítr Hodinové sazby mají některý lpg servisy jak u BMW, ale chování řeznickýho psa... jj ale už jsem si všiml i ve značkovým, že když tam nepřijedeš s novou oktou nebo jim z toho nekouká opravav tak za 20 tisíc tak je ve všem problém a do ničeho se jim nechce.
Leden 30, 200817 r jj ale už jsem si všiml i ve značkovým, že když tam nepřijedeš s novou oktou nebo jim z toho nekouká opravav tak za 20 tisíc tak je ve všem problém a do ničeho se jim nechce. Mňo tady šlo to, že je základní slušností a v každém značkovém servisu běžná praktika i u toho nejošuntělějšího auta, že něž ti do něj mechoš v montérkách sedne, tak si hodí přes sedačku igelit, aby ti ji neumazal. Dokonce v poslední době zažívám, že dokonce přejímací technik omotává igelitem i volant a řadící páku, aby si zákazník náhodou nemohl stěžovat, že mu tam mechoš něco ušpinil, když s autem popojížděl na dílnu nebo jel na zkušební jízdu No a kamaráda jen děsně popudilo, že v lpg servise, kde si mimochodem za hodinovou sazbu účtují víc než u značkového servisu škodovky, mu do auta vleze ten nejzajebanější mechoš bez toho, že by si pod sebe něco dal a je to podle něj zřejmě vše ok A to si pak kamarád nenechal líbit, protože 1) nechce mít zašpiněná sedadla a 2) nechce být zašpiněný sám. Takový přístup mechanika je "trochu" v kontrastu s cenami lpg servisu, který ze sebe dělá hogo fogo a chce peníze pomalu jak v autosalonu BMW a přitom se mechanici chovají jako obyčejní buranští barbaři
Leden 30, 200817 r Mňo tady šlo to, že je základní slušností a v každém značkovém servisu běžná praktika i u toho nejošuntělějšího auta, že něž ti do něj mechoš v montérkách sedne, tak si hodí přes sedačku igelit, aby ti ji neumazal. Dokonce v poslední době zažívám, že dokonce přejímací technik omotává igelitem i volant a řadící páku, aby si zákazník náhodou nemohl stěžovat, že mu tam mechoš něco ušpinil, když s autem popojížděl na dílnu nebo jel na zkušební jízdu No a kamaráda jen děsně popudilo, že v lpg servise, kde si mimochodem za hodinovou sazbu účtují víc než u značkového servisu škodovky, mu do auta vleze ten nejzajebanější mechoš bez toho, že by si pod sebe něco dal a je to podle něj zřejmě vše ok A to si pak kamarád nenechal líbit, protože 1) nechce mít zašpiněná sedadla a 2) nechce být zašpiněný sám. Takový přístup mechanika je "trochu" v kontrastu s cenami lpg servisu, který ze sebe dělá hogo fogo a chce peníze pomalu jak v autosalonu BMW a přitom se mechanici chovají jako obyčejní buranští barbaři jj já to pochopil ale začínají mě štvát i ve značkových servisech
Leden 30, 200817 r jj já to pochopil ale začínají mě štvát i ve značkových servisech Nj, ani značkový servis není zárukou, že vše bude, jak má být. Vždy je to o lidech Někdy se nestačím divit, co je možné i ve značkových servisech, jak někteří píší...: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=30618
Leden 30, 200817 r Nj, ani značkový servis není zárukou, že vše bude, jak má být. Vždy je to o lidech Někdy se nestačím divit, co je možné i ve značkových servisech, jak někteří píší...: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=30618 a to si účtujou pořádný prachy
Leden 30, 200817 r a to si účtujou pořádný prachy presne tieto veci ma vedu k tomu, ze si radsej opravim doma co sa da a radsej si zavolam niekoho kto sa tomu rozumie a nieco sa naucim, skusenosti co som sa docital tu na fore, ma presvedcili, ze v servise toho moc nespravia a slusnych servisov ubuda
Leden 30, 200817 r presne tieto veci ma vedu k tomu, ze si radsej opravim doma co sa da a radsej si zavolam niekoho kto sa tomu rozumie a nieco sa naucim, skusenosti co som sa docital tu na fore, ma presvedcili, ze v servise toho moc nespravia a slusnych servisov ubuda pokud tam nemáš známého tak tě oškubou a pořádně nic neudělají
Leden 30, 200817 r presne tieto veci ma vedu k tomu, ze si radsej opravim doma co sa da a radsej si zavolam niekoho kto sa tomu rozumie a nieco sa naucim, skusenosti co som sa docital tu na fore, ma presvedcili, ze v servise toho moc nespravia a slusnych servisov ubuda ..ale nevěš hlavu, stále ještě naštěstí jsou i slušné servisy A zase vešechno dělat na koleně také nejde, nemluvě o záruce, o kterou většina lidí přijít nechce, což je také asi hlavní důvod proč značkové servisy spousta lidí navštěvuje, ikdyž k jejich práci má někdy výhrady... Upraveno Leden 30, 200817 r od Wassermann
Leden 30, 200817 r ..ale nevěš hlavu, stále ještě naštěstí jsou i slušné servisy A zase vešechno dělat na koleně také nejde, nemluvě o záruce, o kterou většina lidí přijít nechce, což je také asi hlavní důvod proč značkové servisy spousta lidí navštěvuje, ikdyž k jejich práci má někdy výhrady... já už jsem to po 5 letech provozu Fábie odpískal a razítka už neřeším.
Leden 30, 200817 r pokud tam nemáš známého tak tě oškubou a pořádně nic neudělají to ja viem moj mozno buduci svokor (tchan) robil cely zivot v servise mechanika a porozpraval veru dobre prihody ked uz musim ist do servisu tak idem tam kde mi poradi on, kde ma znameho, ale inak co potrebujem spravime spolu, ja sa priucim a jeho to stale bavi a kedze sme v LPG tak aby sa to toho tikalo tak aj LPG montoval a ked nieco blbne zozenie kabel a prestavi co potrebujem, mam slusny servis skoro doma ale vsetko sa neda spravit to mate pravdu
Leden 30, 200817 r to ja viem moj mozno buduci svokor (tchan) robil cely zivot v servise mechanika a porozpraval veru dobre prihody ked uz musim ist do servisu tak idem tam kde mi poradi on, kde ma znameho, ale inak co potrebujem spravime spolu, ja sa priucim a jeho to stale bavi a kedze sme v LPG tak aby sa to toho tikalo tak aj LPG montoval a ked nieco blbne zozenie kabel a prestavi co potrebujem, mam slusny servis skoro doma ale vsetko sa neda spravit to mate pravdu nechceš se přestěhovat na Moravu, že by jsme k tobě jezdili servisovat auta? :worthy :worthy
Leden 30, 200817 r já už jsem to po 5 letech provozu Fábie odpískal a razítka už neřeším. no razitka odpisal uz aj predchadzajuci majitel mojho auta a povedal, ze servis si radsej nechal spravit niekde po znamosti ako v znackovom servise a iba kvoli razitku do servisky no a ked som sa prihlasil sem na forum tak som zistil, ze mal pravdu
Leden 30, 200817 r nechceš se přestěhovat na Moravu, že by jsme k tobě jezdili servisovat auta? no keby to bolo mozne, tak urcite ano, uz sme aj uvazovali, ze by si otvoril vlastny servis, len do toho sa mu uz moc nechce, ze keby bol mladsi tak ide do toho
Leden 30, 200817 r to ja viem moj mozno buduci svokor (tchan) robil cely zivot v servise mechanika a porozpraval veru dobre prihody ked uz musim ist do servisu tak idem tam kde mi poradi on, kde ma znameho, ale inak co potrebujem spravime spolu, ja sa priucim a jeho to stale bavi a kedze sme v LPG tak aby sa to toho tikalo tak aj LPG montoval a ked nieco blbne zozenie kabel a prestavi co potrebujem, mam slusny servis skoro doma ale vsetko sa neda spravit to mate pravdu to já hned po dvou letech, poslední byla v 90t. km. Tu ve 105 jsem už háknul (uděláno vlastními silami za podstatně jiný peníz). Za chvíli (asi příští měsíc) mě čeká ve 120t km, taky si to udělám sám i s předními brzdami. Do servisu pojedu jen když to bude nutné a nezbytné.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.