Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

KaJe: tak to koukám, že i moderátoři mají problém help.gif

Já chtěl u svého inzerátu v bazaru změnit cenu a kua editovat jej se mi nepodařilo aggressive.gif Při editaci rozsypanej čaj, měnit se tam dá prd a uložit změny už vůbec ne, přidat další odpověď taky ne (což chápu, kua ale pak by měl fungovat edit 1.příspěvku) 104.gif Tak jsem tak nějak tou (ne)funkcí nového fóra zhnusen a chce se mi blejt 104.gif velebnosti wink.gif

A jinak souhlas, i já jsem toho dřív zhrkl spoustu a teď jsem zalomenej nad "normálníma" věcma s kterými nejsem schopný hnout, chjo... fever.gif

Upraveno od Wassermann

Pick up Renault Express 1,9D wink.gif

Neboj, Fábi ještě není ani splacená, natož aby šla do světa a ještě k tomu s plynem, to bych Vám přece neudělal, však mě znáš bleh.gif

Upraveno od Wassermann

uf, jsem se načisto lekl fever.gif . No já jen, že co tu své miláčky prodali, nebo přenechali synům a dcerám Jakuba Skláře _icon_smich.gif popř.vyměnili za jiné (robko, amigo,Colins), tak už sem nepáchnou vůbec nebo skoro vůbec a pak je tady hooodně ticho a smutno sleep.gif

Já např. po prodeji fabie, lpg forum sleduji stále ikdyž jen z povzdálí.Musím se taky připojit k tomu,že nové forum oproti starému, bohužel za mnoho nestojí.

Malta: nebóóój, kamaráde, budu Tě tu navštěvovat post-23-1156182784.gif ikdybych chodil pěšky (což doufám nikdy nebudu wink.gif ).

(Ne)vlastnictví fabie na tom nemůže nic změnit post-23-1156182784.gif

BTW: kua drát, ten nový superb tuna na fóru mě přivede k šílenství, kde se tu pls pouští ostatní smajlíci? help.gif

A propos, kde máme Montyho? Zase někde (vo)jančí? bleh.gif Fabii snad ještě pořád má, ale neviděl jsem ho tu ani nepamatuju... fever.gif

tak to mě těší kamaráde -_-

beztak už se Monty duševně připravuje jak bude zase máčet čapky v Černém moři kol11

Upraveno od Malta

Jsem tu :smich: volové. Jen mě to nové fórum sere . Vůbec nemůžu nic najít, seká se mi to celkem mě to sere. Jinak Fábule furt jezdí, už máme nalítáno 167000 km a zatím vše v "okeju". Jinak na dovču se strašně těším, už se vidím, jak se vyvalím do toho kulatého potoka :smich::smich::smich::p:p

Zdravíčko Monty, jsem rád, že jsi dorazil alespoň sem bleh.gif

Ale jinak plný souhlas, taky jsem s novou verzí fóra v p.... a trochu mě to odrazuje od nových příspěvků... wink.gif

Ale aspoň že v lampárně jsme se našli post-23-1156182784.gifsmile.gif

Jsem tu _icon_smich.gif volové. Jen mě to nové fórum sere . Vůbec nemůžu nic najít, seká se mi to celkem mě to sere. Jinak Fábule furt jezdí, už máme nalítáno 167000 km a zatím vše v "okeju". Jinak na dovču se strašně těším, už se vidím, jak se vyvalím do toho kulatého potoka _icon_smich.gif:smich:_icon_smich.gifbleh.gif:p

tak to ti docela přibývá a začínáš mě dohánět wink.gif ... já poté co jsem na ježdění do práce zapřáhl Feldu, tak Fábule už tolik nepřibývá post-23-1156182784.gif , takže mám nějakých 182 000km.

AHooooooooooooooooooooooooooooooooooooooJ. Ani se mi v tom našlapaným superbu nechce nic psát. Ale co už. Sem tam sem nakouknu a počtu co píšete :palec2:.

Zdravim lidi, nevite nekdo o solidnim servisu LPG v Brne? Mam Oct I 1.6 BRC Sekvenci, potreboval bych servisku a hlavne poladit smes - vymena vzduchoveho fitru. Diky za tipy. ... Zatim co jsem volal do servisu, tak me podekovali za zajem, ale ze pry na sekvenci od BRC nejsou zarizeni.

LPG Brno (kulkova) - delaji jen podtlak

LPG servis (Komarov) - ti pry nemaji kabel.

Upraveno od ekimcz

Můžeš zkusit vznést dotaz na AGW v Líšni, více na www.agw.cz. Montují italské Tartarini, ale servisují i jiné značky.

Varuji ale před někdy trochu arogantnějším chováním, to je jejich nejpodstatnější minus... wink.gif kvůli kterému je nemůžu doporučit s čistým svědomím fever.gif

V agw jsou diletanti, tam bych uz nejel ani zadarmo!

A co ti na greenfuel.cz? O těch slyším prvně - máš s nimi nějaké zkušenosti nebo je to zcela nová firma? Co přístup, ceny, kvalita odvedené práce...???

Hoď pls info. Díky.

Osobne je zatim neznam, mam jen info z jinyho fora, ze majitel delal lpg roky v UK a je pry dobry. Chystam se tam na rocni prohlidku misto velice spatnych AGW. Hlavne delaji BRC o ktery tady slo.

Zdravim lidi, nevite nekdo o solidnim servisu LPG v Brne? Mam Oct I 1.6 BRC Sekvenci, potreboval bych servisku a hlavne poladit smes - vymena vzduchoveho fitru. Diky za tipy. ... Zatim co jsem volal do servisu, tak me podekovali za zajem, ale ze pry na sekvenci od BRC nejsou zarizeni.

LPG Brno (kulkova) - delaji jen podtlak

LPG servis (Komarov) - ti pry nemaji kabel.

tak si zajeď ke Karlovi do Moravských Budějovic, ten ti to stoproc naladí. Zas tak daleko to z Brna není, 75 km na plyn žádná vzdálenost a navíc Karel.LPG má stejnou motorizaci co ty a mnoho zkušeností s BRC :palec2:

Upraveno od Malta

Diky vsem za tipy. Uz jsem byl u GREENu :) je to super borec. Motor poladil a jede jako driv - tzn. jako od Karla .... LPGcko me delal Karel za coz mu moc dekuji, protoze su opravdu naprosto spokojeny! Jen kvuli poladeni jsem ale nechtel obetovat den dovolene :(

jeste jednou vsem diky :)

No cesta do Lucemburku byla přes Bratislavu a zpátky přes Prahu , takže cca2300 km, žádná sranda:( sem nabídl sestře, jak neletí letadlo že ji hodím někam blíž na vlak do Londýna. Jenže sem tím myslel třeba do cca500-600km. No nakonec z toho byl Luxembourg cca1100km 10hodin cesty prostě hrůza. Ještě 4 dospělí + dítě v sedačce. Tam sme jeli na noc, cesty přes rakúsko aj německo byli prázdné, takže to jelo dobře, jen sme se střídali takže to trvalo cca10,5hodiny. Zpátky sem jel sám , cesty v nedělu ráno prázdné až do Prahy, pak už klasicky zácpovité nicméně 8hod což odpovídá průměrné rychlosti cca 140km/hod i se zastávkama, no fabia zase ukázala ,že jí nedělá problém jet rychle a v kuse, šlapala jak hodinky, jen ta spotřeba cca 10l je trošku nadměrná, ale i tak dobrá:) V každém případě až příště vybuchne sopka a sestra tu bude, hnedle jí zabukuju lístky na vlak z Vídně či třeba nějakého kraje Německa bo to opravdu na otočku není ono:) Jíinak z Lucemburku sem viděl jen tmu, vlakové nádraží a toalety za 1,10eura takže jako výlet opravdu nic moc:)

_icon_smich.gif tak to jsi měl fááákt bezva výlet wink.gif . To už by teď Bulharsko bylo pro tebe jen taková zajížďka smile.gif

No vzhledem k tomu, že v zimě jezdím na dovolenou cca1300km, tak bych těch 1550, co mi navigace ukazuje ,do burgasu možná i zvládl a snad i rychlejc než za těch 17hodin ,co to ukazuje, ale nevím či by kvalita cest a hranice nebyli proti:) no a moja by byla proti určitě, bysme museli asi někde po cestě přespat, asi jak sa tak dívu v srbsku, což by asi aj šlo, no a nebo ještě druhá možnost, tá trapnější, a to letět letadlem:)

• 3 týdny později...
  • Autor

tak co eL Presidento Colins, už si prevetral tu svoju superkosť (jak zpívá jožo Ráž ... našiel som si super kosť, má však podivnú minulosť, váži vyše metráka ....)

kosť ???

myslis motorku ? :help:

• Autor

Mě ta nová verze taky štve a když to tak čtu, tak asi všechny, až na ty adminy, co to všechno naistalovali. Já mám největší problém pořád s rychlostí a stabilitou. Jsem tu vedenej jako moderátor, ale neudělám tu skoro nic. Teď po mě chtěl někdo změnit název tématu a já se s tím pral půl hodiny, né a né se mi to načíst. Dřív jsem stíhal prolejzat celé fórum, dnes za tu dobu stihnu aspoň tuhle sekci LPG a tím končím. Dle admina se to vše má zlepšit, ale to mi sliboval hned asi třetí den po tom, co se to rozjelo, pak jsem dostal sprďana že mám v sekci octavia bordel, tak jsem mu psal, že za těchto podmínek se pracovat nedá, tak přislíbil změnu, ale u mě žádná nenastala!

premenovanie nazvu temy mas na uvodnej strane, su tam na to ikonky:

post-27-1273140529956_thumb.jpg

Upraveno od colins

• Autor

Jsem tu :smich: volové. Jen mě to nové fórum sere . Vůbec nemůžu nic najít, seká se mi to celkem mě to sere. Jinak Fábule furt jezdí, už máme nalítáno 167000 km a zatím vše v "okeju". Jinak na dovču se strašně těším, už se vidím, jak se vyvalím do toho kulatého potoka :smich::smich::smich::p:p

montas....kto je ten chlap ?

nechcete nas zoznamit ????

lol lol lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.