Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no razitka odpisal uz aj predchadzajuci majitel mojho auta a povedal, ze servis si radsej nechal spravit niekde po znamosti ako v znackovom servise a iba kvoli razitku

do servisky fuck

no a ked som sa prihlasil sem na forum tak som zistil, ze mal pravdu ;)

Pokud je auto starší 5 let tak stejně serviskou nezhodnotíš a cpát jim ty peníze je úplně zbytečný. Já vždy na jaře přes známého jedu jen na ty jejich prohlídky za 100,- kč a závady si pak řeším sám(zatím skoro žádné nebyly) :p

to já hned po dvou letech, poslední byla v 90t. km. Tu ve 105 jsem už háknul (uděláno vlastními silami za podstatně jiný peníz). Za chvíli (asi příští měsíc) mě čeká ve 120t km, taky si to udělám sám i s předními brzdami. Do servisu pojedu jen když to bude nutné a nezbytné.

ja uz mam skoro 145t a chcem spravit generalku, len neviem ci sa mi oplati opravovat a menit nieco v motore alebo kupit radsej cely motor :prc:

ja uz mam skoro 145t a chcem spravit generalku, len neviem ci sa mi oplati opravovat a menit nieco v motore alebo kupit radsej cely motor :prc:

rovnou nový autí :p

generálku ??? Už ti to nejede? Či čo?

jazdit to jazdi celkom v pohode ale rozvody treba urcite vymenit, vsetko skontrolvat premerat vycistit a tak podobne, a mozno sa este nieco najde ked uz to bude rozobrate

inak slape celkom pekne,

a na nove auti nemam, na to si este pockam, ja dufam, ze este na nom spravim nejakych 100t kym sa ho zbavim :prc:

jazdit to jazdi celkom v pohode ale rozvody treba urcite vymenit, vsetko skontrolvat premerat vycistit a tak podobne, a mozno sa este nieco najde ked uz to bude rozobrate

inak slape celkom pekne,

a na nove auti nemam, na to si este pockam, ja dufam, ze este na nom spravim nejakych 100t kym sa ho zbavim :prc:

Já mám zásadu že dokud to jezdí, tak do toho nehrabat lol

aha jasně, rozvody to je samozřejmost, už asi štěrchají co?

Já mám zásadu že dokud to jezdí, tak do toho nehrabat lol

tiez som si to tak povedal, ale popri tom ako som tam robil par veci a dorabal som zistil ze sa v tom niekto hrabal a par veci nebolo na svojom mieste ako ma byt

tak to len pozriem a inak sa v tom nebudem moc rypat, nechcem aby mi ostala len hromadka srobov :)

aha jasně, rozvody to je samozřejmost, už asi štěrchají co?

rozvody uz treba, je ich pocut a to riadne,

neviete kolko by to vislo ked to budem robit doma?

rozvody uz treba, je ich pocut a to riadne,

neviete kolko by to vislo ked to budem robit doma?

co máš za motor?

tak to bude za pusu, myslím že se vlezeš do 300Kč za rozvodová kola s řetězem.

co máš za motor?

1.4 mpi 50kW

MR 2000

1.4 mpi 50kW

MR 2000

tak to jsme na tom stejně( já MR 2002). V servisu i s prací do 4500,- Kč

tak to jsme na tom stejně( já MR 2002). V servisu i s prací do 4500,- Kč

tak to nie je ani v servise tak moc, ja som ratal viac ale mozno to spravim doma ak bude prijatelny cas

já teda naposledy kupoval řetěz do Feldy, tehdy tuším za nějakých 280,- a za 500,- mi je kamoš vyměnil v dílně.

já teda naposledy kupoval řetěz do Feldy, tehdy tuším za nějakých 280,- a za 500,- mi je kamoš vyměnil v dílně.

však jo, ten motor je stejnej. V servisu říkali max 4500,- s prácí,(výměna oleje,filtry -samozřejmě vlastní atd.)

jo já vím, že konstrukčně je stejný, právě proto mě to šokovalo. Ale pak jsem si uvědomil ještě ten olej a filtr, to pak naskáče

Dnes tankováno LPG - trasa Uničov -Šternberk( vesnice Rybníček) - cena krásných a už asi měsíc neměných 15,20 :p :p :p :p

soravime radost colinsovi ?

ta retaz aj s ozubenim- 380 sk

ale neryp do toho ak nemusis ja som to menil ovela neskor ako pri 140 tkm. .ries to tak ze ked si v aute daj si hlasnejsie radio a ak si vonku tak curaj pri kufri a nie pri motore a uvidis ze to az tak nepocut :p

uz sem leti medved Demeter, pardon Deleter !!! fuck

chlapi, ved si vytvorte temu a bavte sa tam.

toto je naozaj tema o Cerpackach !!!!!!

kto bude hladat nieco k cerpacim staniciam,

tak ho nebude zaujimat retaz.

a naopak.

tak !

sem vám to chlapi říkal v jiném tématu abysme toho nechali a šli do lampárny a pak se nechám taky strhnout k OT , stydím se :kol-18:

no nic zpět k tématu. Vezl jsem manželku ráno do práce a napojoval se na státovku Svitavy-Brno v Letovicích a čerpačka v L.naproti Tylexu cena 15,90 Kč, mimochodem je nonstop, kdybyste ji někdo někdy potřeboval. Je tam už léta a provoz nonstop má co pamatuji.

Brno - Líšeň AGW hlásím čerstvý pokles ceny o úchvatných 0,10,-Kč ;) na 16,20, pro lidi jako já, co si to tam nechali namontovat, tak se slevou na 15,90

Jinak Brno vetšinou 16,30 (Benzina Slatina, Benzina Komárov....)

Dnes večer čerpací stanice v Moravské Třebové naproti OMV (bývalá ARALka) cena 15,80Kč

dnes som siel okolo OMV v bratislave na zlatych pieskoch von z mesta, cena LPG 20,90 Sk

milo ma to prekvapilo taka cena a skoro na dialnici :palec2:

Dnes v Rybníčku(trasa Uničov-Štrenberk) LPG stále krásných 15,20 :p , Shell Olomouc 15,90 . lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.