Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak to já nerozlišoval, jestli je to češka, slovenka či bulharka :) ... ale jinak ... ještě jsi tam nebyl, tak nesuď ;) ... uvidíš sám ... aby ti ještě nedala mladá zákaz vycházek :smich:

Njn moře, horko,pohodka a hlavně dostatek TEKUTIN to se potom člověk nestačí divit ;)

:smich:

Zaplať pánbůh za to, že jsem ještě svobodný :smich:

:smich: 1500km daleko...tak tak uvalený sraz sem ještě nikdy nezažil :smich:

Jinak dík ;)....

Upraveno od PauLofWoCC

nene, já to mám 1630 km ;):smich:.... no co Doksy apod. už jsou profláknuté lol

Upraveno od Malta

No nápad to není zlý já bych se zúčastnil ;)

Doksy? Co to je? :smich:

ááále taková prdel světa :smich:

tak co už máš sbalíno Paule? ;)

nene, já to mám 1630 km ;):smich:.... no co Doksy apod. už jsou profláknuté lol

A já můžu taky jako bývalý člen LPG? :smich:

no jasně, ty jsi přece funkcionář :smich:

servus Tome, dlouho jsi tu nebyl, co máš pažouta tak na nás kašleš lol

Tak nevím co mám psát, náš tenis jsi zhodnotil lol a nic víc mě nenapadá :smich:

Neboj se....pobalíno nabalíno....zitra už de do tuhého...ale tak....jednou za život u moře...taky není špatný zážitek...snad :smich:

Tak nevím co mám psát, náš tenis jsi zhodnotil lol a nic víc mě nenapadá :smich:

ale šel bych do toho zas :)

Neboj se....pobalíno nabalíno....zitra už de do tuhého...ale tak....jednou za život u moře...taky není špatný zážitek...snad :smich:

jasně těš se, nenech si to nikým pokazit, hlavně ať máš opalováky, ať to hned po prvním dnu pak celé neproležíš v hotelu na posteli s jogurty na zádech místro na pláži ;)

ale šel bych do toho zas :)

I já :palec2:

čéče, teď se tak dívám, že bychom třeba vyrazili na tři čtyři dny k Balatonu, ale oni fakt neví co by za to chtěli :feve:. Díval jsem se třeba na kemp Fonyód (jezdil jsem tam s našima za totáče), tak bungalov pro 4 osoby na tři noci a chcou za to nějakých 3800 na naše fuck (je jedno jestli tam pojedeme 2 nebo 4, cena je stejná) a v BG jsem dal za 8 nocí pro tři osoby 4400 na naše. Moji rodiče pak nemohou pochopit proč furt jezdíme takovou štreku, proč si nezajedeme třeba k Balatonu, ale když to vidím že tam bych za týden dal to co v Bulharsku za pobyt i s cestou, tak se fakt není čemu divit.

... tak jestli ten Paul není smolař, jeho první dovča u moře a hned taková smůla :feve:http://ekonomika.idnes.cz/stovky-ceskych-turistu-uvazly-na-letistich-kvuli-poruse-letadla-p9g-/eko-doprava.asp?c=A100729_091236_eko-doprava_spi

píšu kamošovi jestli už si válí šunky na pláži a palce mu oplachuje moře a minutu na to otevřu server idnes a čtu toto, no a další minutu na to přijde odpověď od kamoša "haha, eště trčíme v Brně na letišti a letadlo eště nepřiletělo.Další termín asi šestý je ve 14:30"

to je fakt pech, ještě že tam kluci nejedou na 7 dní, páč ze sedmi jeden strávit v Brně to by fakt byla dovča naprd

• Autor

ahoj, plynari !

posielam pozdrav z dovolenky :

post-27-057829800 1280936579_thumb.jpg

post-27-062042900 1280936530_thumb.jpg

post-27-022438200 1280936465_thumb.jpg

to je od tebe hezké, že sis na nás taky vzpomněl a po půl roce se tu ukázal :p, ale kde to je? Nízké Tatry, Malá či Velká Fatra?

Krásné Zubrovo zákoutí... :p

To by nebyl Colins lol

Colins: Přeji krásnou dovolenou plnou nádherně vychlazených úlovků... :):palec2:

• Autor

to je od tebe hezké, že sis na nás taky vzpomněl a po půl roce se tu ukázal :p, ale kde to je? Nízké Tatry, Malá či Velká Fatra?

po pol roku ?

ehm, tu som castejsie, ako moje suloze doma... lol

pozdravujem bytovych zlodejov (syn a dcera si uzivaju doma).

Upraveno od colins

tak povídej, přeháněj Paule. Odlet můžeš vynechat, to už víme ;)

tak povídej, přeháněj Paule. Odlet můžeš vynechat, to už víme ;)

Ani mě nemluv nebo tady začnu fakt sprostě nadávat :aggressive:

17hodinos ako kokotos...

No nic teda doletěli sme do Burgasu, ne šak poprvní sem byl někde letecky no prostě nechápačka no tak pokračuju od Burgasu.

Tam v té budově, kontrola pasů - OK....nemohli sme najít ten pás, kde máme zavazadla....kdesi vzadu po 15 minutách za náma kdosi došel - no psycho...nebudu pokračovat.

Máme zavazadla, dem před budovu, delegátku sme našli....děte do mikrobusu. Cesta 1hod 55km....zpocený jak prase, klimu to nemělo-ventilačku taky ne, po cestě sme málem přistáli jednou v příkopě, když řidič-bulhar ladil rádio tak, aby delegátka mohla mluvit do mikrofonu aby se to přenášelo do repra. Ladil ladil, mrkl na cestu, v půlce kruháču to začal ladit znova, delegátka na mrtvici, řidič čuměl na rádio a stále točil pravou zatáčku, vyjeli sme z kruháče na první odbočně a on nesrovnal kola pro rovnou jízdu - čuměl v ten moment co mu píše rádio. K tématu řidičů v Bulharsku se taky odmítám s vámi bavit...3/4 bych pobral papíry.

Dojeli sme na hotel. Celkem krásný, příjemný až na jednu recepční není si na co stěžovat.

Viděl sem i Grand Hotel Primorsko (se kterým sis to spletls), ale to už je trochu pro jinou vrstvu lidí než jsem já. Primorsko jsme na půl prochodili, bydleli sme cca 150-200m od jižní pláže. Tu jsme pak ohodnotili jako nejlepší. Na severní byl totiž o něco větší bordel v písku, nehledě na špačky od cigaret. Byli sme i na pláži, kam jezdí takový vláček, kterým sme jeli načerno, ale tam to bylo jakési mrtvé, nikde nic moc.

Velice mě chutnali palačinky za 3leva na jižní pláži, pak se jde přes lanový most, tak po pravé straně na začátku pláže. Čokoládová s banánem, ale fakt parádní....sme se jí asi přejedli, protože to s mladou už nemožem ani vidět. Cca asi 5 dní sme tvrdě konzumovali pouze Neste čaj.....za ten sme tam nechali v přepočtu asi 2tisKČ. Jídlo celkem fajn, akorát tam mají trochu divné kuřecí maso, a narazili sme na jednu pěkně nechutnou restauračku u severní pláže, kde dávali slevu pro čechy 10procent. Ale řeknu vám, že mě tam teda moc nechutnalo, a to co uvařili mladé, tak to odmítla sníst, tak sem to snědl na odpor já, ale myslel sem že z toho hodím tyčku!! Já blb se nechal zlákat slevou.

Našli sme tam taky restauračku Praha, ale jaksi nezbyl čas na návštěvu-pojíst.

Měli sme jeden výlet původně do Nessebaru, ale mladá, že chce vystoupit na slunečném pobřeží. No nevím co to bylo za velkoměsto, ale našli sme tam pláž jménem "Laguna". Tak zklamaní ze slunečného pobřeží jsme teda byli. Řasy nechutné u břehů....no prostě humáč jedním slovem. Oproti tomu na jižní pláži bylo takt přepychově ta voda.

Cestou zpět se z toho výletového autobusu začlo silně kouřit bílým fakt silným kouřem někde od kola. Jako z prvního momentu mě napadlo rychle vypadnout z autobusu než to buchne nebo něco....no maníkovi se asi přehřáli brzdy nebo co...já nevím....hodně stylově zastavil, vytahl 2litrovou PETku s vodou...kdesi cosi tam polél, donesl ji prázdnou a jelo se dál.....dým-nedým. Se strachem o holý život.....no nevím nevím. Zaplať pánBůh jsme dojeli zdraví.

A čím mě ten řidič blb dostal bylo to, když se začal na poměrně rušné T-křižovatce otáčet a couvat....sem nevěděl jestli se mám smát nebo mu náhodou nehrabe, tak sem na něj zíral s hodně chladivným obličejem.

Jako poslední taková událost....zaskočilo mě, že oni tam nějak nevracejí "stotinky", takže když platíš 7,60, tak prostě ti vrátí, jak kdyby jsi platil 8leva.

Moje mladá, že by chtěla míchaný nápoj....šli sme večer do jednoho celkem skvělýho venkovního podniku. Říkám pohledné blondýnce v havajském oblečku "chci dvě tyto věci" a zaťukal sem na MENU nápojových míchaných lístků-nealkoholických.

Ušejkovala, fakt chuť parádní pomerančová....a chtěla oných 7,60. Dal sem jí 10leva....odešla, vrátila se a vpichla mě do ruky napůl přeložené peníze zpět...a odešla pryč....

Vzal sem to, nekontrolovaně a zanesl mixkoktejly tam kde sme seděli. Pak se divám na peníze a ta blondýna mě vrátila tu mou 10ti levovku a v tom byla druhá 2 levovka kteoru mě asi původně měla vrátit. :smich:

Takže koktejl na účet podniku a 2 leva k dobru.

Bylo tam ještě pár dobrých nechytaček, ale věsměs spíš problémy s dorozumíváním. Jinak jak to špatně začalo, tak to o to líp dopadlo. Cestou zpět sme měli zpoždění 5minut a letěli sme s tím letadlem co, sme měli původně letět z brna. Ale na ty všechny pověry a pomluvy toho letadla si nemůžu na nic stěžovat. Spíš bych ještě pochválil letušky a o to víc pilota, když přistával v hustých napůlčerných mračnech v brně na přistávací dráze - příjemný pohled to nebyl, ale zvládl to skvostně.

Závěrem: Špatný začátek, fajn konec, určitě mnoho zážitků.

Ovšem až budu ve vládě, dávám 5dní dovolené navíc tomu, kdo byl v cizině na dovolené. Já bych je totiž teď právě chtěl a ne jít zitra do práce :feve::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.