Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

amigo: jak jsi to uhodl? :) Já jsem od narození stydlivý, plachý, nezkušený, nepolíbený, za ruku nevoděný..... A zatím to na slečny funguje a ještě mi to občas i sežerou :p:prc:

To až ale budu mít fúsky pod nosem a spartakiádní trenýrky, tak bude asi s touto stratégií konec :help: To už pak budou hrozit jen samé sociální jistoty a pozitiva, houpací křeslo, rybářský prut anebo kokra na procházení se po horách... :feve:

Jinak má ale bohužel pravdu Maltička, roboty mnógo, peňazí kua furt málo :help:

Jen Vám se teď, kluci jedni ušatí, svěřím se svým malým plánem a tajemstvím - rád bych si na stará kolena udělal radost a tak krom makání mě teď hodně zaměstnává i jiná myšlenka - koupit si nějakou slušnou :scooter: a vyrazit do světa na dvou kolech :w00t1: Moje mladá se na to sice logicky dívá trochu s obavami, ale ty asi nepramení z toho, že bych si někde rozbil držku, ale spíš z toho, abych nevozil jiné baby :prc::scooter::p

Apropós: neprodáváte někdo nebo nějaký Váš dobrý známý nějakou zachovalou, nehavarovanou mašinku? Moje představa by byla tak Honda 500-650 CB, CBF atp., ale nebráním se i jiné nabídce.... Jsem od narození skromný člověk, že? ;):)

Takže pánové, dnes jsem zabloudil do teska a mají tam výprodej obalů na rezervu za 29,- kč(už tady byly někde fotky od Maltičky). Takže kdo máte zájem, tak si tam vyražte ;):palec2:

Jinak ve čtvrtek jedu do Prahy a budu se zastavovat pro nějaké věci na vrakáči u JendyT4, tak kdyby jste někdo něco chtěli :palec2:

ty jsi zase něco rozbil?? :feve:

Jen Vám se teď, kluci jedni ušatí, svěřím se svým malým plánem a tajemstvím - rád bych si na stará kolena udělal radost a tak krom makání mě teď hodně zaměstnává i jiná myšlenka - koupit si nějakou slušnou :scooter: a vyrazit do světa na dvou kolech :w00t1:

je ti ale doufám jasné že tohle už na plyn nepředěláš ;):plol

• Autor

aaach, clovek chodi po svete foti vam prirodu a vy plemeno nevdacne......asi vas dam vymenit !

Liptovska Mara :

post-27-1219214620_thumb.jpg

je ti ale doufám jasné že tohle už na plyn nepředěláš ;):plol

Sem si říkal, kdo se ozve... :)

No kdo ví, v Pákistánu se i na motorkách běžně jezdí na plyn, viděl jsem to v telce, prodávají jim k tomu takové malé výměnné nádržky (pomalu se dá říct bombičky)... :p

Takže i moťórka může jezdit na lpg, ale pravda, na(ne)štěstí nejsme v Pákistánu, takž předělávat na lpg nic nebudu, srdce u benzinky mě bude při platbě benzinu krvácet, ale ostatní zážitky to snad vynahradí... :w00t1::scooter: :scooter: :scooter:B)

Ale vám kluci plynařský zůstanu věrný pořád, s autem určitě ;) A když se trochu ochladí nebo zaprší, tak jsem stopro rychle za volantem než za řídítky :) Stáří a pohodlnost holt patří k sobě.... :)

Colins: je to krása, sbírej i nadále dovolenkové zážitky :prc: :prc: :prc: a hlavně se s námi o ně poděl :)

Upraveno od Wassermann

• Autor

kua s tou motorkou mam aj ja chrobaka v hlave.

chlapec predal staru a kupl si masinu o objeme 750 ccm.

raketa.

z nuly na 100 za 3,5 secundy....

ale ja si asi kupim nejakeho harleja, plazit za 80 a kochat sa prirodou...

uz sa tesim na dochodok.

post-27-1219216831_thumb.jpg

Héééézkýýýý :w00t1: :w00t1: :w00t1:

Colins, už jen nejakú mladú kočku za sebe a dochodok ako vyšitý může začít :)

Tvůj kluk má dobrý vkus, taky bych si dal říct :scooter: Mohli by jsme pak jezdit spolu :p jen Malta by se nám ale posmíval, že to není na lpg... ;)

ty jsi zase něco rozbil?? :feve:
Nejsem ty :p:p:p:p:p . Jeden kámoš chce něco vzít.

chlapci ak chcete relax a romantiku kupte si kona a nie motorku :palec2:

ale aby som bol uprimny tak ja uz to mam na plane davno kedysi som jazdil na crosse po horach ale teraz ma to uz berie na harley. ale urcite nie na cirkular co ide 100 za 3,5 sek. to by mi rozfukalo ofinu :p

jen Malta by se nám ale posmíval, že to není na lpg... ;)

ale nie, nejsem taky skodoradostny ;)

len by som nerad o vas cital v ciernej kronike kol103:rip:

Upraveno od Malta

Nejsem ty :p:p:p:p:p . Jeden kámoš chce něco vzít.

nono, snad jsem toho tolik neřekl ;)

a co bereš, a za kolik, ať máme trochu představu o cenách kolem Práglu

for Malta. Gratuluji k překonání 2000 příspěvků :p:p ( seš pěkně ukecanej )

Jinak beru pro f.andryse komleptní elektriku do předních dveří asi za 3000,- (ještě nevím přesně kolik to bude).

Jinak je to od toho borce, co jsem bral ty dveře :palec2:

no díky díky, ale na tebe nemám, když uvážím že jsem tu registrovaný od 5/2005 (potom mě omylem smázli, proto mám registraci až 08/2006) a mám jen 2000 příspěvků a ty jsi stihl od ledna letošního roku natlachat skoro to samé, tak jsem proti tobě břídil ;):p

kde to je přesně ten vrakáč?

CAU chlapi

Potreboval by som radu. Som este len pred kupou auta. Planujem kupit ojazdenu fabku a dat do nej lpg vzhladom nato ze sa zatial netopim v prachoch.

A teraz neviem ci si mam kupit 1.4 50kW a dat tam podtlak alebo kupit 1.2 47kW a dat tam vstrekovanie. Jedna sa o to ze podtlak vychadza tak na 22 000 a sekvencne na 32 000 a napriek tomu ze s podtlakom to bude mat vacsiu spotrebu cca 8Lx17SK+10 na rozjazd alebo skor na minutie stareho benzinu v nadrzi, je to tak 146 Sk na 100km a sekvencne cca 7Lx17Sk+20 na rozjazd to je 139 Sk cize rozdiel v spotrebe nie je az taky vyznamny ale rozdiel obstaravacej ceny je dost velky.

Ma sekvencne nejake vacsie vyhody oproti podtlaku aby sa mi oplatilo obetovat tych par tisic?

diky za odpoved

• Autor

palo85, plusy a minusy vstrekovania ?

+ sekvencne nestriela do sania

- dlhsie trva nez sa prepne na LPG, takze vecsia spotreba benzinu

+ nizsia spotreba LPG

- treba zohnat kvalitnu firmu, inak zazijes romany s montazou

- treba poriadne najazdit a nastavit jazdne rezimy, inak je HTP citlive a svieti CHECK MOTOR

pokukaj napr. tu :

výber lpg systemu : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=47323

podtlak : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=35991

HTP 12V 47kW a LPG : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7927

Upraveno od colins

no já bych jen dodal, to co tady zdůrazňuje Karel, že pokud to bude dvou lambdová 1,4 50kw, tedy Euro 4, tak tam podtlak bude problematický.

A další výhoda sekv. je, že se dá velmi dobře naladit dávkování vůči aktuálním potřebám, tedy lepší doseřízení než v případě podtlaku

nieco pre montyho ale aj pre ostatnych :

Ministersvo obrany ČR odmenuje najlepších vojakov vracajúcich sa z Afganistanu:

3 cena - 3 najlepší vojak - najnovší typ škodovky

2 cena - 2 najlepší vojak - plná tácka napečených zákuskov

odpoved vojaka : kde je spravodlivost

zákusky piekla pani Parkanová

vojak - ja vás možem jebať aj s Parkanovou

Nemožete - to je prvá cena :p

Na tu bych v životě nevlezl :p:p:p . Dobrovolně bych byl 3. :palec2:

tak vám jedu takhle v pátek z práce (Feldou) a zrazu v půli cesty hučák jako sfiňa, ale ne ten hučák :prc: co vy myslíte lol , ale něco na autě. Bylo to dost podobné jako když mi na Formanovi proletěla pružina miskou na tlumiči a drhla po gumě. Tak jsem zastavil, oběhnu auto a nic. Tak si říkám jestli to nebude ložisko. Tak jedu dál, chvílemi to dělá pak zase ne, většinou, když to začalo hučet, tak to přestalo při brždění, tak jsme tipoval to ložisko. Uź jsem i rádio vypnul a snažil jsem se vydedukovat jestli přední nebo zadní. Nakonec se mi to neslo více ze zadu a zprava. Dojel jsem dom, oběhnu kola, všechny dobré, až na pravé zadní, bylo poměrně horké. Tak jsem hodil rychlý telefon na kamoša, jestli má na prodejně zadní ložiska (a měl :) ), tak šup do Fábky a rychle pro ně, než zavře. Pak jsem volal kamošovi, mechošovi, jestli by měl čas, ale že prý až v neděli, tak jsem na to v pátek vlítnul sám a nic na tom fakt není, za hoďku jsem měl obě kola sfouklé a ještě jsem dal nové víko a palec do rozdělovače. Jen ten palec jsem nějak nemohl sundat, tahal jsem za něj jak zběsilý, zvedal celým autem a nic. Tak jsem použil sikovky na páčení a defacto ho rozlámal. Ta umělá hmota byla teplem zkřehlá, tak že se rozštípal na kousky. Nešel jenom proto, že byl k té osce připečený. šupl jsem tam nový, mladá (ta mladší to nahodila - asi už budu muset schovávat klíčky od auta ;) ) a frčelo se na zkušební jízdu. No a zase je na chvíli pokoj :palec2: , doufám :p

• Autor

aj si mohol nieco nafotit... ;)

tak to by musel někdo jiný, páč jsem měl ruce od černé vazelíny, takže foťák do ruky nebyl možný. Dokonce ani polovic, která se vrátila z práce dříve, nechtěla ani objat ani pohladit ;)lol

a navíc, nevím jestli by to někoho zajímalo, když šlo o Feldu :feve:

• Autor

male a bezvyznamne PLUS sa udeluje : Montasovi !!

...a na gilotinu sa dostavi tento clen : amigo

lollol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.