Únor 18, 200817 r vůbec bych se nedivil. loni v chorvatsku jsem stál na pumpě za Toyotou LadnCruiser a borec do toho rval plyn. Když tankoval asi 15 minut, tak jsem se ho zeptal, kam to dává. Otevřel mi kufr měl v něm 3 bomby nad sebou v takovém držáku. Říkal že tam nacpe 200 l plynu. Prej jel celou Francii podél pobřeží, Itálii a teď to vzal do chorvatska a musel poprvé tankovat. No vidíš, já jsem měl 2 15 litrové bomby co by mi pěkně vlezli do Fiatka pod zadní sedačku a známej mi to tak nechtěl udělat a musel jsem mít 1 v kufru. Být to pod sedadlem tak nikdo nepozná jen tedy podle smradu plynu z bomb, že to šlape na LPG. Tady pár fotek. Směšovače, tedy zplynovače se vozili z itálie i když jeden místní borec je v práci odléval a odlitky, které opracoval, zkompletoval a montoval.
Únor 18, 200817 r No vidíš, já jsem měl 2 15 litrové bomby co by mi pěkně vlezli do Fiatka pod zadní sedačku a známej mi to tak nechtěl udělat a musel jsem mít 1 v kufru. Být to pod sedadlem tak nikdo nepozná jen tedy podle smradu plynu z bomb, že to šlape na LPG.Tady pár fotek. Směšovače, tedy zplynovače se vozili z itálie i když jeden místní borec je v práci odléval a odlitky, které opracoval, zkompletoval a montoval. Tak přesně proto je v lidech odpor proti plynu. Smrdí to kolem auta na 100 metrů a máš strach si zapálit :p
Únor 18, 200817 r ja tankujem denne uz tri roky ale este nikdy som netankoval sam. a to si myslim ze som sikovny. a co je zaujmave tak pristup personalu niekde musis zhasnut auto svetla radio vsetci vystupit z auta a az potom zacnu tankovat a uz som zazil aj pumpara co mi tankoval s cigaretou v hube a tvaril sa celkom v pohode ako keby ho nic nemohlo prekvapit.
Únor 18, 200817 r ja tankujem denne uz tri roky ale este nikdy som netankoval sam. a to si myslim ze som sikovny. a co je zaujmave tak pristup personalu niekde musis zhasnut auto svetla radio vsetci vystupit z auta a az potom zacnu tankovat a uz som zazil aj pumpara co mi tankoval s cigaretou v hube a tvaril sa celkom v pohode ako keby ho nic nemohlo prekvapit. tak od takeho by som asi utekal co najdalej aj ked myslim ze su tam nejake ochrany proti vznieteniu ja tankujem sam a zatial v pohode, teda na jednej pumpe mozem sam na ostatnych to maju zamknute
Únor 18, 200817 r Autor milixik : vdakaaaa, senzacne fotos !! ma este niekto, nieco podobne ? hoci co, strare autobusy na plyn....
Únor 18, 200817 r ja asi chodim na pumpu kde je drahy plyn a cenia si kazdeho zakaznika a ked im este necham trinkgeld tak mi radi tankuju.
Únor 18, 200817 r ja asi chodim na pumpu kde je drahy plyn a cenia si kazdeho zakaznika a ked im este necham trinkgeld tak mi radi tankuju. ved ty si od trencina a na zamarovciach maju dobry plyn a za dobru cenu tankujem tam ked idem pozriet do rodiska
Únor 18, 200817 r robko na dialnicu nechodim ja som jazdec na opacny smer na ziar a kremnicu takze ani neviem za kolko tam je ja tankujem teraz v tercianskych tepliciach na slovnafte za 21,50.
Únor 18, 200817 r robko na dialnicu nechodim ja som jazdec na opacny smer na ziar a kremnicu takze ani neviem za kolko tam je ja tankujem teraz v tercianskych tepliciach na slovnafte za 21,50. tam maju cenu na OMV tak okolo 20,90 to je slusna cena, ale vecer uz nechcu tankovat, uz sa mi raz stalo ze som odisiel s prazdnou
Únor 18, 200817 r tam maju cenu na OMV tak okolo 20,90 to je slusna cena, ale vecer uz nechcu tankovat, uz sa mi raz stalo ze som odisiel s prazdnou jj, u nás je jedna benzínka, kde po 18.00 LPG netankují. Prý mají strach se zlodějů. tak jezdím jinam
Únor 18, 200817 r jj, u nás je jedna benzínka, kde po 18.00 LPG netankují. Prý mají strach se zlodějů. tak jezdím jinam mne tam povedali, ze chlapik co tankuje je uz prec a asi traja dalsi sa tam nudili, takze som bol dost sklamany
Únor 18, 200817 r mne tam povedali, ze chlapik co tankuje je uz prec a asi traja dalsi sa tam nudili, takze som bol dost sklamany Dnes jsem tankoval za 15,20 . za 510,- Kč 33 l a nějaké drobné.
Únor 18, 200817 r milixik : vdakaaaa, senzacne fotos !! ma este niekto, nieco podobne ? hoci co, strare autobusy na plyn.... Kouknu ještě u známého pod ponk co tam má. K tankování: loni jedu do chorvatska a že natankuju na 1 pumpě do plna a pak až v Mikulově . Dal jsem na ženu že nemám tahat plnou plynu a natankujem cestou. Síla - začala bouřka a u Vyškova na pumpě mi nechtěli natankovat . Tak jsem stál na každé LPG čerpačce a až do Mikulova mi nikdo nechtěl natankovat . Celkem nervy . Kua auto na plyn a abych jel na benál. Naštěstí před Mikulovem mi natankoval vrchovatě i za bouřky .
Únor 18, 200817 r Kouknu ještě u známého pod ponk co tam má.K tankování: loni jedu do chorvatska a že natankuju na 1 pumpě do plna a pak až v Mikulově . Dal jsem na ženu že nemám tahat plnou plynu a natankujem cestou. Síla - začala bouřka a u Vyškova na pumpě mi nechtěli natankovat . Tak jsem stál na každé LPG čerpačce a až do Mikulova mi nikdo nechtěl natankovat . Celkem nervy . Kua auto na plyn a abych jel na benál. Naštěstí před Mikulovem mi natankoval vrchovatě i za bouřky . Je to na hovno, všude to mají bokem a pak se jim nechce výlíst. Na D1 na Shellce přitom mají LPG normálně mezi stojanama.
Únor 18, 200817 r Je to na hovno, všude to mají bokem a pak se jim nechce výlíst. Na D1 na Shellce přitom mají LPG normálně mezi stojanama. tak u nás na Shellce se musí kousek projít a to trvá tak tankuju sám. Jedna kasíruje a druhá hulí vedle pumpy. Jinak po 22 h natankuješ tady jen na 1.
Únor 18, 200817 r tak u nás na Shellce se musí kousek projít a to trvá tak tankuju sám. Jedna kasíruje a druhá hulí vedle pumpy. Jinak po 22 h natankuješ tady jen na 1. U nás je všechno po 22,00 zavřené a musím na dálnici Olomouc-Mohelnice(mám to cca 15 km na nebližší). Takže musím tankovat s rozmyslem
Únor 19, 200817 r U nás je všechno po 22,00 zavřené a musím na dálnici Olomouc-Mohelnice(mám to cca 15 km na nebližší). Takže musím tankovat s rozmyslem Přesně tak. Jinak není problém natankovat cestou třeba na Olomouc v Hranicích. Tam jsou 2 non-stop ale cena je někde jinde než na místních. cca až + 2,-Kč/L
Únor 19, 200817 r Přesně tak. Jinak není problém natankovat cestou třeba na Olomouc v Hranicích. Tam jsou 2 non-stop ale cena je někde jinde než na místních. cca až + 2,-Kč/L Njn nonstop si zaplatíš. Ale zase lepší než jezdit na beneli :p :p
Únor 19, 200817 r Další foto. Reduktor VIALLE (holandsko) proti Bedinimu tak min 3x robustnější . V tentýž reduktor v Renaultu Kango. Origo fabrická zástavba LPG . Řízený podtlak .
Únor 19, 200817 r Autor milix: ten odfoteny na zemi uz nepouzivas ? nepredas ho ? alebo mi ho venuj. postovne zaplatim. na stene v garazi by mu u nas bolo dobre. alebo nejakou inou vykopavkou potes blizneho svojho....
Únor 19, 200817 r milix: ten odfoteny na zemi uz nepouzivas ? nepredas ho ? alebo mi ho venuj. postovne zaplatim. na stene v garazi by mu u nas bolo dobre. alebo nejakou inou vykopavkou potes blizneho svojho.... Jo, přesně jsi uhádl jeho místo v garáži na hřebíku. Ten Vialle musím nechat doma - případný zdroj ND pro Kango a Bedini je vzpomínka na Fiatka. Chci ho nechat až bude traktůrek nebo nějaká kára pro kluky. Moc jsem tě nepotěšil ale není všem dnům konec . Zkusím se poptat kámoše jestli nemá něco na ozdobu tvé garáže .
Únor 19, 200817 r Autor Jo, přesně jsi uhádl jeho místo v garáži na hřebíku. Ten Vialle musím nechat doma - případný zdroj ND pro Kango a Bedini je vzpomínka na Fiatka. Chci ho nechat až bude traktůrek nebo nějaká kára pro kluky. Moc jsem tě nepotěšil ale není všem dnům konec . Zkusím se poptat kámoše jestli nemá něco na ozdobu tvé garáže . óóóóóóóóóóóó, dakujem. budem pametat na teba vo svojej zaveti.
Únor 19, 200817 r Hele, co kdyby jsme u colinse udělali muzeum, my se teď budem zbavovat starého favorita na LPG, takže něco od plynu určitě zbude, tady z fóra každý něčím přispěje, a to by bylo kdyby jsme to nedali dohromady (to muzeum).
Únor 20, 200817 r Po delší době něco k tématu . Dnes jsem absolvoval cestu do Práglu(služebním vozem ). Cena LPG na D1 - Shell u Velkého Meziříčí - 15,60 Kč Jet u Brna - 15,- Kč(neskutečná cena na D1 ) Jet u Vyškovca - 15,60 Kč A v Praze všude přes 16,50(AGIP,Shell,OMV atd )
Únor 22, 200817 r Po delší době něco k tématu . Dnes jsem absolvoval cestu do Práglu(služebním vozem ). Cena LPG na D1 - Shell u Velkého Meziříčí - 15,60 Kč Jet u Brna - 15,- Kč(neskutečná cena na D1 ) Jet u Vyškovca - 15,60 Kč A v Praze všude přes 16,50(AGIP,Shell,OMV atd ) Kdyz tak to aktualizuj na http://lpg.cernosice.cz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.