Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

hmm vcera jsem jel kolem a 14.60.. asi klesli nakupni ceny LPG, jinak si to nedovedu vysvetlit, vzdut drzeli cenu od zimy.. Jinak-benzina u Lidlu taky 13.80, sice jim obcas stavkuje cerpadlo, ale prej maj slibeny novy... 

onehdá jsem opakovaně vyzkoušel MOL Lipůvka (poté co se změnili z Lukoilu), takže krom Zerogas, přibyl na můj black list také MOL. V Lipůvce už plyn prostě brát nebudu (alespoň do Fábule), okamžitě po natankování, problematičtější přepínání a když dám plný na trojáka v kopci Lažany - Lipůvka při plném obsazení, nedostanu se přes 5t otáček, neboť začne okamžitě pocukávat. Dnes jedu na garančku s roomem, tak jsem vymontoval Valteky z Fábule a nechám je propláchnout.

co mas vsechno na svem black listu za cerpacky/znacky plynu?? No to nemas nic moc, 2cerpacky naproti sobe a obe jsou na liste..  :kol-34:

tak s Fábulí kolem tolika moc nejezdím ... white list mám u nás Chornice (tam beru nejčastěji), v pohodě je i Pentaco Boskovice, občas vezmu i v M.Třebové u CC Oil, taky v pohodě. Pro Rooma mám na black listu Brno KrPole u Kaufcu

Jak se tady ví, LPG nemám (ne svým přičiněním) - ale na Black-list s beneli a podle zkušeností kámošů i s LPG můžu přidat čerpačku €uroOil na vjezdu do Český Třebový po I/14 od Svitav - hned u fabriky KORADO. Je obecně trvale dražší a přitom ještě z doby, kdy jsem jezdil s formanem si pamatuju, že benzín od nich nebyl nikdy nic moc, podle chování auta v něm bejvalo vždycky víc vody než je zdrávo. Prostě jsem tam přestal jezdit, ale podle popisu kolegů, co tam brali jak beneli, tak LPG se to vůbec nezměnilo - auta cukají, po startu chcípají a vyžadujou opakovanej start atp.

White-list na beneli má "jézeďácká" čerpačka ve dvoře podniku Avena v Dlouhý Třebový (taky u I/14) = bejvalej státní statek, omezením je kratší provozní doba (končí v 5 odpoledne), cenově je na tom ale široko daleko nejlíp TankONO na Kujebáku na I/35 těsně před Vysokým Mýtem směrem od Litomyšle - non-stop provoz - a mají i E85 a LPG, akorát jsem u nich neviděl žádnou "prémiovku" = benzín 98-100okt...

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

tak ja beru uz 3 roky jen 100oktana na Videnske na OMV.. LPG beru vesmes benzinu ve Slatine, Robin oil-kdyz neni zrovna nejdrazsi v Brne, nebo Holasice kdyz spechama nestiham benzinu.

Kolín beznina u kauflandu.....LPG 12.9 kčs....jak se to krásně jezdí.....

• 3 týdny později...

Robin Oil Brno SLatina u najezdu na dalnici 13,30.. nevite nekdo jaka je cena na Benzině u Lidlu ve Slatině?

Jirko, Benzina stále kvoká na 13,80 (alespoň dnes dopoledne)

Holasice dneska sly na 12,90

• 3 týdny později...

tak Kolin Benzina u kauflandu 12,2....že by pod 12???:-)

tak edit 25.9.:tak přeci jenom máme cenu pod 12kč..a to za 11.50kč......benzina u kauflandu Kolín..že by dali pod 11??:-)

Upraveno od mira

Benzina Slatina uz ma stejnou cenu jak Robin- 13.30

twl 11,50?? bože co to je za plyn? nebo jaká je nákupka LPG? 6kaček??? hehe

jo benzina 13,30.. já beru holasice 12,90.. ale třeba Rakvice Malinka má 14,50...

.....Šafranek LPG /za Poděbrady směr Odřepsy/ za 12.20,-​

hmm tam cestu nemám..  :kol-45:

Jirko je to Kralupol.a myslím kvalita vynikající..byl jsem na prohlídce na 30tis a všechno jak nové..nic zasranýho jsem na plynu neměl..beru jen tady a v těch poděbradech u černý šafránek ...jinde nee.....ono Kolín a okolí je celkově dost levný na LPG.......jsou tam rozdíly 1kč....max....nejdraší je myslím za 12.90.....nejlevnějsí za těch 11.50...ono je tam čerpaček na LPG kolem 6-7???v Kolíně..takže konkurence velká....hele vyjedu za Kolín třeba k Hradci,Pardubice a tam je to drahý....včera jsem byl v Jizerkách..ceny 14.50 ...blee:-)

Upraveno od mira

Miro, muj radius je Brno a okoli.. maximalně směr Břeclav.. nikam jinam nejezdim..

to Mira.....minulý týden stejná cisterna zavážela plyn k Šafránkovi tak k Tomegazu do Chlumce nad Cidlinou pod Benzinou!? Měl jsem totiž cestu do Chlumce ke kamarádovi a chtěl jsem brát plyn u Šafránka a zrovna řidič cisterny si roztahoval hadici, tak jsem si řekl, že vezmu plyn na zpáteční cestě.

Kamarád bydlí v Chlumci přímo na proti Tomegasu LPG pod Lidlem. Jaké bylo pro mě překvapení, když jsem uviděl přijet stejnou cisternu s řidičem, kterou jsem viděl u Šafránka. Myslel jsem, že u každé z těchto čerpaček beru jiný plyn. Ale jinak je mi to šumák....jak říká Míra..... dobrá kvalita plynu a dodnes žádný problém. Najel jsem už přes 200.000 km na tento plyn na původní vstřikovače a jiných nesmyslů okolo nich. Jen jednou ročně mi KarelLPG při revizi vymění filtry. Toď vše....... :kol-34:

Já vím Jirko že jsi od Brna....jen jsem chtěl aby jste nám to tady záviděli trošku ty ceny :kol-46::kol-47:

Misubaro:já tam v Chlumci taky kdysi bral....ani nevím proč jsem zkončil...že by nebrala ženská karty platební?:-)jako neberou v Lovčicích.....

Jinak uvidíme o co zdražej v zimě:-)

si to tam žijete, u nás slevnili na 13,80, víkend 13,30

takže vám tu Misubaro částečně odpověděl na to, jak se tu neustále dohadujete, jaký plyn je lepší, jaký horší....jak tu někteří poukazovali na to, že by Kralupol nebrali, že jedině Tomegaz, znám firmy, které dodavatelsky jezdí Primaplyn, Flaga, 4eský plyn, tady je známo, že Kralupol zaváží i Tomegaz(vím to dávno od obchodního zástupce, co k nám jezdí), jen kdybych to řekl dřív, spustila by se tu vlna kritiky, takže někdo tu chtěl dělat rozbory a rozšiřovat, která pumpa je dobrá a špatná je jen utopie,je třeba kdo zajišTuje závoz, některé čerpačky mají i 5-8 dodavatelů, takže to snad ani nepůjde zjistit....

mě spíš zajímá to, že se dá prodávat plyn za tak nízké ceny, kde je ten zdroj a hlavně jaký...uvidíme do budoucna na servisu, jaký plyn se dostává do aut a jak na něj reagují systémy...

Brno je na 13.30, Holasice u Rajhradu 12.90... nizsi ceny jsem jeste online nevidel.. Kvalita plynu?? Nevim jakou souvislost s kvalitou ma cena 13 korun u jedne pumpy nebo 15 korun u druhe,  kdyz to zavazi jeden dodavatel...  :kol-46:  a otazka je, jak si velci prodejci typu benzina liznou prodavat nekvalitni LPG..napr benzina v brne 13.30

myslím že prostě ta levná benzina v tom Kolíně prostě má tak levno protože to maj jako vedlejší prodej?nebo jak to napsat....nemaj prostě na tom LPG nic....z toho nežijou...hm???

Já vím Jirko že jsi od Brna....jen jsem chtěl aby jste nám to tady záviděli trošku ty ceny :kol-46::kol-47:

Misubaro:já tam v Chlumci taky kdysi bral....ani nevím proč jsem zkončil...že by nebrala ženská karty platební?:-)jako neberou v Lovčicích.....

Jinak uvidíme o co zdražej v zimě:-)

....karty bere. Mají tam však minimálně o 1Kč plyn dražší. Minulý týden tam byl za 13.90....

Panstvo, podržte se - €uroOil na příjezdu do Český Třebový od Svitav po I/14 má LPG za 15,50Kč/litr ... Dneska jsem jel kolem a doslova se mi vobrátil kufr z přístupu toho židáka nájemce, když jsem tu cenovou ceduli viděl...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.