Březen 4, 201510 r .. ghrrr malto a nevesel bych se taky???? Mrkl bych se tam, ale asi bych tu cestu nedal..
Březen 4, 201510 r bohužel nas mnogo. Musíš trénovat, delší a delší trasy a pak to dáš, nebo si dát v Pirotu ubytovací pauzu, jako Dušan loni. Pokud bychom jeli s malým, asi bychom to udělali tentokrát stejně.
Březen 4, 201510 r Bohuzel, mne se ta cesta ekluje.. uz kdyz jsem jeli min. tyden do jeseniku a od Olomouce jsem neslysel nic jinyho nez ,,kdy uz tam budem,, ...to proste nedam..
Březen 6, 201510 r Pred tyzdnom som sa vratil z lyzovacky v bulgaria a ceny lpg skoro vsade rovnake 0,43€ a srbsko 0,56 € na dialnici cosi drahsie .
Březen 8, 201510 r lipuvka... lukoil 15,50, naproti zerogas 15,20.. edit- Pohořelice 14,40, Holasice 13,80 Upraveno Březen 8, 201510 r od JirkaBrno
Březen 10, 201510 r Co som videl na dialnici tak od 70-80 dinarov ja som tankoval v meste Novi sad su tam nonstop a da sa platit aj kartou za 66. V srbsku su dost vysoke ceny lpg
Březen 16, 201510 r brno slatina benzina 13,80 kralupol.. rosice flaga 15,90, shell pred rosicema na dalnici u rohlenky 17,90, .. zerogass bosonohy 12,90...
Březen 17, 201510 r Karle-je to hunsgas, nebo jak se to pise.. rikal mi to kamarad, ze jel kolem tento patek, fronta 7 aut.. ja tam nejezdim, plyn nic moc... beru na benzine Kralupol , 13.80
Březen 17, 201510 r Jirka: to s tím že Karel jak jsi psal tu svou benzinku skoro dotuje se ani nedivim, je to o tom ze na lpg moc aut celkove oproti benalu/nafte nejezdi, kdyby v ČR jezdilo 50%aut na lpg určite by zisk byl jinde ... ale benzinky co prodavaji benal/naftu a k tomu maji jeste lpg, muzou jit cenou uplne jinam nez jen takoveto cerpacky co prodavaji jen lpg ... a tom to je, beztak nakupujou vsichni defakto za stejnou cenu ... protože když vidim u nás že stejná cisterna jede k eurobitu a stejna pak je u shellky, tak asi tak ... a navic vetsinou nemaji jednoho dodavatele, stridaji to i dle ceny, jednou berou hungas, jednou flagu ... znám se osobně s majiteli několika čerpaček, tak vím jak to chodí, aspon tady u nás ...
Březen 17, 201510 r s těmi dodavateli je trošku složitější, ale i tak taková cena ne nanejvýš podezřelá, ale jak nasal Jirka, jestli tam mají Hunsgas tak už to chápu....taky jsem je kdysi zkoušel, ale zavčas jsem se s nimi rozloučil....prostě to má každý jinak nastavené....víc to nebudu komentovat, nechci nikoho napadat a taky být napadán.....
Březen 17, 201510 r to jsem psal kdysi, to dotovaní a je to lehce vytržené z kontextu... Benzina prodává , pokud vím, dlouhodobě kralupol, zavážé to bílá velká cisterna s nápisem Kralupol a nezlob se, u benziny mám aspon nejakou jistotu kvality, protože nepředpokládám, že budou prodávat šmejdský plyn.. ano, jak píše karel, mně Hunsgas zalepil vstřiky, jezdil jsem nejakou dobu na hunsgas a tak to dopadlo, nemám problém se k tomu přiznat... a co se týká cen- ve slatině, v Brně, jsou 2 benzinky, asi 2km od sebe.. jedna je ,,ve meste,, druhá u sjezdu/nájezdu na dálnici.. Jedna je značková benzina, která prodává LPG Kralupol za 13,80, druhá je Robin oil, která prodává Kralupol za 15,50... takže není to jen o tom, kde kdo bere jaký plyn.. je to taky o umístění, o tom, jak je nastaven system provizí a marží...
Březen 20, 201510 r ..zerogass v brne prodava ten samej plyn za 12.90.. jelikoz je to shit tak bych primarne bral na Lukoilu...
Březen 24, 201510 r ČS RoBiN OIL Praha Vysočanská radiála Čerpací stanice je umístěná na Vysočanské radiále ve směru do centraha v Praze 9 (Poblíž Satalic). Jedná se o propojení silnic R10 a D8. http://mapy.cz/s/gI7S LPG Kralupol, cena 15.30,- Postřeh z provozu: ráno při střídání směn v 6:00 delší prodleva v obsluze (vyžadují aby tankovala pouze obsluha) Upraveno Březen 24, 201510 r od Admen
Březen 24, 201510 r Alespoň že někde dodržují předpisy o tankování LPG, jednou dojde k tomu, že se do toho jako do všeho "obují" hasiči ,přibývá čím dál víc popálených "samotankovatelů" plynu....
Březen 24, 201510 r tak ja nevim... tankuju na benzině v Brně, ve slatině, kde si každej tankuje sam.. nevim o tom, že by tam někdo chytl.. prostě zaklapněš pistol, natankuješ, zmačkneš červenou pačku a pistol ,,vypadne,, ven z hrdla... to už pak můžeš napsat, že ti bude tankovat obsluha i benzin.. na tankovani LPG nic neni... nebo maš na mysli ,,popaleni,, tim, jak pistol vytahuješ, kdy je tam tlak, ktery ještě vyfoukne ven do okoli? Pravda je, že někde vyleti plynu celkem dost.. jinak-ve Slatině pořád 13,80.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.