Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tesco v kr.poli 13.80 Lisen agip 14.80 Lipuvka Luk oil 13.90 naproti 13.30 Policka Shell 16.40 to at si nechaji...

..čadek šel na 13,90.. njn ropa jde nahoru, už to líže 70 dolarů... přece nebude na léto levná... ještě že nás to trápí aspon o trochu mín..

• 3 týdny později...

brno Slatina, Benzina 13.80.. dneska jdu nabrat full

...přejí všem hezký den.....Kolín Benzina LPG za 13.80,-

Dá se to čekat - hlavně až si někdo "tam nahoře" uvědomí, kolik % majitelů aut už si pořídilo LPG sadu a tudíž z kolika aut by jim mohly "jít daně navíc" ve srovnání s výhradně benzínovým provozem - a zaručeně už jim nedojde, že jakmile se zvedne spotřební daň, většina "elpégéčkářů" se vrátí k benzínu. Jako další nový auto si pak samozřejmě budou kupovat to, u kterýho jim stát nabídne nižší daň na palivo - neboli se obrátí na CNG pohon - a ten bude zase přinášet zisky někomu jinýmu, než komu nese zisk prodej LPG, jak je přímo v linku uvedeno... Je to evidentně způsobený "zeměplynařskou lobby", která se chce mocí mermo a za každou cenu nakapsovat na pozemní dopravě...

Jo a až všichni přejdou na CNG tak to lidem taky pěkně spočitaji,jako v Chorvatsku kde 1 kg cng stoji pouhych 37 kč.Tohle je jen propagačni članek na prodeje vozu na cng.

Tak pokud 1kg CNG stojí 37Kč, tak je to ještě OK - to je zhruba tolik, co benzín (1 litr = cca 0,7kg). Horší by to bylo, kdyby to napálili například na dvojnásobek...

Do roku tusim 2020 nas to nejak nemusi zajimat.. to bude moje auto na konci zivotnosti, takze pak se uvidi, co bude dal...

Co se tyka cen- cadek slevnil na 13.40.. LPG ve Slatine na Benzine 13.80, Robin oil 14.60.. CNG na Beznine stabilne 27.20/kg.. je zajimave, ze cena CNG se nehybe od zimy, kdy jsem tam jezdil..

tak to vypada na slevnovani.. Rajhrad vcera 14.80, dneska 13.90...

taky beru ve slatině... dneska plna, 509 korun...

• 4 týdny později...

Zdar,Kr.pole.U kauflandu 12.9kc

Super cena, za stejnou jsem tento týden tankoval na Tank ONO v Jindř. Hradci. Jen houšť...

Vratil som sa z dovolenky pri Komarne.. cena LPG nejvyhodnejsi za Blavou na Rovinke, cena 0.589 ojro, pak ceny kolem 0.65 na Agipu atd.. cena za Dolnimi DUnajovicemi na Benzine 15.50

Čau, Čadková šla dolů na 12,90

.. čadková a Kaufland, to jsou takoví 2 rivaové.. jakmile slevní čadková, slevnuje i kaufland a naopak..

Kauflanďácký jsem opustil poté co se mi u rumíka rozsvěcoval check s bohatou směsí ... už už jsem byl objednaný k servisákovi na poladění, poté co jsem asi tři nádrže po sobě bral tam, ale řekl jsem si počkám, budu brát jinde a ejhle, od té doby klid

nojo, tak nekde tu cenu musi nahonit.. ja se jen divil, ze maj jiny plyny na Benzine.. ve Slatine maj Kralupol, ale u Baumaxu maj Hunsgas.. myslel jsem, ze jim to vozi jeden dodavatel...

nevím jak teď (páč tam nejezdím), ale tak cca rok zpět byl Hunsgas na pravé straně směrem do Brna a na druhé straně byl Kralupol

• 3 týdny později...

.....Šafranek LPG /za Poděbrady směr Odřepsy/ za 12.90,-

• 2 týdny později...

mužu potvrdit pořád stejnou cenu u Pneu Černý-Šafránek za Poděbradama směr Chlumec a Hradec..12.9 kčs:-)

Pisek,Strakonice,Horazdovice a Dlouha ves u Susice - Robin oily shodne 14,10

• 3 týdny později...

Robin oil ve Slatine(Brno) 13.8kc. Se asi probrali z letnich veder.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.