Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdar hoši, dnes při návratu ze špindlu benzinka ONO u Lytomišle - beneli 27,60, nafta 27,60 a LPG 14,55. :p :p :p :p

tak jsem tam dnes bral a mají 14,90 ... jen jsem fakt nestačil valit bulvy :kuk: SAMOOBSLUHA !!!

tak jsem tam dnes bral a mají 14,90 ... jen jsem fakt nestačil valit bulvy :kuk: SAMOOBSLUHA !!!

jj, taky jsem na to čuměl. Ale ty jsi to určitě zvládl. :p

jj, taky jsem na to čuměl. Ale ty jsi to určitě zvládl. :p

no ... chvíli jsem tam s tím zápasil ;):doh:smich::smich::smich:

no ... chvíli jsem tam s tím zápasil ;):doh:smich::smich::smich:

já jsem jel autobusem, stáli jsme vedle čerpadla n aLPG a borec nemohl přijít nato, kde se to čerpadlo zapíná. musel jsem ho zachránit. :p :p :p

já jsem jel autobusem, stáli jsme vedle čerpadla n aLPG a borec nemohl přijít nato, kde se to čerpadlo zapíná. musel jsem ho zachránit. :p :p :p

... měl jsem nepatrné problémy s pojistkou při odjišťování. Jinak dokonce jsem to trefil na 40hal :p

... měl jsem nepatrné problémy s pojistkou při odjišťování. Jinak dokonce jsem to trefil na 40hal :p

a to nejsi proškolenej na Shellce za 200,- kč :palec2: :palec2: :palec2:

samouk :) , ale je fakt když to domyslím jak ta obsluha riskuje .... :help:

samouk :) , ale je fakt když to domyslím jak ta obsluha riskuje .... :help:

hlavně že to sype a trochu risku? Co jsem brouzdal po netu, tak jsem nenašel žádnou zmíňku o vybuchu LPG při tankování. Tím netvrdím, že se to nemůže stát. Školení na Shellce za 200,- kč bude o tom, že ti jen ukážou co a jak a to je vše. A to všichni víme jak se to dělá. Stejně u tankování stojíš metr od auta tak co. lol

jasně, toho bych se taky nebál, ale kdyby si to někdo blbě nasadil tak to spuštěním vylítne (to jsem viděl, když mi to obsluha u jedné čerpačky blbě nasadila a pak to vylítlo, naštěstí to neprásklo do auta, ale kdyby tě to jeblo přes nohu, myslím že by to stačilo) a navíc žádné rukavice ...

jasně, toho bych se taky nebál, ale kdyby si to někdo blbě nasadil tak to spuštěním vylítne (to jsem viděl, když mi to obsluha u jedné čerpačky blbě nasadila a pak to vylítlo, naštěstí to neprásklo do auta, ale kdyby tě to jeblo přes nohu, myslím že by to stačilo) a navíc žádné rukavice ...

ty rukavice si stejně bere jen někdo a to jen proto aby se nezasral a nestudila ho hadice :p :p . a když tě to jebne, tak tam příště nebudeš stát. lol lol . Já si to stejně nechám vždy natankovat. :palec2: .Šak jim za to platím tak co.

jasně, taky tak ... tím spíš mě to zaskočí, když jednou do roka zavítám k nějaké takové pumpě

jasně, taky tak ... tím spíš mě to zaskočí, když jednou do roka zavítám k nějaké takové pumpě

jde o to, jestli zvolíš trochu rizika za dobrou cenu :p

dnes jsem prostě jel okolo, ani jsem si nevšiml za kolik měli, ale jak jsem jel zpět, tak jsem si vzpoměl na tebe a automaticky tam odbočil, ikdyž jsem měl problematické odbočení (vzhledem k provozu) ale ta cena to vynahradila. Zítra jedu do Pardubek, tak tam znovu zajedu :palec2:

dnes jsem prostě jel okolo, ani jsem si nevšiml za kolik měli, ale jak jsem jel zpět, tak jsem si vzpoměl na tebe a automaticky tam odbočil, ikdyž jsem měl problematické odbočení (vzhledem k provozu) ale ta cena to vynahradila. Zítra jedu do Pardubek, tak tam znovu zajedu :palec2:

za ty prachy je to bomba :p :p :p

Chlapi já jsem s vámi, a dokonce se přidá i brácha, má novou (starší) fabku 1.4 44 kW s podtlakem Tartariny,

musím ho vyprovokovat, aby se sem zapsal. Čte to tady anonymně zbabělec lol

Chlapi já jsem s vámi, a dokonce se přidá i brácha, má novou (starší) fabku 1.4 44 kW s podtlakem Tartariny,

musím ho vyprovokovat, aby se sem zapsal. Čte to tady anonymně zbabělec lol

a co bude- sudeťák 1? :p :p :p :p

Nechápu proč takové obstrukce se "samoobsloužením", jsem kousek od němců, tam si každý

čerpá sám, nikdo to neřeší (o dramatu při čerpání jsem zatím neslyšel). Když jsme tam chtěli

čerpat a u kasy řekli o plyn, koukali na nás jak na exoty, ale ochotně načerpali :D

To ještě nevím, nesmím na něj moc tlačit, musí to být jeho "dobrovolné" rozhodnutí se

sem zapsat pod svým nickem (asi little sudeťák lol ).

Nechápu proč takové obstrukce se "samoobsloužením", jsem kousek od němců, tam si každý

čerpá sám, nikdo to neřeší (o dramatu při čerpání jsem zatím neslyšel). Když jsme tam chtěli

čerpat a u kasy řekli o plyn, koukali na nás jak na exoty, ale ochotně načerpali :D

přece jen je to trochu nebezpečnější než u beneli a nafty. :p :p :p . Jsou za to placený, tak ať se snaží.

Jo hoši já čepoval plyn už v době kdy byl plyn jen ve flaškách a to doma na dvoře z 10kg do nádrže. Jak jsem jel Prahu, tak jsem měl plnou nádrž natvrdo a na zpátěční cestě kdy mi došel plyn tak jsem zastavil nha prvním odpočivadle a připojil natlakovanou 10kg bombu a jel dál na LPG.

To byla doba kdy policajti jen hleděli, že to auto nějak divně smrdí (Do bomby se dává víc toho smradu).

Nechci tady před váma frajeřit, ale jen pokecat jak to začalo s LPG. Aspoň tady u nás v okolí.

Tak nějaké to čepování samoobslužně, mě nepřekvapí.

Mějte se fajn a s nálepkou myslete i na mě.

• Autor
Jo hoši já čepoval plyn už v době kdy byl plyn jen ve flaškách a to doma na dvoře z 10kg do nádrže. Jak jsem jel Prahu, tak jsem měl plnou nádrž natvrdo a na zpátěční cestě kdy mi došel plyn tak jsem zastavil nha prvním odpočivadle a připojil natlakovanou 10kg bombu a jel dál na LPG.

To byla doba kdy policajti jen hleděli, že to auto nějak divně smrdí (Do bomby se dává víc toho smradu).

Nechci tady před váma frajeřit, ale jen pokecat jak to začalo s LPG. Aspoň tady u nás v okolí.

Tak nějaké to čepování samoobslužně, mě nepřekvapí.

Mějte se fajn a s nálepkou myslete i na mě.

nemas nejake foto z toho LPG praveku ??

flaska vzadu v kufri atd.

to by bolo... ;)

přece jen je to trochu nebezpečnější než u beneli a nafty. :p:p:p . Jsou za to placený, tak ať se snaží.

ja tankujem v bratislave a na tej pumpe je normalka samoobsluha, skoro zakazdym tankujem sam

aj ked mam strach to tam napojit, nejak sa to podari, ale kontrolujem to aj trikrat aby sa nieco ne :prc:

keby som chcel kludne mi natankuju, ale ked si sam tak mam rychlejsie a vsetci tam sami tankuju

nemas nejake foto z toho LPG praveku ??

flaska vzadu v kufri atd.

to by bolo... ;)

nedávno na benzince přijeli zedníci s žigulem na plyn a v kufru měli 4 obyčejné bomby svázané provazem a propojené hadicemi. Tři bomby vyndali, koupily nové, zapojily nastartovali a s vůní plynu byli pryč lol lol lol

nedávno na benzince přijeli zedníci s žigulem na plyn a v kufru měli 4 obyčejné bomby svázané provazem a propojené hadicemi. Tři bomby vyndali, koupily nové, zapojily nastartovali a s vůní plynu byli pryč lollollol

lollollol a plyn vedli do karbecu hadicí na stahování vína. :palec2:

Hodím vám tu foto multventilu z nádrže, původně to byl rohový ventil k záchodu :prc::prc: a vzduchojem 40l z Tatry.

Jo foto za zástavby bohužel nemám.

Mám i jeden starý směšovač. Ten první jsem už střelil za litr na traktůrek.

lollollol a plyn vedli do karbecu hadicí na stahování vína. :palec2:

Hodím vám tu foto multventilu z nádrže, původně to byl rohový ventil k záchodu :prc::prc: a vzduchojem 40l z Tatry.

Jo foto za zástavby bohužel nemám.

Mám i jeden starý směšovač. Ten první jsem už střelil za litr na traktůrek.

vůbec bych se nedivil. loni v chorvatsku jsem stál na pumpě za Toyotou LadnCruiser a borec do toho rval plyn. Když tankoval asi 15 minut, tak jsem se ho zeptal, kam to dává. Otevřel mi kufr měl v něm 3 bomby nad sebou v takovém držáku. Říkal že tam nacpe 200 l plynu. Prej jel celou Francii podél pobřeží, Itálii a teď to vzal do chorvatska a musel poprvé tankovat. :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.