Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

cesta smer z bruntalu,.. mezi bruntalem a sternberkem lpg 13,90 mezi sternberkem a olmikem 13,50 a na dalnici pred brnem na mol ce 13,50.. jeste tusim hned za bruntalem je omv za 14,20

benzina pred Mikulovem 14,90 shell mikulov na kruhacu 15,90

edit - shell pred rosicema 14,90, rosice hned za vjezdem 12,90

Upraveno od JirkaBrno

• 2 týdny později...

čus kucí...tak nám to pěkně leze nahoru..kurvy jedny:-)))))

slatina z 14,50 na 14,80.. Holasice drží furt 13,50. Pohořelice 14,90

Jsme dnes v Praze na Kometě a aj v Tank Ono za 13.90 [emoji53]. Jinak cestou běžně 14.50 - 14.90

před 15 hodinami, mira napsal:

čus kucí...tak nám to pěkně leze nahoru..kurvy jedny:-)))))

Když už tak hezky nadáváš, měl bys zjistit komu vlastně nadáváš....ceny zdražili distributoři, ne čerpací stanice, to je jen odraz nákupních cen....už delší dobu je nedostatek plynu...smlouváme o každý litr navíc...

• 2 týdny později...

Karle já vím jak to je  a ty víš i jak jsem to myslel...:-)

U nás v ZČ: MOL 14,50, Papoil 13,90 a Tank ONO 13,90.

Žádná sláva :-(

včera cestou do Olmíka na hokej, tak jsme jeli po okrskách (kvůli známce)a v Konici 15,50:o

• 4 týdny později...

Tak dneska se Robin oil vratil zpatky na zem a upravil ceny... dulezitejsi nez slevneni -1kc u BA je snizeni ceny LPG z 14.80 -vcera na 12.50-dneska..

jj dnes jsem zaznamenal i v Lipůvce (MOL) slevnění ve všední den z 14,10 na 13,90

... :lol::lol: to se teda predaly, ludry DDDDD

..tak robin oil vcera odpoledne vratil ceny zase nazpatek.... :o

tady na Jihlavsku a na Vysočině obecně jsou ceny jako řemen. na podzim roku 2015 s tím trochu zahýbal Tomegas, když tady otevřel čerpačku a prodával za 11,90 , ale už se taky krásně srovnal s ostatními. Momentálně téměř celá Jihlava 14,70 , já beru o víkendu na MOL v Havl.Brodě za 13,90 a nemyslím, že bude levněji. Škoda že tady nemá ONO LPG, to by byly ceny hned někde jinde. Kdykoliv jedu někde po ČR tak se divím, jaké ceny jsou, třeba i o 2 a více Kč na litru nižší. Jsou to tady pěkní zloději ti prodejci LPG na Vysočině...

Jen  okrajově, když už zas řešíte cenu....kde je Vysočina, kde třeba brněnsko....myslím výškově, tudíž i teplotně....ve vyšších polohách by měl být v plynu větší podíl propanu, tudíž i cena je tím pádem vyšší.......kdysi dávno bylo nepsané pravidlo o tom, že cena plynu je 48-51% ceny naturalu, takže si myslím, že stávající ceny jsou prakticky normální...

Kdekoli jedu jinde, všude jsou ceny nižší... ať vezmu ten Jihomoravský kraj, Pardubický nebo třeba Liberecký... tam taky není zrovna nížina. Myslím že za těmi cenami nebude vyšší podíl propanu zde, naopak bych řekl že v celé ČR bude u stejného dodavatele podíl propan-butan stejný. Nevěřím tomu, že by například Tomegas nebo kdokoliv jiný dával jiný podíl propanu do Brna a jiný sem do Jihlavy. Bude za tím dohoda provozovatelů čerpacích stanic aby si nekonkurovali a vydělali. Znát to bylo po příchodu Tomegasu sem do Jihlavy. Týden předtím cena 15,90, přišel Tomegas a najednou šla cena o 3 koruny i více na litr dolů. Bohužel to ale moc dlouho nevydrželo, ceny jsou zde opět "nadstandardní" oproti zbytku republiky...

benzina v brne 15.40 .. 3 benzinky -1xslatina, 2xkomarov.. robin oil slatina 14.80..shell 15.40 taky.. beru Holasice 13.90.. nizsi cenu jsem zatim nikde nevidel..

edit-mas pravdu, rychleji jsem psal než myslel.. :huh:

Upraveno od JirkaBrno

ta Slatina nebude určitě Tank-Ono, to má celorepublikově momentálně (ale co vím, již poněkud delší dobu)13,50

stred brna flaga 14.80.. dneska při cestě domu robin oil z 14,80 na 13,80.. snad to vydrží dýl než hodinu ))))

Upraveno od JirkaBrno

• 2 měsíce později...

Rajhrad 13.90 Holasice 13.60, Slatina Robin Oil 13.80..

Čadková v Brně naproti Makra 12,90 - cena pro všechny i bez jejich kartiček.

ale... cadkova uz prodava vsem za jednu cenui bez karticek???? co se stalo???

já teda nevím, ale mě plynař říkal, že Čadková už firmu prodala, tak otázka jestli Č je ještě Č ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.