Srpen 13, 201312 r Měl bych už asi vyměnit membrány v reduktoru (Tomasetto AT09 Alaska), mají již 140 tis. a už to občas zlobí na volnoběh. Dělal někdo z Vás výměnu sám doma? Našel jsem i pěkný video jak na to http://www.youtube.com/watch?v=7vUeK0LyUkU sada vyjde do 500,- Kč, jinak v servisu chtějí 2000,- Kč. Základní tlak by snad mohl jít nastavit v programu na LPG, musím do něj kouknout, jesti to tam je. Upraveno Srpen 13, 201312 r od rh+
Srpen 13, 201312 r zkusit to můžeš...spíš je problém jinde než v membránách, když to zlobí na volnoběh...
Srpen 25, 201312 r ... tak sice má juniorka ještě ruku v gypsu, zítra má jít na kontrolu, tak uvidíme ... tak si říkám že když už má ty prázdniny na chuja, že bych jí to alespoň trochu vynahradil, že bychom příští sobotu vyrazili na pár dní k Balatonu pod stan (z toho důvodu jsem kupoval i měsíční dálniční známku), tak jsem dnes zkoušel variabilitu Čendy, že bychom si vzali sebou kola, teda pokud to bude zdravotně možné . Že by šli na střechu jsem zavrhl, ikdyž vše potřebné na to mám, ale když jsem viděl, jak Wassermann vezl kola v roomíkovi na dovču do slovinských hor, tak říkám zkusím také tuto variantu, nicméně, s tím že nebudu aplikovat origo předražené držáky od Škodovky, ale že tam zkusím dostat kolo s klasickým střešním držákem HAKR. Celé kolo tam bohužel nevejde, ale po sundání předního kola (stejně jako to měl Wassi) se tam v poho vejde. S tím že uchycení na příčník, přichytnu na přední uchycení zadních sedaček a korýtko pak přichytnu k okům zadního uchycení sedaček. Takže ty origo příčníky na oka v zavazadlovém prostoru nebudu vůbec potřebovat, resp. vyrábět . Druhé kolo jsem tam nedával, ale vím že to půjde . Takže pokud pojedeme s koly, dám pak sem finální foto až budeme nabaleni Ahoj Martine, smekám před Tvou vynalézavostí Jen jsem s napětím čekal, jak dopadneš s tou zkouškou, protože když já vezl takto kola v origo držáku, tak to mělo jednu podstatnou nevýhodu, a to sice tu, že přední sedadlo muselo na doraz dopředu, což šlo udělat samozřejmě jen u spolujezdce a tím pádem už si na toto sedadlo nikdo nesedl Ale asi mám moc velký bicykle, když se dívám, jak to máš pěkně umístěné za sedadlem řidiče Ale je to opravdu o průměru kol u bicyklu, já mám treková kola, která mají podstatně větší průměr a tím pádem jsem oproti tvému horalovi v ****, no však víš kde A jak to nakonec dopadlo, vyrazili jste někam?
Srpen 26, 201312 r jinak teď o víkendu, byla na nedalekém hradě Bouzov balóniáda, pravda nebyl jsem tam, ale ani jsem nemusel ... už v pátek večer se pokoušel balón od tama přistát na poli před naším barákem. Ovšem byla tam kukuřice, tak tomu honem honem přitopil, aby přeletěl ten kopeček se stromy pivovarského parku a přistál na poli za ním, kde už bylo posečeno. Takže jsem to měl z balkonu jak na dlani
Srpen 27, 201312 r Taky jsem měl takový zážitek je to pár let zpátky.Akorát to foukalo k nám.Najednou začaly postávat na silnici asi dvě tři auta s přívěsama ,lidi chodily s vysílačkama tak hledím co se děje. A už jsem viděl jak to letí k nám,bylo jich minimálně 5 balónů.A přistávaly nám kolem na polích.Tak to taky znám a je to fakt paráda. Jinak jsem je viděl tady několikrát tak už si zpomenu ,že už je to zase rok pryč. Upraveno Srpen 27, 201312 r od GOLF10
Září 6, 201311 r Nj, ti nejžhavější už jsou v kempu v Kostelci a bivakujou tam před zítřejším zahájením...
Září 8, 201311 r pak následovala spanilá jízda do Kvasin s mezizastávkou v showroomu Matrix v Lipovce, sponzora akce
Září 8, 201311 r zde nám nějaký kvasinský boss představil mazla , kterého nechal stáhnout z linky Roomster Noire 1,2 TSI
Září 8, 201311 r následovala jízda zručnosti s kelímkem vody na kapotě, tedy zastavit kolem na prkně (pozdě juniorkou vyfoceno, bod jsem strhnutý neměl ), pak slalom a na závěr zajetí do garáže
Září 8, 201311 r ... a na závěr dojezd do cíle se suchou kapotou. Se suchou dojížděli všichni, kdo jen auto umyli a nevoskovali .
Září 8, 201311 r závěrečné defilé a focení v Kvasinách před mateřským závodem (mimochodem, rekordní účast na 5.celostátním srazu - 20 roomsteráků )
Září 8, 201311 r po příjezdu z Kvasin, náledoval oiběd v kempu v hotelu U splavu, bylo nás jak na svatbě
Září 8, 201311 r po obědě následovaly další soutěže, jako slalom s pneumatikou, diagnostika bez diagnostiky (tedy soubor takových obecných otázek) a poznávačka dílů. Fotoo pouze z prvního, u druhého a třetího mi mechanik juniorka asistovala, mimochodem asi 4 díly z 25 rozpoznala sama a to nebyli žádné karosářské ... jen namátkou, vlnovec, prasátko do zadních bubnů, halogenku, konektor na parkovačku ... ale byly tam fakt i špeky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.